• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Degerlendir kuzum ya kacirma, ustune atla adamin 😅 Hic yumurta takibine fln gittin mi ?
benim 13uncu hafta bitmek uzere ama ben de bittim . cok fena bulantim oluyor, 2 kere kanamam oldu, surekli yorgunum. Yani o beklemeler fln hic biseymis, coktum resmen.
Olsun çiçeğim en azından sebebi belli, hasta değilsin ne olduğunu bilmediğin teşhisi olmayan bir derdin yok sadece hamilesin😍 bunu düşün geçeceğini düşün .. yumurtlama takibi hiç yaptırmadım korkuyorum ..

Olsun çiçeğim en azından sebebi belli, hasta değilsin ne olduğunu bilmediğin teşhisi olmayan bir derdin yok sadece hamilesin😍 bunu düşün geçeceğini düşün .. yumurtlama takibi hiç yaptırmadım korkuyorum ..
ah ya keske yapsan. benim mesela hersey iyi idi amh vs, baktik ki yumurtam kucukmus. Ona gore hormonla buyutuldu. Hic korkma 3 dk lik islemle bitiyor zaten.

ah ya keske yapsan. benim mesela hersey iyi idi amh vs, baktik ki yumurtam kucukmus. Ona gore hormonla buyutuldu. Hic korkma 3 dk lik islemle bitiyor zaten.
Ya aura migren hastasıyım hormon sonrası başım çok ağrır ya da başka yan etki yapar filan diye çok korkuyorum zaten hastalık hastasıyım anksiyete panik atak ne arasan var :(

Ya aura migren hastasıyım hormon sonrası başım çok ağrır ya da başka yan etki yapar filan diye çok korkuyorum zaten hastalık hastasıyım anksiyete panik atak ne arasan var :(
ya senle bizim zaten AMH degeri iyi oyle yuksek doz vermiyorlar kokrma hic,
hic bir etkisni de gormedim ben. oyle goreni de hic duymadim.
Ah ya bi konussan doktorla, ufaktan baslasan...

Back