• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen gel diyen erkek

Tamam düzgün birini bulmak zor da bu modellerden her yerde var, niye gidip uzaklarda arıyorsunuz? Uzak mesafe olması icin önceden tanısılması sonradan uzak düsülmesi gerekir, hic görmedigin baska sehirdeki adamla mesajlasmaya iliski demek ve bundan medet ummak kadar sacma sey duymadım.

Bir de sürekli elinde telefon sabah aksam sizinle mesajlasması güzel bir sey degil, artık ne kadar işsiz bir adamsa hic görmediği ve görmek icin caba harcamak istemedigi biriyle sırf oyalanmak icin konusuyor diye düsünürdüm.

Birinin yanına gitmek icin kadın-erkek olmanın farklı sartlar gerektirdigini düsünmüyorum ama hic görmedigi insan icin bu devirde o kadar masraf yapıp baska sehire giden yalnızlıktan ölüyordur herhalde. Tabii çok paranız varsa ve birini görme bahanesiyle o sehiri de gezerim diyorsanız baska. Bu kadar elde telefon sosyal medyadan birilerini bulmaya calısacagınıza biraz dısarı cıkın. Belli ki sosyal medyadan düzgün birini bulamıyorsunuz.

hayır adamın durumu var. yani durumu olmayan bir öğrenci bile kalkıp sevgilisinin yanına geliyor ki yıllardır çalışan bir erkek nasıl durumu olmasın.
yok gitmeyi zaten düşünmüyorum da. şuan ilişkiyi bitirme mesajı atsam mı onda kararsızım. fevri davranmak da istemiyorum
Sizce gerçekten 7 saatlik mesafeden ilişki yürür mu?3 aydır görmediğiniz adamın nesini sevdiniz anlamadım..üstelik 3 aydır tanıyorsunuz.ha dersiniz ki 5 yildir birlikteyiz, belki olur..başka limanlara yelken acın.. zaten dakka 1 gol 1,adam ilk size masraf yaptırıyor.. hiç yakışmadı

kızlar bugün ikinci konum olacak ama yani gerçekten bugüne özel mi tüm sorunlar bende anlamadım
diğer konumda bahsettiğim gibi 3 ay gibi bir süredir bir adamla görüşüyoruz. sosyal medyadan tanıştık. ama zaten bir ayrıl bir barış nerdeyse bir aydan fazla ayrı geçti aramız.
neyse 5 mayıs akşamı ikimizde kararlı olarak tekrardan güzelce başladık ilişkiye.
tabiki doğal olarak görüşme konusu açıldı. o çok fazla oralı değildi. çünkü halen aramızda bazı anlaşmazlıklar vs oluyordu.
neyse dedim değer versen görüşmeye gelirsin. 6-7 saatlik bir mesafe var yaşadığımız iller arasında.
o da dediki sen gel buraya??
ben tabiki sen gel deyince ben koptum. bir sürü şey söyledim. sen zerre kadar değer vermiyorsun. değer versen bir erkek olarak bir kadına gel beni görmeye demezsin vs. o da ben de o zaman senin değer verdiğini görmek isteyemezmiyim. yok işte türklerde varmış sadece erkek görmeye gider muhabbeti. niye böyle şeylere takılıyormuşum.
ben de son olarak dedim ki sen görüşmek istersen gelirsin. onun dışında bu konuyu kapatıyorum. eğer bu görüşmemek için bir bahaneyse. tamam kabul ettim yazdım.
kızlar bir erkeğin bir kadına sen gel benim bulunduğum ile demesi normal mi yani? (bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşamadım tecrübesizim)
O kadar uzaksınız ki. 6-7 saatlik uzaklıktaki biriyle bi ilişkiye başlamayın dicem de zaten başlayamıyosunuz. 6 ayda bir görüşürsünüz artık. O da en iyi ihtimalle. Tanışalı 6 ay olmuş daha hiç görüşmediniz. Yani niye zorluyosunuz. Adam da gönülsü zaten. İstediğiniz zaman görüşebileceğiniz birilerimi isteyin.

Adam sevseydi eğer fizan da da olsan gelirdi...
Adam niye sevsin ki hiç görmemiş, ortada bağ yok . Spontan gelişseydi iletişim çok güzel diye belki kalkıp gelirdi ama iletişim boyunca cinsellik soruları, kimseye söylenmeyen çok gizli istekler , sürekli konu sahibinin gel diye yalvarması vs vs

