- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.341
Bence yap ben bu ay onun sayesinde yumurtladım galiba 22. Günümde devam et yapmaya bide bol bol havuç yeKızlar adetin 15. Günü daha koyulaşmadı ne zaman koyulaşır bide femara kullanmıştım gelişmiyormuş yumurtalarım moralim bozuldu . Sizce havuç kürü yapayım mı
3-4 gündür havuç yiyorum ama etki etmedi herhalde dün doktora gittim 11mm dedi. Kaynatıp içeyim bakayım . Teşekkür ederimBence yap ben bu ay onun sayesinde yumurtladım galiba 22. Günümde devam et yapmaya bide bol bol havuç ye
Bence ameliyattan önce yine de o maydanoz süt buharı işini yapıp tekrar anesteziyle çektirin,kasılma olmamış olur,ameliyat işleri kolay değil,son çare olsun bence,ilk çekilende açılma ihtimali de çok yüksek,hepsinin sonucunu görmüş olursunuz
bence hanilesin canım 5 üstü Hamdi ama çok yeni bence daha bi hafta falan dşye düşünüyorum gözün aydınKızlar değerim 17.99 çıktı var Mı yok mu şimdi
Ben
bence hanilesin canım 5 üstü Hamdi ama çok yeni bence daha bi hafta falan dşye düşünüyorum gözün aydın
Simdi sen iki gun sonra tekrar ver artiyor mu bakalimmm.. hadi gozun aydin olsun.. daha yeni ondan dusuk cnm.KuZum tam 26 Kasım da yumurtlama oldu ben 10.gün öğrenmiş oldum çok erken oldu sanırım :) ben şimdi Pazar günü bir daha mı kan versem? Napsam ne yapmak gerekir arkadaşlar :)
Simdi sen iki gun sonra tekrar ver artiyor mu bakalimmm.. hadi gozun aydin olsun.. daha yeni ondan dusuk cnm.
Çatlamış canım eşin sprem değeri iyiyse dört gün üst üste ilişki öneriyorlariyi aksamlar kizlar dun yani 6 aralikta yaptigim test ve bugun yaptigim testi gostermek istiyorum size. İlk defa dun pik gordum yalniz bugun yaptigim testte t cizgisi c den cok daha koyu cikti bunun sebebi nedir sizceEki Görüntüle 2213215 Eki Görüntüle 2213217
KuZum tam 26 Kasım da yumurtlama oldu ben 10.gün öğrenmiş oldum çok erken oldu sanırım :) ben şimdi Pazar günü bir daha mı kan versem? Napsam ne yapmak gerekir arkadaşlar :)
20ydi yanilmiyorsam..Tamamdır canım ben Pazar bir test daha vereyim. Aynı hastahanede vermek istemiyorum daha iyi bir hastaneye gidicem Çarşamba adet günüm olmazsam o günde veririm sonraki hafta da doktora giderim artık :) inşallah bebeğim benimledir çok teşekkür ederim kızlar. Bu arada normal testte büyük ihtimalle çıkmazdı çünkü erken gebelik 10 ml duyarlı normaller 25 ml sanırım :)
siliklesmeye baslayinca catlamis oluyor diye biliyordum ama benimki tam tersi koyulastiÇatlamış canım eşin sprem değeri iyiyse dört gün üst üste ilişki öneriyorlar
Aslinda beklenen o super masallah degerlendiriniyi aksamlar kizlar dun yani 6 aralikta yaptigim test ve bugun yaptigim testi gostermek istiyorum size. İlk defa dun pik gordum yalniz bugun yaptigim testte t cizgisi c den cok daha koyu cikti bunun sebebi nedir sizceEki Görüntüle 2213215 Eki Görüntüle 2213217
Bugun pik bence bundan sonra catlar elinde testlerin varsa takip edersin cnmsiliklesmeye baslayinca catlamis oluyor diye biliyordum ama benimki tam tersi koyulasti
Ben ters baktım o zaman aynen silikleşmesi lazım koyulaşıyorsa teste devam etmen lazımsiliklesmeye baslayinca catlamis oluyor diye biliyordum ama benimki tam tersi koyulasti
Evet testlerim var siliklesene kadar devam edeyim o zaman ben tesekkur ederim sizlere :)Bugun pik bence bundan sonra catlar elinde testlerin varsa takip edersin cnm
Rica ederim canim ne yaptim:)Evet testlerim var siliklesene kadar devam edeyim o zaman ben tesekkur ederim sizlere :)
Ayni hastanede vermen senin acindan iyi, cunku makinadan makinaya cok farkediyor canim, yukselisini takip edeceksen birkac kere ayni yerde ver ki ayni makinada bakilsin, baska yere gidip az da olsa düşük görürsen degerin yukselmiyo sanip stres olursun Allah korusun, hayirli olsun bu arada, adete bu kadar varken degerin dusuk degil, benim adetten 3 yada 4 gun sonra 60 kusur cikmistiTamamdır canım ben Pazar bir test daha vereyim. Aynı hastahanede vermek istemiyorum daha iyi bir hastaneye gidicem Çarşamba adet günüm olmazsam o günde veririm sonraki hafta da doktora giderim artık :) inşallah bebeğim benimledir çok teşekkür ederim kızlar. Bu arada normal testte büyük ihtimalle çıkmazdı çünkü erken gebelik 10 ml duyarlı normaller 25 ml sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?