- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.381
Gecmis olsun oncelikleKızlar 4 gün geçti bugün test yapıcam ama bir türlü kısmet olmadı. Sabah yapacaktım eşim hastalandı acile götürdüm tam eve geldim yapıyım dedim testi elime aldım halamiz kanser kayinpederim aradı biz hastaneye gidiyoruz geliyorsan hemen hazırlan diye öyle kaldı test.eve gidince yapsam sağlıklı olur mu ?sonuçta ilk idrarla yapılması gerekiyor ya.
Yaptım canım, negatif maalesef.stresten sanırım gecikti.Gecmis olsun oncelikle
Canim bati kesin olarak hesapladiysan 4 gun gecmis diyorsun varsa eve gelince yapsan da cikar.. guzel haberlerini bekliyoruzz..
Hayirlisi canim.. bekle bakalim evet stresten kaynakli da gecikmis olabilir.. ya da erken oldugundan cikmamis olabilir kismet bu isler:)Yaptım canım, negatif maalesef.stresten sanırım gecikti.
Aynen canım kısmet, o kadar tedavi oldum olmadı şimdi olsa şaşırırdım zaten:) hayırlısı.Hayirlisi canim.. bekle bakalim evet stresten kaynakli da gecikmis olabilir.. ya da erken oldugundan cikmamis olabilir kismet bu isler:)
Amin canim hayirlisi elbette belli olmaz neler duyuyoruz:)Aynen canım kısmet, o kadar tedavi oldum olmadı şimdi olsa şaşırırdım zaten:) hayırlısı.
Yaptım canım negatifamin canim bizim yumurtlama gunumuz ust uste bir gun arayla. Sen hic test yaptinmi
Hayırlısı olsun canım Rabbim tez zamanda nasip eder inşaallahAynen canım kısmet, o kadar tedavi oldum olmadı şimdi olsa şaşırırdım zaten:) hayırlısı.
Anında değilde 2-3 dakika içerisinde oldu benimkiKızlar pik olduğu zaman anında koyu çizgi mi oluyor?
Yakalayanlar bilir?
Evet olabilir canimm gebe de olabilirsin halaaa hadi hayirlisi bakalimm...
Sanmıyorum canım olsa testte çıkardı herhaldeEvet olabilir canimm gebe de olabilirsin halaaa hadi hayirlisi bakalimm...
14u diye hesapliyorum bakalim canim.. neyse sende sabret azcik her sey belli olur...Sanmıyorum canım olsa testte çıkardı herhaldeadet öncesi lh dalgalanması mı yaşıyorum acaba? Ama kasığım çok fena ya adet olucam herhalde. Senin kaç günün kaldı canım?
cnm senin gebelik testini 10 dk icindemi degerlendirdin mesela aksama bile cikabilir silik cizgi. Birde ben gecen ay adet gunumde tekrar yumurtladim ama bence senin gebelik daha baskinYaptım canım negatif
Yok canım evde bıraktım çıktım evden akşam baktığımda çizgi vardı ama beyazcnm senin gebelik testini 10 dk icindemi degerlendirdin mesela aksama bile cikabilir silik cizgi. Birde ben gecen ay adet gunumde tekrar yumurtladim ama bence senin gebelik daha baskin
cnm aksam eve gittiginde insallah ikinci silik cizgi cikar birde sabah ilk idrarla yap cnmYok canım evde bıraktım çıktım evden akşam baktığımda çizgi vardı ama beyaz
canim ben senden birgun once yumurtladim ama ben yumurtladikdan 16 gun sonra adet oluyorum. Canim cikar zaten ama saatler sonracikabilir silik ben gecen ay adet gunumde tekrar yumurtladim ama o ay hsg cekilmistim ondan galibaSanmıyorum canım olsa testte çıkardı herhaldeadet öncesi lh dalgalanması mı yaşıyorum acaba? Ama kasığım çok fena ya adet olucam herhalde. Senin kaç günün kaldı canım?
Dün yaptım ben testi canım akşam baktığımda vardı beyaz çizgi attım bende bugün sadece ovulasyon yaptım kasık ağrımdan şüphelenip bide çok akıntım varcnm aksam eve gittiginde insallah ikinci silik cizgi cikar birde sabah ilk idrarla yap cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?