Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selin alttasın gördüm ismini:)benim de kilom 78 boyum 165 yaşım da 30.hamile kalamak istiyorum ama kilo verdikten sonra.ama işte bu hanımlar bir araya gelince yapılan pastalar börekler kısırlar vs vs ne zakadr az yesekte işi bozuyo.ama incelediğim diyetler arasın da en uygulanılabiliri bu olarak geldi.tatlıya karşı zaafın yokmuş senin ne güzel ama benim ooo hem nası zaafım var bi bilsen.zor iş vesselam ama bakalım olur inş.ben en iyisi kendime yeni bi kilo çizelgesi yapayım.daha önce bi kaç kez yaptım baktım ölesine yapmış olmakla kaldım bu sefer nolcak bakalım:)ama seni yürekten tebrik ediyorum azmini yardım severliğini:)
kızlaaaaaaaaaaar, ERİYOOOOOOOOOORUUUUUUUUUUMMMMMM! şu dakika itibariyle 500 gram daha eksiğim,,,, bu diyet süper, selintepenin gönlüne göre versin Rabbim inşallah....beni enson geçen hafta gören arkadaşım bugün bana ağzı açık baktı!!!hemen sırrrını söyledim, listeyi de verdim.......Allahım sağlıkla zayıflat hepimizi, hayırlı ,uzun ömürler nasibet!
sevgili selin...
öncelikle seni yürekten kutluyorum..tek kelimeyle harika olmuşsun...kısmetse bugün itibari ile bende başladım... vermem gereken 20 kilo var..ancak benim en büyük derdim gece çalışıyor olmam..genelde gece 2-3 arası ancak evde oluyorum ve inanılmaz aç oluyo karnım..yıllardır gece işimiz bitince dışarda fast foot veya işkembeci v.s ne bulursak dalardık..zaten beni bunlar mahvetti..şimdi sormak istediğim şu..şu simit olayı..onu gündüz kahvaltıda yiyeceğime gece işten gelince yesem herhangi bir zararı olurmu malum gece yakmak zor denir her zaman için...yaptığımı iş organizasyon.. genelde yemekli davet düğün bayi toplantıları ve o muhteşem yemekler offfffffffff.... allah yardımcımız olsun hepimizin...sevgiyle öpüyorum canım seni
selintepe öncelikle başarından dolayı seni kutluyorum..benım de sana bir sorum olucak:)
ıstediğin kadar süt yoğurt yemişsin ama bugun baktığımda 1 kutu 200 gramlık light sutun arkasında 10 karbonhidrat olduğu yazılı..yoğurtta buna benzer..bunları sınırsız yersek bozulmus olmazmı??
kızlar sabah 2 yumurta salatalık domates az peynir ve çay
öğle balık yumurta salatalık domates
akşam tavuk ızgara olacak inşallah.
bugün 6. günüm tartılmadım sabah 1 hafta olunca tartılacağım selintepe çok teşekkürler bizlere yardımcı olduğun için.inşallah ömründe fedakarlığının karşılığını alırsın.
inanmıyorummmm siz de inanmayacaksınız ama 2 kilo vermişim... sabahtan beri bunu haber vermek için fırsat kolluyorum. bu diyet kesinlikle işe yarıyor.10 aydır zayıflamak için diyetisyenlere, spor salonlarına para döküyorum ve 1 gr bile veremiyordum.acayip mutluyum kaydirigubbakcemile2
maşaallah selintepe sana başka bişey demiyorum hem de yüzbinkere maşaallah kızlar maşaallah çekin nazar değmesin fıstık gibi olmuşsun fıstıkhihoyyyt
benim ufak bikaç sorum olacak ben hergün 3 yemek kaşığı dondurma yiyorum fakat dondurmanın karbonhidrat değeri ne kadardır. birde 1 kase ayçekirdeğinin ikisinide çok seviyorum da
pardon bi de 1 tatlı kaşığı ve 1tatlı kaşığı süttozu ile hazırlanmış büyük bir fincan şekersiz nescafenin karbonhidrat değerini çok merak ediyorum
canım benim bugunkü menüm şöyleydi
sabah beyaz peynir salatalık domates
öğle tavuk salata cok az şehriye corbası 1 dilim ekmek
,
ara biraz beyaz peynir
akşamda lorlu biber ama ekmek yemiyorum
sence uygunmudur yardımcı olurmusun 60 kiloyum 6 kilo vermem gerekiyor yardımlarını bekliyorum cok saol
tebrik ederimm.cok güzel kilo vermissin.insallah darisi basimiza. cünkpü bu kilolar beni yoruyo artik. 88 kiloyum,normal kilom 65 di .doguma kadar 83 ciktim . cok yoruldum bu kilolardan ,yavas yavas vermek istiyomm.sirt agrim bel agrim .beni cok yipratiyoo.ekmegi yavas yavas birakmaya calisiyomm. sebze yemegi ni istegimiz kadar yiyebilirriz mi .