Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaaa esasında ben ovülasyon testi ile takip etmesem geç yumurtladığımı bilmeyecektim. Normalde 29 günde bir olurum ve 15.gün yumurtam çatlar. Bu ay 19.gün olduğunu testte gördüğüm için 14 ekleyip adet tarihim 12 Aralık diyorum. Yoksa bende bugünü adet tarihim kabul etseydim değerime çok düşük derlerdi sat 9 Kasım. Benim çociğim benimle olmaya karar verirse hep geriden takip edecek sanırım ben bu gebelik takip programlarına hep 9 Kasım yerine sata 13 Kasım yazdım. 3 hafta 4 gün gösteriyor programlar.

Yaa kan verdiğim hastaneden hiç memnun değilim en yakın orası diye acele acele gittim ve 125 tl verdim bir kan tahliline başka yerlerde yarı fiyatına yaptırabilirdim. Şimdi tekrar oraya gidip 125 lira vermem gerekecek. Neyse çarşambaya kadar testler koyulaşıyor mu bakarım Çarşamba adet günüm olmazsam inşallah kimyasal falan değildir olmam kan veririm yükselmiş olur o zaman da inşallah

Kızlarrr sizler ne durumdasınızzz can09e Canm oglmmm valla ben dersime çocuk yapmaya kadar çalıştım sonrası hiç Yok bende çok cahil kaldım :):):)

Canım sen ne yaptın nasılsın? Bi gelişme var mı?
canim dun elimdeki son labquick testini yaptim ama cikmadi oglen geldim baktim silik vardi cizgi sag tarafimdada batma var ama olsa bence cizgi net olurdu

Eklentiler

• 2018-12-08-10-52-51.png
    290,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 2018-12-08-10-52-13.png
    250,6 KB · Görüntüleme: 32
Canım önünde 9 ay var daha Eminim çok güzel bi anne olacaksın

Kızlar neler yaptınız nasılsınız? Bende bi gelişme yok bugün Tahmini bat günüm

Gunaydinlar
Simdi canim evet 125tl vermek yerine evden takip edersin o zmn su durumda
Doktora gittiginde de soylersin durumunu 9 kasim sat fakat ben testle takip ettim gec yimirtladim diye..
Heyecan devam ediyor.. ogrenirsin elbet geri kalani da:))

canim dun elimdeki son labquick testini yaptim ama cikmadi oglen geldim baktim silik vardi cizgi sag tarafimdada batma var ama olsa bence cizgi net olurdu
KuZum çok erken olabilir ben normal gebelik testi yapmadım erken gebelikte bile silik çıktı bildiğim kadarıyla normal testler 25 ml duyarlılığında benim de normal testte çıkmazdı büyük ihtimalle ben 1. Fotoda çizgiyi hissettim 2.fotoda ço silikte olsa gördüm bence var sende ben sahan çok miniiik
Canım önünde 9 ay var daha Eminim çok güzel bi anne olacaksın

Rabbim nasip eder inşallah kimyasal ya da dış gebelik olmaz hayırlısıyla kalp atışını duyar kucağıma alırım

Gunaydinlar
Simdi canim evet 125tl vermek yerine evden takip edersin o zmn su durumda
Doktora gittiginde de soylersin durumunu 9 kasim sat fakat ben testle takip ettim gec yimirtladim diye..
Heyecan devam ediyor.. ogrenirsin elbet geri kalani da:))

Aynen dediğin gibi yapacağım Canım ayrıca çok geçmiş olsun KuZum

Kuzu

Kızlar 4 gün geçti bugün test yapıcam ama bir türlü kısmet olmadı. Sabah yapacaktım eşim hastalandı acile götürdüm tam eve geldim yapıyım dedim testi elime aldım halamiz kanser kayinpederim aradı biz hastaneye gidiyoruz geliyorsan hemen hazırlan diye öyle kaldı test.eve gidince yapsam sağlıklı olur mu ?sonuçta ilk idrarla yapılması gerekiyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…