selintepe'nin başarı öyküsü...

selincim nasıl da zayıflamışsın tebrik ediyorum.çok gaza geldim fotolarını görünce, :hulya: sağol canım ya bizi mesajlarınla fotoğraflarınla o kadar güzel destekliyorsun ki olumunekankayizsmile

selintepe öncelikle başarından dolayı seni kutluyorum..benım de sana bir sorum olucak:)
ıstediğin kadar süt yoğurt yemişsin ama bugun baktığımda 1 kutu 200 gramlık light sutun arkasında 10 karbonhidrat olduğu yazılı..yoğurtta buna benzer..bunları sınırsız yersek bozulmus olmazmı??

Venhar, 78 hamile kalmak için çok fazla bir kilo değil, yine de sen bilirsin tabi. Eğer ilk çocuğun olacaksa sadece 5-6 kilo versen yeterli çok fazla vermene gerek yok. İş hamileliğe gelince her türlü besini almak gerek biliyorsundur, bu tür diyetler riskli. Çünkü bildiğim kadarıyla hamilelikten en az birkaç ay öncesinden dahi çocuğun gelişimi etkileniyor. Bence sen tatlıyı kesebildiğin kadar kes çünkü en çok karbonhidrat tatlılarda. Hele bir de unlu tatlı oldu mu bizi bitiriyor. Gittiğin yerlerde de en yenilebilir olanlardan ye kalanı bırak çürüsün :)) Ben de anneme her gidişimde evinin her yerinden adeta hamur işi fışkırır.:)) Gel de dayan hadi, çok zor seni anlıyorum. Geçen gün su böreği yedim, hem de iki-üç dilim ama eve döndüğümde onu yedim diye sistemimi değiştirmedim. Her diyette günahlar vardır, günahkarlar vardır :)) Gittiğin yerlerde ne kadar yersen ye, eve geldiğinde sistemini oturtursan, yine de kilo verirsin. Sonuçta her gün bir yerlere gitmiyorsundur. Sadece yediğin günler suçluluk hissetme ve diyetini bozmadığını düşün ve devamlılık göster, yeterli bence. Benim yazdıklarım verilmesi gereken çok daha fazla kilosu olanlar için hızlı verdiren bir diyet. Sen yukardaki yazdıklarımı dikkate alırsan vereceğinden eminim.

Hatun, süpersin, tebrik ediyorum seni. Toplamda kaç kilo oldu ve ne kadar sürede verdin?

slm herkese.ben 65 kg düşmeden hamile kalmak istemiyorum.78 ile de hamile kalabilirim evet ama hamilelikte onu yeme bunu yeme olayına çok fazla girmememiz gerektiği için kilolarımı verip öle kalmak istiyorum.kendimi çok daha iyi hissedeceğimi biliyorum kilo verip hamile kalınca.ha ben tam anlamıyla uygulayamayabilirim belki ama karbonhidratı azaltabilirim almam gerekenden fazlasını almayabilirim.mesela pilav ekmek makarna börek tarzı şeyleri çıkarabilirsem hayatımdan çıkarabilirim.sen,in verdiğin liste varya selin yiyeceklerin karbonhidrat oranları onu buzdolabına ascam ben:)

Canım, aslında senin işin daha kolay biliyor musun? Düşünsene hazır pişmiş onlarca yemek arasından seç beğen karbonhidratsız olanları ye. Pişirmek derdin de yok, düşünmek derdin de yok. Beni en çok yoran kendime ayrı, oğlum ve eşime ayrı yemek yapmak. Ne benim yediğimi onlar yiyor her gün, ne de ben onlarınkinden yiyebiliyorum. Sen geç uyuduğun için geç kalkıyorsundur, benim de bir dönem işten geç döndüğüm olmuştu, 11-12 civarı kalkıyordum, kalktıktan sonra sanki kahvaltı yapıyormuşçasına, sebzeli omlet, yumurta, zeytin peynir tarzı şeyler yiyordum ve karbonhidratı kesinlikle sabahları alıyordum. Akşam 4-5 civarı tekrar acıkınca yine protein ağırlıklı besleniyordum. İşteyken hazır yemek söylüyorduk mecburen, ona göre ızgara falan söylüyordum, yanındaki pilavları ve pideleri asla ve asla yemiyordum. Gece 11'de dahi yemişliğim vardır ama sadece et ürünleri ve yanındaki domates biber soğan türü şeyleri. Gece simit yersen nolur inan bilmiyorum :)) Birkaç gün dene biz de öğrenelim, vallahi ben de merak ettim.

Teşekkür ederim hayatım. Ben yoğurt ve süte sınır koymadım yerken, zaten ne kadar iştahlı olursan ol yoğurt ve sütü fazla alamıyorsun. Yemeklerin yanında zorlasan bir çorba kasesi kadar yiyebilirsin, yine zorlasan iki bardak ayran veya süt içebilirsin. Sabah karbonhidratlı gıdamı yediğim halde ekstra yoğurt ve süt aldığım halde kilo verdim. Ayrıca Karbonhidrat almadığın taktirde zayıflatan yiyecekler arasında kalsiyumlu ürünler de var. Aynen protein gibi vücudun kalsiyumu da işleyebilmesi için karbonhidratları eritmesi gerekiyor. Yani sınırı aşsan bile daha çok efor sarfedeceğin için dengeler hatta daha da zayıflatır. Geçen hafta bana bir mail gelmişti malesef silmişim, orda tüm besinler yazıyordu, hatırlayabildiğim karbonhidrat alınmadığı taktirde süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ve ceviz. Yani aralarda acıkanlar ceviz yiyerek de zayıflamaya yardımcı olabilir.

kızlar sabah 2 yumurta salatalık domates az peynir ve çay
öğle balık yumurta salatalık domates
akşam tavuk ızgara olacak inşallah.
bugün 6. günüm tartılmadım sabah 1 hafta olunca tartılacağım selintepe çok teşekkürler bizlere yardımcı olduğun için.inşallah ömründe fedakarlığının karşılığını alırsın.