kızlar bugün ikinci konum olacak ama yani gerçekten bugüne özel mi tüm sorunlar bende anlamadım
diğer konumda bahsettiğim gibi 3 ay gibi bir süredir bir adamla görüşüyoruz. sosyal medyadan tanıştık. ama zaten bir ayrıl bir barış nerdeyse bir aydan fazla ayrı geçti aramız.
neyse 5 mayıs akşamı ikimizde kararlı olarak tekrardan güzelce başladık ilişkiye.
tabiki doğal olarak görüşme konusu açıldı. o çok fazla oralı değildi. çünkü halen aramızda bazı anlaşmazlıklar vs oluyordu.
neyse dedim değer versen görüşmeye gelirsin. 6-7 saatlik bir mesafe var yaşadığımız iller arasında.
o da dediki sen gel buraya??
ben tabiki sen gel deyince ben koptum. bir sürü şey söyledim. sen zerre kadar değer vermiyorsun. değer versen bir erkek olarak bir kadına gel beni görmeye demezsin vs. o da ben de o zaman senin değer verdiğini görmek isteyemezmiyim. yok işte türklerde varmış sadece erkek görmeye gider muhabbeti. niye böyle şeylere takılıyormuşum.
ben de son olarak dedim ki sen görüşmek istersen gelirsin. onun dışında bu konuyu kapatıyorum. eğer bu görüşmemek için bir bahaneyse. tamam kabul ettim yazdım.
kızlar bir erkeğin bir kadına sen gel benim bulunduğum ile demesi normal mi yani? (bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşamadım tecrübesizim)
Başka adam mı kalmadı memlekette de bu olmayan şeyi zorluyorsun?

Daha ilk günden bekaret konuşan ve bakire misin diye soran adam değil mi bu? Israrla istemediğin bir şeyi yaptırmıştı hatta sana trip atarak.

Nasıl bir yokluktasınız ikiniz de… Hayret ediyorum

Hiç görmediğin ve yanına gelmeyen adamla ilişkin olduğunu iddia etmen ve hâlâ bu insanla mesajlaşıyor olman da hemcinsin olarak utandığım ve kadınlık gururuna yakıştıramadığım bir durum

Hayır yani Allah’tan sanal bir ortam var günümüzde de gerçek hayatta hiç kimseyi bulamayanlar kendini böyle sanaldan sevgili buldum diye avutuyor… Yoksa ne yapardınız acaba

3 aydir hic gorusulmediyse, bir kere gidilip gorusulse ne olucak ki? Senede 1-2 kere goruseceginiz kisiyle ne kadar saglikli bir bag kurabilirsiniz? Erkegin gel demesi normaldir degildir bilemem, herkesin degerleri farkli ama bence bu iliskide pek parlak bir gelecek yok. Hic gorusmemissiniz zaten, baskasiyla devam etmek bence daha mantikli

Eşimle facede tanışmıştık. Taa o zaman kalkıp diyarbakır' dan istanbul' a gelmişti. İstiyosa kalkar gelir seninki de. Gelmezse sil at

O kadar uzaksınız ki. 6-7 saatlik uzaklıktaki biriyle bi ilişkiye başlamayın dicem de zaten başlayamıyosunuz. 6 ayda bir görüşürsünüz artık. O da en iyi ihtimalle. Tanışalı 6 ay olmuş daha hiç görüşmediniz. Yani niye zorluyosunuz. Adam da gönülsü zaten. İstediğiniz zaman görüşebileceğiniz birilerimi isteyin.
11 yıl önce eşimle facede tanışmıştık. O 4 5 ayda bir görüşmeler öyle tatlı, öyle kıymetli, heyecanlı oluyodu ki. Her buluşma sonrasında diğerinin heyecanlı bekleyişinin başlaması vs. Yine olsa yine isterdim eşimle tanışmayı. Yapabilen yapıyor yani. Ha bi de bizim diyarbakır- istanbul arasıydı 😂

11 yıl önce eşimle facede tanışmıştık. O 4 5 ayda bir görüşmeler öyle tatlı, öyle kıymetli, heyecanlı oluyodu ki. Her buluşma sonrasında diğerinin heyecanlı bekleyişinin başlaması vs. Yine olsa yine isterdim eşimle tanışmayı. Yapabilen yapıyor yani. Ha bi de bizim diyarbakır- istanbul arasıydı 😂
Şimdi pek kalmadı emek verme, ilişki için çabalama filan. Öyle gelip gidecek erkek de pek yok. İrkekkklerimiz pek bi nazlı. Baksana sen gel diyomuş. 🤣

Şimdi pek kalmadı emek verme, ilişki için çabalama filan. Öyle gelip gidecek erkek de pek yok. İrkekkklerimiz pek bi nazlı. Baksana sen gel diyomuş. 🤣

İlk gün konuşmada bakirelik muhabbeti açan biri üstelik. Bence konu sahibinin evi müsait olmadığı için adam gelmiyor, kendi şehrine evine davet edip cinsellik yaşamada aklı fikri hanzonun. Konu sahibi de pek saf sevgili olduklarını falan zannediyor…

Vallahi öyle olmuş. Bana "sen gel" deseydi zaten şu an yollarımız ayrı ayrı olurdu.

Sosyal medyadan tanıştım ben de.
Eşim yanıma sürekli geldi gitti valla, öğrenciydim gidemezdim de.

Görmeye bile gelmek istemiyor sizi çağırıyor
ortada ilişki falan yok
boş bir adam değilse nasıl çevresinden bulamayıp sanala dadanıyor bu adam
kendiniz kandırmayın derim
görüşmeyin gitsin

Back