Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Çok çok iyi yapmışsın hiç modunu düşürme Allah nasip ettiyse gelecekler :)) ben de henüz haber yok yarın yumurtlama günleri başlıyor bu aydan sonra ben de aşılama yaptıracağım 🌺 burda etiketlediğim diğer arkadaş 10. Gün test yapıp negatif görmüştü 1 ya da 2 gün sonra pozitif haberi vermişti :) darısı sana olsun inşallah çiçeğim
Amin canııım amiiin hepimize olsun inşallah. Bu ay regl olursam baharda tüp bebeğe başlayacağım. İnşallah hiç gerek kalmaz da bu tutar. Sende iyi değerlendir bol dua et canım arkadaşım 😍

Amin canııım amiiin hepimize olsun inşallah. Bu ay regl olursam baharda tüp bebeğe başlayacağım. İnşallah hiç gerek kalmaz da bu tutar. Sende iyi değerlendir bol dua et canım arkadaşım 😍
Tüp bebekte hangi doktor düşünüyorsunuz ?
İnşallah gerek kalamaz

Sipser Sipser
Ya dün aklıma geldiniz, acaba kızlar ne yapıyor diye 🫠
Bende şükür yoluna girdi kusmalar, kanamalar vs.
P Pimpirikli10 kuzum ben aşılamanın 12nci gününde testi negatif görüp, 14 te yani tam adet olmam gereken günde pozitifi görüşmüştüm. Karartma enseyi hiç 🧿
İnşallah senin de öyle çıkar 🙏

Tüp bebekte hangi doktor düşünüyorsunuz ?
İnşallah gerek kalamaz
Yine Acıbadem düşünüyorum. Çünkü tüp bebekte embriyologlar çok önemliymiş. Mustafa Taş hocaya da instagramdan falan bakıyorum da gün içinde baya pozitif açıklıyor gibi. O nedenle aklımda o var şuan.

Sipser Sipser
Ya dün aklıma geldiniz, acaba kızlar ne yapıyor diye 🫠
Bende şükür yoluna girdi kusmalar, kanamalar vs.
P Pimpirikli10 kuzum ben aşılamanın 12nci gününde testi negatif görüp, 14 te yani tam adet olmam gereken günde pozitifi görüşmüştüm. Karartma enseyi hiç 🧿
İnşallah senin de öyle çıkar 🙏
Ay amin canııım inşallah göreyim artık şu pozitifi. Geçen ay histeroskopi oldum. Herşey çok yolunda dediler. İki tane çizik attılar bebek kolay tutunsun diye. İnşallah tutar bu sefer 🥹

Back