Sabah: 1 simit, yanında istediğim kadar peynir zeytin, domates salatalık biber vs.
Şekersiz çay.
Öğle: ıstediğim kadar tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt, süt, peynir, yeşillik, salata
Akşam: ıstediğim kadar tavuk, balık, kırmızı et, yoğurt, süt, peynir, yeşillik, salata

tebrik ederim darısı başımızaa.....ama şaşırdım yaaa... o kadar diyet listesi baktım hiç sınırsız et görmedim.. ohaoldumsmile

Canım, tebrikler çok iyi gidiyorsun. Ben de merak ediyorum kaç kilo verdiğini inan. İyi dileklerin için de teşekkürler, inanır mısın buraya yazmak beni de motive ediyor, şimdi daha çok dikkat ediyorum, yalnız yapmaktansa hep beraber birbirimize destek olarak zayıflarız inşallah.

inanmıyorummmm siz de inanmayacaksınız ama 2 kilo vermişim... sabahtan beri bunu haber vermek için fırsat kolluyorum. bu diyet kesinlikle işe yarıyor.10 aydır zayıflamak için diyetisyenlere, spor salonlarına para döküyorum ve 1 gr bile veremiyordum.acayip mutluyum kaydirigubbakcemile2

sariz kaç günde verdin cnm 2 kiloyu?

maşaallah selintepe sana başka bişey demiyorum hem de yüzbinkere maşaallah kızlar maşaallah çekin nazar değmesin fıstık gibi olmuşsun fıstıkhihoyyyt
benim ufak bikaç sorum olacak ben hergün 3 yemek kaşığı dondurma yiyorum fakat dondurmanın karbonhidrat değeri ne kadardır. birde 1 kase ayçekirdeğinin ikisinide çok seviyorum da
pardon bi de 1 tatlı kaşığı ve 1tatlı kaşığı süttozu ile hazırlanmış büyük bir fincan şekersiz nescafenin karbonhidrat değerini çok merak ediyorum

canım benim bugunkü menüm şöyleydi

sabah beyaz peynir salatalık domates

öğle tavuk salata cok az şehriye corbası 1 dilim ekmek
,
ara biraz beyaz peynir

akşamda lorlu biber ama ekmek yemiyorum

sence uygunmudur yardımcı olurmusun 60 kiloyum 6 kilo vermem gerekiyor yardımlarını bekliyorum cok saol

tebrik ederimm.cok güzel kilo vermissin.insallah darisi basimiza. cünkpü bu kilolar beni yoruyo artik. 88 kiloyum,normal kilom 65 di .doguma kadar 83 ciktim . cok yoruldum bu kilolardan ,yavas yavas vermek istiyomm.sirt agrim bel agrim .beni cok yipratiyoo.ekmegi yavas yavas birakmaya calisiyomm. sebze yemegi ni istegimiz kadar yiyebilirriz mi .

Teşekkürler hayatım, ben de kendimi biraz beğeniyorum artık :))
3 yemek kaşığı dondurma yaklaşık 40
1 kase ayçiçeği yaklaşık 30
Nescafenin hiç yok süt tozunun yazmaya bile değmez bir kaşığı
Toplamda 70 çıkıyor. Eğer kilon 70 ve üzeriyse ve bunlardan başka hiç karbonhidrat almıyorsan (ekmek, meyve sebze bile) yine de kilo verirsin ama hızlı değil yavaş yavaş. Dondurmanın diyeti ne kadar karbonhidrat içeriyor, diyet dondurmanın yağını mı yoksa şekerini mi azaltıyorlar bakmak lazım. Şekerini azaltıyorlarsa tamam, ya da şekersiz dondurma (diyabetikler için) varsa onu deneyebilirsin. Normal diyetlerde bile haftada iki-üç gün dondurma yeniyor sadece, ayçiçeği de keza öyle ikisi de cısss. Kilonu ve boyunu yazarsan bi bakalım.

Canım, senin listen de toplamda yaklaşık 40 ediyor ki böyle devam edersen haliyle verirsin. Öğlen yediğin ekmeği sabaha çekip, biraz daha protein alırsan yani yumurta ve et ürünleri (ne kadar çok protein alırsan o kadar iyi çünkü) daha kolay verirsin gibime geliyor.

Ayçacım, yavaş yavaş bırakma ekmeği, sigara gibi birden bırak. Ekmek yedikçe daha çok acıktıran en önemli neden. Yeminle iki üç gün sonra unutuyorsun bile. Başlangıçta kendini yorma sen de grissini ya da etimekle başla doyana kadar ye, hesap kitap da yapma, zamanla zaten iştahın gidiyor. Sebze porsiyonlarında pirinç katmadığın sürece en baba sebzeler bile (bezelye hariç) 10 değerin altında yani senin kilonu da hesaba katarsak çok rahat yiyebilirsin. Yeter ki yanında ekmek yeme, ve tabi ki pilav, patates v.s.

selincim su hesabi nasil yapiyosun? ben anlayamadim kilom baya cok benim 104 diyelim nasil hesap yapcam

arti bu diyetin burdaki ismi schlank im schlaf DR PAPE uykuda kilo veriliyo yani ne kadar erken uyursan okadar cok kilo yakiyomusun uykunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…