Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Eklentiler

• IMG_5396.jpeg
    IMG_5396.jpeg
    487,6 KB · Görüntüleme: 50
Şimdi aynı markadan bi daha aldım kuzum ilk kez bu kadar net bir şey gördüm. Bu arada Reed Flowers Reed Flowers hesabını mı dondurdu ? Kötü bi şey yoktur inşallah :KK43: sen nasılsın kuzum ?
Aaa hakikaten neden dondurdu ki ? Dun kontrolu vardi ay insallah kotu bisey yoktur.
Benim bulantilarim cok fena, ilac aliyorum yoksa su bile icemiyorum.

Sen testi yaptin mi bu sabah?

Aaa hakikaten neden dondurdu ki ? Dun kontrolu vardi ay insallah kotu bisey yoktur.
Benim bulantilarim cok fena, ilac aliyorum yoksa su bile icemiyorum.

Sen testi yaptin mi bu sabah?
Kan verdim yarın çıkacak. Olsun gelip geçici ve sebebi belli bebişten :)) bunu düşün ❤️ Allah kolaylığını verir inşallah

Kızlar napıyosunuz ballarım ? O_sevincli_ki O_sevincli_ki hamilelik nasıl gidiyor bulantıların azaldı mı? P Pimpirikli10 sen aşılama mı yaptırdın kuzum nerde yaptırdın yaaa ne zaman test yapcaz heyecan yaparım ben ..😍
Canıııım kalp kalbe karşı iki üç gün önce aklıma geldin forumda hiç görmüyorum diye. Aşılama yaptırdım Kayseri Acıbadem’de. Bugün aşılamanın 9. Günü ama hiç belirti yok maalesef. Hatta bugün regl zamanında çıkan sivilcem çıkınca bi modum düştü ama çıkan insanlarda varmış aynı şekilde o yüzden kalbini bozma dedim. Hiç test yapasımda yok biliyor musun eşim çok ısrar ediyor pazartesi yapalım diye ama ben o umutla yaşamayı seviyorum 😅 sen nasılsın anlat bakalım var mı bize vereceğin güzel bir haber

Canıııım kalp kalbe karşı iki üç gün önce aklıma geldin forumda hiç görmüyorum diye. Aşılama yaptırdım Kayseri Acıbadem’de. Bugün aşılamanın 9. Günü ama hiç belirti yok maalesef. Hatta bugün regl zamanında çıkan sivilcem çıkınca bi modum düştü ama çıkan insanlarda varmış aynı şekilde o yüzden kalbini bozma dedim. Hiç test yapasımda yok biliyor musun eşim çok ısrar ediyor pazartesi yapalım diye ama ben o umutla yaşamayı seviyorum 😅 sen nasılsın anlat bakalım var mı bize vereceğin güzel bir haber
Kayseri'de aşılamayı kaça yaptirdiniz acaba ?

Çok çok iyi yapmışsın hiç modunu düşürme Allah nasip ettiyse gelecekler :)) ben de henüz haber yok yarın yumurtlama günleri başlıyor bu aydan sonra ben de aşılama yaptıracağım 🌺 burda etiketlediğim diğer arkadaş 10. Gün test yapıp negatif görmüştü 1 ya da 2 gün sonra pozitif haberi vermişti :) darısı sana olsun inşallah çiçeğim

Back