şimdi tamamını okudum yazıların
anladıgım şu; eğer 54 kg isem karbonhidrat degeri toplam 54 den düşük puanlı olmalı gün içinde aldıgım
ama ne kadar eksık olmalı yanı 5 puan eksık olsa da kg verıyor muyuz
yoksa bir sınır var mı en az 15 puan veya 10 puan olmalı gibi
bu diyette kgsu fazla olmayanlar biraz zorlanabılır gıbıme geldı
sabahtan beri 1 yumurta yedım oturuyorum et hiç sevmiyorum ne yesem ki balık ve tavuktan da nefret ederim
selin tepe arkadaşım özellikle seni, soru soran herkese gösterdiğin sabırlı aydınlatıcı tavrından dolayı tebrik ederim, gerçekten çok güzel birşey yaıyorsun malum çoğu bayanın derdi fazla kiloları bende doğumdan sonra aldığım kiloları verdim hiçbir aman çok zayıf olmadım zaten ocakta 89 kilo ile başladım az ve sık yiyerek 5 ayda 16 kilo verdim ama daha 10 kilom var, bu diyeti inceledim mantıklı geldi banada bundan sonraki yaklaşık 10 kilomu karbanhidratı azaltarak vermek istiyorum
bu arada yüzünde hiç çökme oldu mu, yani vücut yağları yakarken yanılıp şaşırıp yüzümüzden yakmasın :))) birde sakarin kullandın mı çaylarda filan, ben bazen erik kiraz kompostosu yapıyprum içine 2 sakarin atıyorum, bu konuda bilgin varmı canım...
tekrar tebrik ederim 65in altında kilolarda buluşmak üzere :)))
bu arada öncesi ve sonrası resimlerini eklersen seviniriz, motivasyon açısından, istersen yüzünü gizleyebilirsin :)
montiye benzeyen bi diyet yapmışsın sanırım ama valla tam anlayamadım( mesela tavuk şinitzel salata yoğurt bir arada yenirmi sence??
selintepe canım boyum 158 kilom 78 civarı..günde kaç karbonhidrat degeri alımı ile kilolarımı tıkır tıkır verebilirim?50 puan çok mu sence cnm?
selintepe bugün diyete başladım topic i baştan sona tekrar okudum ve öyle gaza geldim ki anlatamam her şey için sağol. bugünkü diyetime bakıp bi yorum yaparsan çok sevinirim, hesaplamalar konusunda sıkıntı çekiyorummmm.:kedi:
kahvaltı:
kepekli lavaş ekmeği
7-8 adet zeytin
yarım domates
maydanoz
dereotu
y. biber
ara:
2 salatalık
öğle:
haşlanmış tavuk
salata
ara:iki salatalık
akşam:
ızgara et
salata
ara:2 salatalık
ben 1.65 boyunda 70 kiloyum karbonhidrat ölçüsünü geçmedim umarııım:kedi:
selintepecim yardımcı olursan sevinirim:1hug:[/QU
Sabah sadece bir tane kepekli lavaş yediysen(kaç tane olduğunu yazmamışsın), süper bir gün geçirmişsin diyebilirim. Yaklaşık 50 ediyor ki bu şekilde kilo vereceğine eminim. Daha çok vereyim diyorsan aralarda iki yerine bir salatalık ve haşlanmış yumurta (seviyorsan)yiyebilirsin. Süt ve yoğurt da aralarda iyi gidiyor, hem tok tutuyor hem de değerleri düşük. 1 bardak ayran acayip şişiriyor mesela. Yemeklerde de bir bardak ayran iç doymuyorsan (Sadece 5 değer) Müthiş bir tokluk hissi veriyor.
Kızlar, resmimi ekleyebildim nihayet. İşte size önceki ve sonraki halim. :)
Canım, keşke herkesin de senin gibi verecek sadece birkaç kilosu olsa :)) Bu kez tecrübe değil mantığımı çalıştırarak sana yardımcı olmayı deniycem. Sen günde sadece bir dilim ekmek yiyip kalan öğünlerde de protein alırsan sanırım kilo verirsin gibime geliyor. Balık ve tavuğu sevmiyor olman kötü. O zaman kalsiyum içerikli öğünleri ve kırmızı eti dene bakalım ben de merak ettim sonucu. 5 puan eksik de alsan kilo verirsin ama hızlı olmaz. Aradaki fark en az yirmiyi bulmalı bariz bir şekilde kilo vermek istiyorsan. 34 ölçü karbonhidrat oluyor sonuçta işin zor biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?