- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.321
Canım inşaallah yoktur öyle birşey ama çok çok normal bunlar ben ilk zamanlarda merdiven bile çıkamıyordum kasık ağrım bacağıma vuruyordu. Bol bol su iç eğer üşütmüşsen veya enfeksiyonun varsa da ağrın çoğalmış olabilirKız ama benim ağrım çok sağda bacağıma falan da vuruyor tüplerde gibi hissettim ben inşallah dış gebelik değildir inşallah vardır ne kadar zor işlermiş bunlar
Silikleşmiş mi sanki bana mı öyle geldi? Değerlendir canım sen bu günleri
Kotu dusunme lutfen.. erkenden ogrendin zaten her sey iyi guzel olsun.. duamdasin.. insallah saglikli gebelik olsun.. daha once kimyasalin mi olmustu.. hic hamile kaldin mi yani?KıZlar ya varsa ve dış gebelikse benim sağ kasığım çok ağrıyor en son böyle ağrıdığında yumurtam çatlamamıştı dış gebelikten korkuyorum bir bilgini var mı bu konu hakkında
İdrarı çok mu damlatıyorsun?
Canım 3 yıl oldu. Geçen senede bi düşük yaptımSuper yahuu... iste simdi 20.45 olmazzz... kismet iste.. benim de 3.ay bakalim :))
Canm oglmmm senin ne kadar oldu deneyeli?
Evrt canim siliklesti bugunSilikleşmiş mi sanki bana mı öyle geldi? Değerlendir canım sen bu günleri
3 4 damla cokmu oyle deniyoİdrarı çok mu damlatıyorsun?
her ihtimale karşı bu akşamı değerlendir canım ama test yapmaya devam et sanki pik olmadı testinEvrt canim siliklesti bugun
Pik nedemek canimSen
her ihtimale karşı bu akşamı değerlendir canım ama test yapmaya devam et sanki pik olmadı testin
Yok çok değil ama testlerinin rengi değişiyor dağılıyorlar sanki3 4 damla cokmu oyle deniyo
Pik iki çizgisinde aynı koyulukta veya test çizgisinin control çizgisinden daha koyu olmasına deniliyor canımPik nedemek canim
Canım benim bu kasık ağrım yumurtlama zamanı başladı doktora gittim doktor baktı bir şey göremedi hatta kist falan da yok dedi idrar tahlili yaptı idrarda temiz çıktı şimdi bu akşamCanım inşaallah yoktur öyle birşey ama çok çok normal bunlar ben ilk zamanlarda merdiven bile çıkamıyordum kasık ağrım bacağıma vuruyordu. Bol bol su iç eğer üşütmüşsen veya enfeksiyonun varsa da ağrın çoğalmış olabilir
Ohh ne güzel bak işte böyle :) hep olumlu düşün canım :))Canım benim bu kasık ağrım yumurtlama zamanı başladı doktora gittim doktor baktı bir şey göremedi hatta kist falan da yok dedi idrar tahlili yaptı idrarda temiz çıktı şimdi bu akşam
Aha yazarken geçti ağrım :)
Tabi durmak yok az önce gene yaptım hatta 4 saat tutup sanki biraz daha koyu.Koyulaşmaya başlamış devam et canım :)
Biz sonuclari beklemeye basladik artik:)) bak 2. Gebemiz geldii:))
Gecen sene bi dusuk yaptiysan 3 sene degil 1 sene mi oluyorr...Canım 3 yıl oldu. Geçen senede bi düşük yaptım
Bazı doktorlar gerçekten çok sıkıcı. Sen iyi düşün bence. Teyzeme “doğa sana bu kanunu vermemiş” demişti bir doktor. 10 sene sonra peş peşe 3 oğlu oldu 110kiloyla hamile kaldı. Son oğlunu 46 yaşında doğurdu :)) sıkma hiç canını..Kızlar yaaa inşallah kan testim güzel çıkar inşallah gebeliğim yolunda gider dua edin bana nolur. Bana doktor şişkoyum diye senin çocuğunun olma ihtimali çok zor dedi ağlayarak eve geldim o gün 2 ay önce hiç umudum yoktu hayal gibi geliyor hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyordum
Sen doktorlara bakma canım kaç kilosun? Kilo ver demek kolaylarına geliyor aynı dertten bende muzdaribimKızlar yaaa inşallah kan testim güzel çıkar inşallah gebeliğim yolunda gider dua edin bana nolur. Bana doktor şişkoyum diye senin çocuğunun olma ihtimali çok zor dedi ağlayarak eve geldim o gün 2 ay önce hiç umudum yoktu hayal gibi geliyor hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyordum
Öyle mi oluyor :) ben onu gebelikten saymıyorum boş gebelikti 3 sene 3 sene :))Gecen sene bi dusuk yaptiysan 3 sene degil 1 sene mi oluyorr...
Kizlar bana haber edin ben gelemezsem o saateCanm oglmmm GurbuzKedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?