Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 3 yıl santral olarak calıştm. şimdi yönetici sekreteri ılanı gordum basvurdum ne gıbı işler yapıyorsun cay temızlık olur mu ofısın tum sorumlulugu on muhasebe bılen yazıyoda bır akıl verınCanım ben yönetici asistanıyım bir yıldır daha önce santral operatörlüğü ve sekreterlik yaptım o zamanlar 1400 alıyordum, asistan olarak 1650 alıyor cnm
ben 3 yıl santral olarak calıştm. şimdi yönetici sekreteri ılanı gordum basvurdum ne gıbı işler yapıyorsun cay temızlık olur mu ofısın tum sorumlulugu on muhasebe bılen yazıyoda bır akıl verın
cay temızlık olmaması lazım benim yok. nasıl biyer buyuk bı sırketse temızlıkcı caycı vardır.
Canım ben santraldayken de çay temizlik yapmıyordum şimdide yapmıyorum. Eğer kurumsal kalabalık bi firmaysa her görevi yapan kişiler farklı oluyor.ben 3 yıl santral olarak calıştm. şimdi yönetici sekreteri ılanı gordum basvurdum ne gıbı işler yapıyorsun cay temızlık olur mu ofısın tum sorumlulugu on muhasebe bılen yazıyoda bır akıl verın
Bende yonetici asistaniyim ankaradayim nereye el atsan torpil torpilizmirde yaşıyorum smmm stajyeriyim. kurumsal bir iş arıyorum ama hiç yok. herşey torpille gidiyor.