Canısı, araştırdığım ve uyguladığım kadarıyla vücut bu diyette aldığın yağları depolamıyor, mantığını ben de çözebilmiş değilim, çözebilmek için anatomi ve vücut sistemini çok iyi bilmek gerekiyor, ama bu diyeti ben 4 ay yaptım ve hala devam ediyorum istediğim kiloya düşene kadar da vazgeçmeyeceğim. Bu 4 ay süresince yağdan hiç kaçınmadım, ona rağmen 26 kilo gitti. Tavsiye ediyor musun diyorsan tabi ki hayır, yağsız yiyenler yesinler, ama ben yağı az da olsa yiyorum çünkü tamamen yağsız yediğim zaman çöküyorum. Zaten diyette ekmek türü şeyler olmadığı için yağ yeme şansın sadece sebze yemeklerinde, et ürünlerinde ve peynir, süt tarzı ürünlerde oluyor, onlarda da kesinlikle hiç diyet ürün kullanmadım. Et yerken de yağsız olsun diye uğraşmadım. Acıktıkça kaşar peyniri yedim mesela, ki kaşar peyniri en yağlı peynirdir. Ama tekrar tekrar söylüyorum, benim kilom fazlaydı bu diyete başladığımda, yani birkaç kilo fazlalığı olup da bu diyeti uygulamak isteyenlerde ne kadar başarılı olur bilemem. İçi rahat olmayanlar yağı azaltabilir, bunun psikoloji boyutu da var tabi ki.