Sekreterler,Yönetici Asistanları

Günaydın arkadaşlar.Valla bu bölümü yeni gördüm malüm hem yeniyim hemde işimden dolayı her bölümü inceleyemiyorum.Ben santral operatörütüyüm:bbo:Hep yoğunum,öğle tatilim bile yok ama 4 te çıkıyorum.Anouns falan herşey var bizdeÇok üzgünüm çoook Zor ama napalım işte...Hepimize kolay gelsina.s.

merhaba kızlar,
bende sekreterim, bizim fabrikanın eli kolu gözü kulağıyım. hem yönetici asistanıyım, hem sekreter, hem santral operatörü, hem dış ticaretçi.... işimi seviyorum... ama maaşım azz... ama sağlık olsunn ne diyelimm.... buna şükür.... sekreter demek bence bi firma için herşey demek. üsteki yazıda bence çok saçma. ne demeli peki? bağlıyorum efendim demek en kısa öz anlaşılır bir cümle kalıbı. günde okadar çok telefon bağlıyorum ki başka bi cümle kurmaya vakit yok. siz devam edin kızlar bağlamaya isteyen istediği şekilde anlasın...

sevgiler...

yaz stajındayken bütün arkadaşlarım bilgisyaar başında gümrük beyannamesi doldururken ben sekreterlik yapmıştım.(yanlış anlamayın lütfen küçümseme manasında değil)aman aman neydi o bir ay?telefonlar çalıyor "kim arıyordu?"diyeceğime "kimsiniz?"dedim mi dedim.Telefon çaldı arayan Abdullah bey,rapçi Ceza gibi konuştuğu için Abdurrahman bey diye anladım mı anladım.Allah hepinize sabır ve çalışma aşkı versin...

merhabalar arkadaşlar bende bir holdingde yönetici sekreteriyim. en çok ismini daha mnce duymadığım ,konuyu söylemeyen patronu bağlamyıncada kızanlara sinir oluyorum.

merhabalar arkadaşlar bende bir holdingde yönetici sekreteriyim. en çok ismini daha mnce duymadığım ,konuyu söylemeyen patronu bağlamyıncada kızanlara sinir oluyorum.

Böyle şahıslar yüzünden sevdiğim işimi bırakma noktasına geldim her aradıkları kişiye hemen ulaşacaklarını zannediyorlar ama sekreterlerle de iyi geçinmeleri gerektiğini de bilmiyorlar yasakkelime

bende bir inşaat firmasında yönetici asistanıyım. ben işimi maalesef sevmiyorum. görev tanımında herşey yazan ender işlerden biri maalesef. ama ekmek parası yapacak birşey yok :1no2:

canım benim çok yakın bi arakdaşım aynı inşşat sektöründe yönetici asistanşlıgı yapıyordu 900 ytl maaşla başladı şuan 1.500 ytl alıyor.. walla nasıl oluyo bu iş bende anlamış değilim ??

sekreterlik ve asistanlık gibi meslekler gerçekten zor ve sorumluluk isteyen işler.dakik olmak,güleryüzlü ve pozitif olmak, giyimine özen göstermek,planlı olmak işimizin en önemli noktaları
bazen bunaltıcı olsada işimi seviyorum düşünürsek aslında asistanlar genelde müdürlerini yönlendiriyor her işini biz planlıyoruz sağ kolu oluyoruz yöneticilerimizin.bizim işler yaz sezonunda çok fazla yoğun oluyor bazen nefes almadanda çalışsamda işimi seviyorum

Tüm saydıkların sekreterlik mesleğinde gerçekten olması gereken vasıflar ama birlikte çalıştığın yöneticin/patronun sekreter kullanmayı bilmiyorsa yapacak birşey yok :bbo:

Bahsettiğin arkadaşın sakın ben olmayayım :bbo:aynısı bende var da:dilcikar: çekilmiyo zaten :a015:

kızlar yurtiçikargo sekreterlere özel bi yarışma yapıyo.......
sekreterlik ve yönetici asistanlığıyla ilgili başımızdan geçen en ilginç olayı hikaye şeklinde yazıp yolluyosunuz.........1. 5 gün çift kişilik tatil var ilk 5000 kişiyede hediyeler var..............
ama önce yutiçi kargonun istesine girip sekreterler kulubüne üye olmanız gerekiyo......

Ewet arkadaşlar yurtiçikargonun yarışmasını ben de duydum.
Ayrıca Sekreterler haftamız kutlu olsuunnn !!!!!! a.s.:enbuyukkk:

bende sekreterdim ama ayrılmaak zorunda kaldım iş bakıyorum inş bulurum

Ewet arkadaşlar yurtiçikargonun yarışmasını ben de duydum.
Ayrıca Sekreterler haftamız kutlu olsuunnn !!!!!! a.s.:enbuyukkk:

bende sekreterlik/recepsiyonist/telefonist/muhasebe bolumunu okudum diplomada var
seneyede banka ve sigorta danismani bolumunu okuyacagim:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…