Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün yaptım ben testi canım akşam baktığımda vardı beyaz çizgi attım bende bugün sadece ovulasyon yaptım kasık ağrımdan şüphelenip bide çok akıntım var
Canımmm ibş güzel sonuç alırsın
Benim de çok kasık ağrım ve akıntım vardı canım benim se yumurtlamam 19. Gunumdeydi adetim normalde 10-12 arası oluyor 2 gün önce test yaptım negatifti maalesef bekliyorum bende

Slm kızlar bu ay ki ovulasyonu takip ettim kırmızı çizgiyi yakaladım ayın 1 inde iyi değerlendirdik bat tarihim normalde 15 aralıktı ama benim ayın 7sinde yani dün kahverengi lekem geldi ovulasyondan 1 hafta sonra yani bugünde geldi yine kahverengi leke
Normalde ayın 15inde olmam gerekiyodu bu ne şimdi anlamadım yaa bu şekilde yaşayan var mı acaba

Benimse öyle ovüden 3 ve 5 gün sonra kahverengi lekelenmeleriö oldu bat 13 aralık. İnşallah olumlu belirtilerdir

Ovü testi gerçekten gereksiz stres aracı ama yapmadan da duramıyor insan 2-3 gündür kasık bölgelerimde gerginlik hafif bir ağrı hissediyorum. Kendimi dinlemekten mi böyle yoksa belirti mi bilemiyorum

Ayy inşallah yaaa çok merakla bekliyorumda inşallah güzel sonuçlar alırız
Allah hayırlısını versin peki lekelenmen kaç gün sürdü devam ediyomu
2’side 1 gün sürdü. Bir kaç damlaydı. Ama ikinci kahverengi lekede gece boyu adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı sabah kesin adet oldum diye uyandım. Sadece kahverengi leke vardı o da küçük bir şeydi.

Bu Ay bende ovulasyon yaptım..
5 kasımda bayağı bayagi koyu 2. Çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim..
Sonucu bekliyorum ve sağ kasigim ara ara batiyo
Inşallah olumlu sonuçlar aliriz bu ay

Ayy inşallah yaaa çok merakla bekliyorumda inşallah güzel sonuçlar alırız
Allah hayırlısını versin peki lekelenmen kaç gün sürdü devam ediyomu

Evet işte aynen benimde öyle dün sabah kahverengi leke geldi gün içinde de geldi akşam kesildi
Bugün sabah uyandım bi baltım yine gelmiş kesin adet oluyorum dedim ama adet değil bu olsa kırmızı kan olurdu ama yok sürekli lavabodayım kan mı lekemi diye bakıyorum midem yanmam var baş ağrım var sürekli neler olucak hiç bilmiyorum

Bu Ay bende ovulasyon yaptım..
5 kasımda bayağı bayagi koyu 2. Çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim..
Sonucu bekliyorum ve sağ kasigim ara ara batiyo
Inşallah olumlu sonuçlar aliriz bu ay
Bat günün gelmiş olması lazım değil mi ovü 5 kasımsa eğer. Testte çıkması lazım

Yasadigin yerleşme olabilir hadi hayırlısı

Ya bende öyleydiö Allahtan geçti rahatladım. Şuan 13 aralığı bekliyorum merakla

İnşallah canım yaaa regl olsam kırmızı kan gelmesi lazımdı ama yok yani bildiğin kahverengi lekelenme duruyo başlıyo duruyo başlıyo kafamda deli sorular
Stres yapma sen..yumurtlamanin üstünden 10 12 gun geçtiyse idrar test yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…