Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ama benim ağrım çok sağda bacağıma falan da vuruyor tüplerde gibi hissettim ben inşallah dış gebelik değildir inşallah vardır ne kadar zor işlermiş bunlar
Canım inşaallah yoktur öyle birşey ama çok çok normal bunlar ben ilk zamanlarda merdiven bile çıkamıyordum kasık ağrım bacağıma vuruyordu. Bol bol su iç eğer üşütmüşsen veya enfeksiyonun varsa da ağrın çoğalmış olabilir

KıZlar ya varsa ve dış gebelikse benim sağ kasığım çok ağrıyor en son böyle ağrıdığında yumurtam çatlamamıştı dış gebelikten korkuyorum bir bilgini var mı bu konu hakkında
Kotu dusunme lutfen.. erkenden ogrendin zaten her sey iyi guzel olsun.. duamdasin.. insallah saglikli gebelik olsun.. daha once kimyasalin mi olmustu.. hic hamile kaldin mi yani?

Canım benim bu kasık ağrım yumurtlama zamanı başladı doktora gittim doktor baktı bir şey göremedi hatta kist falan da yok dedi idrar tahlili yaptı idrarda temiz çıktı şimdi bu akşam
Aha yazarken geçti ağrım :)

Ohh ne güzel bak işte böyle :) hep olumlu düşün canım :))

Kızlar yaaa inşallah kan testim güzel çıkar inşallah gebeliğim yolunda gider dua edin bana nolur. Bana doktor şişkoyum diye senin çocuğunun olma ihtimali çok zor dedi ağlayarak eve geldim o gün 2 ay önce hiç umudum yoktu hayal gibi geliyor hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyordum

Bazı doktorlar gerçekten çok sıkıcı. Sen iyi düşün bence. Teyzeme “doğa sana bu kanunu vermemiş” demişti bir doktor. 10 sene sonra peş peşe 3 oğlu oldu 110kiloyla hamile kaldı. Son oğlunu 46 yaşında doğurdu :)) sıkma hiç canını..

Sen doktorlara bakma canım kaç kilosun? Kilo ver demek kolaylarına geliyor aynı dertten bende muzdaribim

Kızlar adetin 15. Günü daha koyulaşmadı ne zaman koyulaşır bide femara kullanmıştım gelişmiyormuş yumurtalarım moralim bozuldu . Sizce havuç kürü yapayım mı

Eklentiler

• A10521D3-DD44-4693-ABD8-B354F2B4F4F9.jpeg
    84,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…