- 1 Mayıs 2020
- 1.425
- 1.274
- 83
Ay çook zam gelmiş ya geçen haziranda 20 bindi. Bu ay 34 bine yaptırdım. 4 buçukta aşılama sonrası ilaçlara gittiKayseri'de aşılamayı kaça yaptirdiniz acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çook zam gelmiş ya geçen haziranda 20 bindi. Bu ay 34 bine yaptırdım. 4 buçukta aşılama sonrası ilaçlara gittiKayseri'de aşılamayı kaça yaptirdiniz acaba ?
Amin canııım amiiin hepimize olsun inşallah. Bu ay regl olursam baharda tüp bebeğe başlayacağım. İnşallah hiç gerek kalmaz da bu tutar. Sende iyi değerlendir bol dua et canım arkadaşımÇok çok iyi yapmışsın hiç modunu düşürme Allah nasip ettiyse gelecekler :)) ben de henüz haber yok yarın yumurtlama günleri başlıyor bu aydan sonra ben de aşılama yaptıracağımburda etiketlediğim diğer arkadaş 10. Gün test yapıp negatif görmüştü 1 ya da 2 gün sonra pozitif haberi vermişti :) darısı sana olsun inşallah çiçeğim
Tüp bebekte hangi doktor düşünüyorsunuz ?Amin canııım amiiin hepimize olsun inşallah. Bu ay regl olursam baharda tüp bebeğe başlayacağım. İnşallah hiç gerek kalmaz da bu tutar. Sende iyi değerlendir bol dua et canım arkadaşım![]()
Yine Acıbadem düşünüyorum. Çünkü tüp bebekte embriyologlar çok önemliymiş. Mustafa Taş hocaya da instagramdan falan bakıyorum da gün içinde baya pozitif açıklıyor gibi. O nedenle aklımda o var şuan.Tüp bebekte hangi doktor düşünüyorsunuz ?
İnşallah gerek kalamaz
Ay amin canııım inşallah göreyim artık şu pozitifi. Geçen ay histeroskopi oldum. Herşey çok yolunda dediler. İki tane çizik attılar bebek kolay tutunsun diye. İnşallah tutar bu seferSipser
Ya dün aklıma geldiniz, acaba kızlar ne yapıyor diye
Bende şükür yoluna girdi kusmalar, kanamalar vs.
P Pimpirikli10 kuzum ben aşılamanın 12nci gününde testi negatif görüp, 14 te yani tam adet olmam gereken günde pozitifi görüşmüştüm. Karartma enseyi hiç
İnşallah senin de öyle çıkar![]()
Ah inşallah yaaAy amin canııım inşallah göreyim artık şu pozitifi. Geçen ay histeroskopi oldum. Herşey çok yolunda dediler. İki tane çizik attılar bebek kolay tutunsun diye. İnşallah tutar bu sefer![]()
Nerelerdesiiin sen merak ettik seniKizçelerimmmmmm ben geldiiimm
Allaha şükür bebeğim ilk 3 ayı stressiz atlatayım dedim o yüzden kaçtim böyle sitelerden şimdi çok şükür geldim sizi çok merak ettimNerelerdesiiin sen merak ettik seniiyi misin yolunda mı herşey
E yani... nerdeydin allasen ?Kizçelerimmmmmm ben geldiiimm
Burdayım geldimmmE yani... nerdeydin allasen ?
Oh iyi çok şükür canım sağlıcakla al kucağına. Grupta hala bende veAllaha şükür bebeğim ilk 3 ayı stressiz atlatayım dedim o yüzden kaçtim böyle sitelerden şimdi çok şükür geldim sizi çok merak ettim
Senden de güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle inşallahOh iyi çok şükür canım sağlıcakla al kucağına. Grupta hala bende veSipser da bir hareket yok inşallah bu ay ondan da güzel haberi alırız
Allah razı olsun canım inşallahSenden de güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle inşallahhep dualarımdasiniz
Balımmmmm hoşgeldinnnn gitme artık dur pimpirikli ve ben size sorular sorcaz artık; şu hafta nasıldı bu hafta nasıldı diye :))) ben yine testler kraliçesi adete 3 gün var ; belirgin bi şey yok. Bu ay femara ya başlayayım diyorum sonra da doktor ne derse o artık. Sizin hamilelikler yolunda Allah’ın izniyle ????Kizçelerimmmmmm ben geldiiimm
Çok şükür canım ufak tefek oynamalar yaşanıyor balık var gibi karnımdaBalımmmmm hoşgeldinnnn gitme artık dur pimpirikli ve ben size sorular sormaz şu hafta nasıldı bu hafta nasıldı diye :))) ben yine testler kraliçesi adete 3 gün var ; belirgin bi şey yok. Bu ay femara ya başlayayım diyorum sonra da doktor ne derse o artık. Sizin hamilelikler yolunda Allah’ın izniyle ????
Çok şükür canım ufak tefek oynamalar yaşanıyor balık var gibi karnımdabu yaşıma kadar hep zayif olduğum için karnım hemen çıktı yada iç karnım küçüktü bilemiyorum
perşembe cinsiyeti öğrenicem inşallah ikili testim temiz çıktı çok şükür bende iyiyim Allah’ıma çok şükürler olsun öncelikle şöyle diyim kuzum ben ovulasyanda pikide çatlamayi da değerlendirdim sonra adete yakın zamanlarda aşiri akıntım vardı sonra adet geçikince 4 yada 5 hatırlamıyorum hemen test yaptım ve kan verdim keseyi de gördük çok şükür ve ben artimedin ovulasyon testıyle hamile kaldım gebelik testimde artimeddi
![]()
Erken yapmişsin ben töbe etmiştim erken yapamaya çünkü artık gerçekten psikolojik olarak batırıyordu beniYesin teyzesi balıklarıııı :)) Maşallah bundan sonra keyfini çıkar inşallah. Bu ay ben de labaquick ve artımed ovulasyon testi aldım ikisi de aynı gün pik oldu değerlendirdim, bugün son ilişkinin 10. Günü kaset maset yapmaya başladım işte çizgi aramayı özlediysen atayım , ben düz duvarda kırmızı soluk çizgi görüyorum artık :))))