• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetin 15. Günü daha koyulaşmadı ne zaman koyulaşır bide femara kullanmıştım gelişmiyormuş yumurtalarım moralim bozuldu . Sizce havuç kürü yapayım mı :KK61:
Bence yap ben bu ay onun sayesinde yumurtladım galiba 22. Günümde devam et yapmaya bide bol bol havuç ye

Bence ameliyattan önce yine de o maydanoz süt buharı işini yapıp tekrar anesteziyle çektirin,kasılma olmamış olur,ameliyat işleri kolay değil,son çare olsun bence,ilk çekilende açılma ihtimali de çok yüksek,hepsinin sonucunu görmüş olursunuz

Nasıl yapılıyor peki maydonoz süt Bilgin var mı cnm

KuZum tam 26 Kasım da yumurtlama oldu ben 10.gün öğrenmiş oldum çok erken oldu sanırım :) ben şimdi Pazar günü bir daha mı kan versem? Napsam ne yapmak gerekir arkadaşlar :)
Simdi sen iki gun sonra tekrar ver artiyor mu bakalimmm.. hadi gozun aydin olsun.. daha yeni ondan dusuk cnm.

Simdi sen iki gun sonra tekrar ver artiyor mu bakalimmm.. hadi gozun aydin olsun.. daha yeni ondan dusuk cnm.

Tamamdır canım ben Pazar bir test daha vereyim. Aynı hastahanede vermek istemiyorum daha iyi bir hastaneye gidicem Çarşamba adet günüm olmazsam o günde veririm sonraki hafta da doktora giderim artık :) inşallah bebeğim benimledir çok teşekkür ederim kızlar. Bu arada normal testte büyük ihtimalle çıkmazdı çünkü erken gebelik 10 ml duyarlı normaller 25 ml sanırım :)

iyi aksamlar kizlar dun yani 6 aralikta yaptigim test ve bugun yaptigim testi gostermek istiyorum size. İlk defa dun pik gordum yalniz bugun yaptigim testte t cizgisi c den cok daha koyu cikti bunun sebebi nedir sizce P_20181207_212942.jpg P_20181206_133814.jpg

Tamamdır canım ben Pazar bir test daha vereyim. Aynı hastahanede vermek istemiyorum daha iyi bir hastaneye gidicem Çarşamba adet günüm olmazsam o günde veririm sonraki hafta da doktora giderim artık :) inşallah bebeğim benimledir çok teşekkür ederim kızlar. Bu arada normal testte büyük ihtimalle çıkmazdı çünkü erken gebelik 10 ml duyarlı normaller 25 ml sanırım :)
20ydi yanilmiyorsam..
Evet oyle yaparsin cnm

Ayni hastanede vermen senin acindan iyi, cunku makinadan makinaya cok farkediyor canim, yukselisini takip edeceksen birkac kere ayni yerde ver ki ayni makinada bakilsin, baska yere gidip az da olsa düşük görürsen degerin yukselmiyo sanip stres olursun Allah korusun, hayirli olsun bu arada, adete bu kadar varken degerin dusuk degil, benim adetten 3 yada 4 gun sonra 60 kusur cikmisti:nazar:

Back