• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen gel diyen erkek

Çok cool diye bahsettiğiniz şahıs sanırım bu.
Tam coolluğuna yakışır davranmış işte, neden şaşırdınız ki ?

Bence cinsiyet de çok önemli değil, bir kadın ilgi gösterse ona da yanlar konu sahibi sanki.

Evlilik ve çocuk istiyor , erkeklerden hoşlanıyor ; yanlamaz bence.

Kız yakınındakilerle de ilişki kurmaya çalışmış eski konularına göre.

Bir dönem patronundan hoşlanıyormuş ; adam için 3 konu açmış , sakın açılma deyip kızın kısmetini kapamışsınız :KK43:

İnsan insanın kurdu , kadın kadının düşmanı arkadaş 😂

Yıllarca uzak mesafe ilişkisi yürüten biri olarak söylüyorum hemen ayrıl :KK50: uzaktaki insanın altından bir sürü yalan çıkıyor tabi herkesi genelleyemem ama bana denk gelen böyleydi. O gün moralin bozuk olur konuşmak istersin adam yanında yok mutluluğunu paylaşmak istersin adam yok başına bir şey gelir adam yok. Kısacası uzak mesafe ilişkisi boşa zaman kaybı.

Adamın çkü altından sanırsam milleti ayağına çağırıyor 🙄
bence adam bu

1652097965109.png

Son düzenleme:
Otobüs biletlerin deki artıştan sonra adama bi şey olmuş olabilir, biletini almayı Teklif edin paran yoksa ben gezdirip içireyim de🙄

Kim musaitse o gelir. Bunlar nasil geri kafali pazarliklar. Duzgun bir iliski istiyorsaniz kadin erkek ayrimini birakin ilk once.

her şeyde ilk adımı erkeğin atmasının zorunluğu bi türklerde var herhalde. ha sen gitmişsin ha o gelmiş ne fark eder bunların lafını yapacaksanız neden ilişkiye başlıyorsunuz? o müsaitse o gelir sen müsaitsen sen gidersin.
yok erkeğin şöyle yapması değer göstergesi kadının böyle yapması bilmem ne göstergesi yıl 2022 bırakın artık şöyle ucube tripleri.
çok şikayetçiysen adamın gelmemesinden ayrıl gitsin uzak mesafe ilişkisi başlı başına bi sıkıntı zaten.

Google'a ne yazdınız da bu adam çıktı çok merak ettim hahah. "Hintli adam" filan mı? Yazık Hintlilere ya, çirkin erkek deyince direk akla onlar geliyor nedense.
Geçen hafta haber sitelerinin hepsinde bu adam vardı ve malesef bunu görmek zorunda kaldım. Ben gördüm herkes görsün dedim hahahahah

Adam bence aynı anda bi kaç kişiye birden yürüyor bu modeller hep aynı
Profilini takip edin bi süre arkadaşlarının yarısından fazlası kadınsa yol verin gitsin

kızlar bugün ikinci konum olacak ama yani gerçekten bugüne özel mi tüm sorunlar bende anlamadım
diğer konumda bahsettiğim gibi 3 ay gibi bir süredir bir adamla görüşüyoruz. sosyal medyadan tanıştık. ama zaten bir ayrıl bir barış nerdeyse bir aydan fazla ayrı geçti aramız.
neyse 5 mayıs akşamı ikimizde kararlı olarak tekrardan güzelce başladık ilişkiye.
tabiki doğal olarak görüşme konusu açıldı. o çok fazla oralı değildi. çünkü halen aramızda bazı anlaşmazlıklar vs oluyordu.
neyse dedim değer versen görüşmeye gelirsin. 6-7 saatlik bir mesafe var yaşadığımız iller arasında.
o da dediki sen gel buraya??
ben tabiki sen gel deyince ben koptum. bir sürü şey söyledim. sen zerre kadar değer vermiyorsun. değer versen bir erkek olarak bir kadına gel beni görmeye demezsin vs. o da ben de o zaman senin değer verdiğini görmek isteyemezmiyim. yok işte türklerde varmış sadece erkek görmeye gider muhabbeti. niye böyle şeylere takılıyormuşum.
ben de son olarak dedim ki sen görüşmek istersen gelirsin. onun dışında bu konuyu kapatıyorum. eğer bu görüşmemek için bir bahaneyse. tamam kabul ettim yazdım.
kızlar bir erkeğin bir kadına sen gel benim bulunduğum ile demesi normal mi yani? (bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşamadım tecrübesizim)
Bir erkek eğer gerçekten seviyorsa, ki yüz yüze gorusmemissiniz bu mümkün değil, gerçekten sizinle tanışmak, görüşmek ve bir ilişkiye başlamak istiyorsa daha siz konusunu bile açmadan size bunu teklif ederdi. Erkekler kendileri bir şeyin peşinden kosmuyorsa o şey veya kişi onlar için degersizlesiyor ve bir anlam ifade etmiyor. Şu anda siz durmadan onun peşinden kosuyorsunuz aslında, görüşmek buluşmak isteyen sadece sizsiniz. Bu şekilde sağlıklı bir ilişkiye başlayabileceğinizi, başlarsanız da yurutebileceginizi sanmıyorum. Ya kendinizi tamamen geri çekip bir haline tavrına bakıp tekrar değerlendireceksiniz ilişkiyi, ya da direkt ayrılacaksıniz. En son ihtimal de bu şekilde sizin ittirmenizle sanal veya gerçek bir ilişkiyi yürütmeye devam edeceksiniz. Tercih sizin tabi ki, bunlar sadece benim naçizane fikirlerim.

Esimle tanisana kadar sosyal medyadan ve uzak mesafe iliskim olmamisti.
Cevremden yaptigim cok guzel iliskiler oldu ama evlilige giden pandemide gelisen sikintidan konusmaya basladigimiz sosyal medya iliskimdi :))
O kadar guzel sohbetimiz, enerjimiz oldu ki yuzyuze gelince de bu enerji cok guzel bi heyecana ve aşka donustu ve evlenip Turkiyeden Almanya' ya geldim.

Yani olamaz mi tabiki olabilir. Internetin bu kadar hayatimizin icinde oldugu, bircok isimizi oradan yaptigimiz, zamanimizin cogunu gecirdigimiz internet tabiki hayatimiza sosyal iliskiler konusunda da yansidi ve bu asla öcü birsey degil.

Ama burada konu dogru insanlarin bir araya gelmemesi. Beklentilerin ve isteklerin farkliligi. Uzak mesafe iliskinizden dolayi degil, karakterlerinizin , hedeflerinizin birbirinizden uzak olmasi sebebiyle durumunuz benim icin de cok olumsuz. Yoksa kalpler yakin olsa bedenler de uygun zamanda yakinlasir ama sizin kalkpleriniz, dusunceleriniz birbirinizden uzak bence. 🤷🏼‍♀️

Back