- 25 Temmuz 2014
- 2.316
- 1.551
- 333
Kızlar beş dakika sonra çekim ama dağılmadı tam sanırım ya da bozuk , bugün 10. Gün .. ???
Reed Flowers
O_sevincli_ki
P
Pimpirikli10
Sosyallanne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk idrarla yapmadin mi kuzu?Kızlar beş dakika sonra çekim ama dağılmadı tam sanırım ya da bozuk , bugün 10. Gün .. ???
Reed Flowers
O_sevincli_ki P Pimpirikli10
Sosyallanne
Yok az önce yaptım bana çizgi göründü de sorun yok demekki , zaten bana her ay görünüyor :)))ilk idrarla yapmadin mi kuzu?
Bisey belli olmuyor testte.
Test bozuk gibi canım bir tane daha varsa yapsana inşallah vardırKızlar beş dakika sonra çekim ama dağılmadı tam sanırım ya da bozuk , bugün 10. Gün .. ???
Reed Flowers
Sosyallanne
Kuzu yarın sabah ilk idrarla dene çok dağılmış testKızlar beş dakika sonra çekim ama dağılmadı tam sanırım ya da bozuk , bugün 10. Gün .. ???
Reed Flowers
Sosyallanne
Aha var biseyler valla var... kuzu yarin sabah hemen bitane daha yap. bak ilk idrarla yap mutlakaKızlar kalbim duracak bi testime bakın , freely 6 gün önce gösteren test, 3. Dakika böyle oldu .
Bugün çatlamanın 11. Günü . Dün bir şey yoktı.
Reed Flowers P Pimpirikli10
Sosyallanne
O_sevincli_ki
Şimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu aradaAha var biseyler valla var... kuzu yarin sabah hemen bitane daha yap. bak ilk idrarla yap mutlaka
Gözün aydın canım gözüküyor. Darısı bize inşallahKızlar kalbim duracak bi testime bakın , freely 6 gün önce gösteren test, 3. Dakika böyle oldu .
Bugün çatlamanın 11. Günü . Dün bir şey yoktı.
Reed Flowers P Pimpirikli10
Sosyallanne
O_sevincli_ki
Kuzum bundan 1 saat sonra yaptığımda bir şey çıkmadı. Sabahı bekliyorumGözün aydın canım gözüküyor. Darısı bize inşallah![]()
Evet ben de takip ediyordum hep neden dondurdu acabaŞimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu aradaReed Flowers hesabını mı dondurdu ? Kötü bi şey yoktur inşallah
sen nasılsın kuzum ?
Aaa hakikaten neden dondurdu ki ? Dun kontrolu vardi ay insallah kotu bisey yoktur.Şimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu aradaReed Flowers hesabını mı dondurdu ? Kötü bi şey yoktur inşallah
sen nasılsın kuzum ?
Kan verdim yarın çıkacak. Olsun gelip geçici ve sebebi belli bebişten :)) bunu düşünAaa hakikaten neden dondurdu ki ? Dun kontrolu vardi ay insallah kotu bisey yoktur.
Benim bulantilarim cok fena, ilac aliyorum yoksa su bile icemiyorum.
Sen testi yaptin mi bu sabah?
Test çıkmadımı tatlım? Merak ettimKan verdim yarın çıkacak. Olsun gelip geçici ve sebebi belli bebişten :)) bunu düşünAllah kolaylığını verir inşallah
Negatif kuşum..Test çıkmadımı tatlım? Merak ettim
Yaaa deme, boşuna mı gördük gölge çizgiyi, peh...Negatif kuşum..
Canıııım kalp kalbe karşı iki üç gün önce aklıma geldin forumda hiç görmüyorum diye. Aşılama yaptırdım Kayseri Acıbadem’de. Bugün aşılamanın 9. Günü ama hiç belirti yok maalesef. Hatta bugün regl zamanında çıkan sivilcem çıkınca bi modum düştü ama çıkan insanlarda varmış aynı şekilde o yüzden kalbini bozma dedim. Hiç test yapasımda yok biliyor musun eşim çok ısrar ediyor pazartesi yapalım diye ama ben o umutla yaşamayı seviyorumKızlar napıyosunuz ballarım ?O_sevincli_ki hamilelik nasıl gidiyor bulantıların azaldı mı? P Pimpirikli10 sen aşılama mı yaptırdın kuzum nerde yaptırdın yaaa ne zaman test yapcaz heyecan yaparım ben ..
![]()
Kayseri'de aşılamayı kaça yaptirdiniz acaba ?Canıııım kalp kalbe karşı iki üç gün önce aklıma geldin forumda hiç görmüyorum diye. Aşılama yaptırdım Kayseri Acıbadem’de. Bugün aşılamanın 9. Günü ama hiç belirti yok maalesef. Hatta bugün regl zamanında çıkan sivilcem çıkınca bi modum düştü ama çıkan insanlarda varmış aynı şekilde o yüzden kalbini bozma dedim. Hiç test yapasımda yok biliyor musun eşim çok ısrar ediyor pazartesi yapalım diye ama ben o umutla yaşamayı seviyorumsen nasılsın anlat bakalım var mı bize vereceğin güzel bir haber
Çok çok iyi yapmışsın hiç modunu düşürme Allah nasip ettiyse gelecekler :)) ben de henüz haber yok yarın yumurtlama günleri başlıyor bu aydan sonra ben de aşılama yaptıracağımCanıııım kalp kalbe karşı iki üç gün önce aklıma geldin forumda hiç görmüyorum diye. Aşılama yaptırdım Kayseri Acıbadem’de. Bugün aşılamanın 9. Günü ama hiç belirti yok maalesef. Hatta bugün regl zamanında çıkan sivilcem çıkınca bi modum düştü ama çıkan insanlarda varmış aynı şekilde o yüzden kalbini bozma dedim. Hiç test yapasımda yok biliyor musun eşim çok ısrar ediyor pazartesi yapalım diye ama ben o umutla yaşamayı seviyorumsen nasılsın anlat bakalım var mı bize vereceğin güzel bir haber