• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 4 gün geçti bugün test yapıcam ama bir türlü kısmet olmadı. Sabah yapacaktım eşim hastalandı acile götürdüm tam eve geldim yapıyım dedim testi elime aldım halamiz kanser kayinpederim aradı biz hastaneye gidiyoruz geliyorsan hemen hazırlan diye öyle kaldı test.eve gidince yapsam sağlıklı olur mu ?sonuçta ilk idrarla yapılması gerekiyor ya.
Gecmis olsun oncelikle
Canim bati kesin olarak hesapladiysan 4 gun gecmis diyorsun varsa eve gelince yapsan da cikar.. guzel haberlerini bekliyoruzz..

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız? Galiba tekrar yumurtluyorum. Aşırı derecede sol kasığım ağırıyor bende bi ovulasyon yapayım dedim

A39A29E7-10B1-40AF-9FEE-6AF626D8D5E6.jpeg

Evet olabilir canimm gebe de olabilirsin halaaa hadi hayirlisi bakalimm...:KK200:
Sanmıyorum canım olsa testte çıkardı herhalde :( adet öncesi lh dalgalanması mı yaşıyorum acaba? Ama kasığım çok fena ya adet olucam herhalde. Senin kaç günün kaldı canım?

Birşey kalmamış inşaallah gebesindir :) evet azıcık sabır lazım teşekkür ederim desteğin için :KK200:

cnm senin gebelik testini 10 dk icindemi degerlendirdin mesela aksama bile cikabilir silik cizgi. Birde ben gecen ay adet gunumde tekrar yumurtladim ama bence senin gebelik daha baskin
Yok canım evde bıraktım çıktım evden akşam baktığımda çizgi vardı ama beyaz :KK70:

Sanmıyorum canım olsa testte çıkardı herhalde :KK43: adet öncesi lh dalgalanması mı yaşıyorum acaba? Ama kasığım çok fena ya adet olucam herhalde. Senin kaç günün kaldı canım?
canim ben senden birgun once yumurtladim ama ben yumurtladikdan 16 gun sonra adet oluyorum. Canim cikar zaten ama saatler sonracikabilir silik ben gecen ay adet gunumde tekrar yumurtladim ama o ay hsg cekilmistim ondan galiba

Back