Sekreterler,Yönetici Asistanları

kızlaar ben de geldiim, ankarada bi inşaat firmasında sekreterim. ama burayı hareketsiz buldum, hadi kızlar biraz canlanalıımm konumuz hareketlensiin süper bi konu açmış açan arkadaş, sekreterin de hakları savunuluyor :teytey: hemen abone oliim bari:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar ben kamu yönetimi mzunuyum.2007 de mezun oldum 6 ay vekil öğretmenlik yaptım.şuanda iş arıyorum.bankalara başvuruyorum sınavlarını geçiyorum ama nedense mülakatta eleniyorum.bir hukuk şirketinde yada başka bir şirkette sekreterlik düşünüyorum şuan.yalnız ingilizce şartmı bunun için.bir de tatil günleriniz hangi gün?ben hafta sonu tatili istiyorum.yani iki gün olması şart değil.ya cumartesi ya pazar olsun.geçenlerde bir dersaneye gittim halkla ilişkiler pozisyonu için ama dersanelerde hafta içi bir gün tatil veriyorlarmış.masa başı,hafta sonu bir gün tatilli bir iş istiyoum.tavsiye edeceğiniz kurumlar sektörler varmı bana arkadaşlar

merhabalar effendim bende istanbulda özel bir şirkette yönetici asistanıyımm

ayrıca belirtim maaşım çok iyi işim çok rahat sigortam hemen yapıldı c.tesi yarım gün pazar tatil..çalışma saatlerimse sabah 8.30 akşam 6.30

Merhabalar,bende yönetici asistanıyım.Belinay-Merve çok iyi derken ne kadar alıyorsun.Benimde işim çok rahat,sosyal haklar vs ,haftasonu çalışmıyorum,haftaiçi 9-6

Bende özel bir şirkette asistanım.Bu kadar zamandır kk üyesi olduğum halde burayı fark etmemişim Şimdi kimimiz küçük kimimizse büyük ölçekli şirketlerde çalışıyoruz.Kimimiz az,kimimiz standartların üstünde maaşlar alıyoruz anladığım kadarıyla.Ama hepimiz işimizi seviyoruz.

Bende bugün farkettim burayı.Evet hepimiz farklı kuruluşlarda çalışıyoruz,maaşta farkediyor tabi.Büyük kuruluşlarda çalışan arkadaşlar ne kadar alıyorsunuz.Ben 1.250 ytl alıyorum,normal mi sizce,ön lisans+işletme (aöf),ingilizcem iyi ama burda kullanmıyorum,4senelik asistan tecrübem var,şimdiki işime yeni başladım,genel müdür asistanıyım.

Canım bu 1.250 YTL ye yol+yemek dahil değilse normal.Ben yol+yemek 1.150 YTL alıyorum çok az dimi.senağlama
Bir de 3 yıldır burada çalışıyorum.lülülülülülü

yok yol+yemek dahil değil.Zaten servis var,yemeklerde yemekhanede yeniyor.Senin ki bunlar içinde olarak 1.150 mi yani.Evet öyle az oluyor sanırım biraz.Büyük bir firma mı?

benim yemek burda yeniyor yani şirkette yapılıyorr.. Yolsa sevgliim aşkım yapıyorr :) ssk varr ve 4 aylığım henüz ben ondan 800 ytl

Arkadaşlar yönetici asistanlığı ile sekreterlik farklı şey değil mi ?

Biraz yönetici asistanlığı hakkında bilgi verir misiniz?

kızlar ben 1,5senedir şimdiki şirketimde çalışıyorum. ilk girdiimde maaşım 600dü bu seneki artışla 800 oldu, yemek ordan, zaten yol parası vermiyorum evim çok yakın, ssk var, biraz az maaş ama huzurum çok yerinde,severek çalışıyorum işe giderken severek gidiyorum, insanlar çok iyi, patronumuz çok iyi,bundan önceki işyerlerimde hiç iç huzuruyla çalışmadığım için maaşın azlığına falan da pek bakmıyorum açıkçası.çünkü huzursuz bi ortamda çalışmanın ve işe giderken ayakları geri geri gitmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.

kızlar bende tam 1 aydrı sekreter yönetici asistanlığı yapıyorum ehh idare eder hiç yoktan iyidir... eski işimden değil tabi .... evime çok yakın sabah 9 akşam 6 bi kötülüğü cumartesi benim inşat sektörü ama lüküs:roflol: konutlarr dekorasyon firmasındayım 850 YTL maaş alıyorum skk yemek herşey var..........

maaşlarınız benimkine göre çok iyi kızlar halinize şükredin 500 ytl alıyorum yol ve yemek yok sadece ssk var

yok yol+yemek dahil değil.Zaten servis var,yemeklerde yemekhanede yeniyor.Senin ki bunlar içinde olarak 1.150 mi yani.Evet öyle az oluyor sanırım biraz.Büyük bir firma mı?

Evet canım kurumsal bir firma.Dediğim gibi 3 yıldır burada çalışıyorum.Ama ssk dışında hiç bir hakkı yok bir kuru maaşa talim yani anlayacağın.İlk 700 YTL ile girdim 3 yılda ancak bu kadar oldu.Birde yeri gelince müdürlerim beni yere göğe sığdıramaz sen böyle iyisin şöylesin diye.Ama maddiyata gelince ceplerine akrep giriyor galiba.:roflol:

bende varımmmmmmmmm, ve çok sinirliyimmmm patronum adamın biriyle konuşmak istemiyor adam sürekli arıyorr her defasında kıvırıyorum az önce çıldırmış bir şekilde yine aradı ve bana azına geleni saydı hepinizin allah belasını versin şöyle böyle....
sinir oluyorummmmm bu telefona çıkmak istemeyen patronlardan yaaa offffffff

Canım sen yinede kibarca ikna etmeye çalış.Ondan yanaymış gibi davran.Patronum seyahatte falan de mesela.Ben pek böyle insanlarla karşılaşmadım ama.Çünki biz resmi kurumlarla çalşırız genelde.Başkanlar falan kaba olmaz pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…