gayrimenkul şirketinde işe başladım 450maaş sadece bu ssk öğle yemeği yoksizce aldığım bu maaş normal mi yoksa kandırılıyotmuyum:) en üzüldüğümse ssk olmaması öğle yemeğini bir şekilde idare ediyorum
ozo sana katiliyorum 18 aydir calisiyorum 550 lira amasla calisiyorum yemek-servis-ssk var ama para az cok stresli bi is surekli herkesle muatap olmak zorundasin hekes herseyi sana soyler mesela bizim ofis katinda 20 kisi var fabrikada 250 kisi calisiyo temizlikci copleri almasa fircayi ben yiyorum. cok yorulmuyorum ama psikolojik olarak cok cokuyorum patronum cok sinirli.kizinca ne solediginin farkinda olmuyo ama burayada alistim evime yakin daha sakin bi is istiyorum ama kismet iste sende 1 zam var bakalim bu ay zam olcak ins. uygun bisey olur. ya bu iste hem herseysin hem hicbiseysin yani yeri gelince sen olmadan hicbisey yapamazlar yeri gelince bir temizlikci kadar bile deger vermezler.
valla yetmiyo zaten ama anlamzlarki buraya girince surekli kilo almaya basladim 6 ay once dr a gittim hipotiroit hastasi oldugumu ogrendim. nedeni belli olmayan sinir strese bagli hastaliklar surusu....amann iste gerci her isin zorlugu var ama. herkesin yuku tasima kapasitesine gore.ilk girdigim gunden beri cikicam diyorum ama hala burdayim
ozo mujde yeni bi is icin aradilar olanaklari daha iyi yrn gorusmeye gidicem bakalim ne olcak cok heyecanliyim
jicbisey olmadi cunku esim kiskandi gorusmeye bile gidemedim. is itu nun kampusunun icindeydi.neymis bisuru gencler varmis falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?