Sekreterler,Yönetici Asistanları

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.578
12
683
Diğer
sekreterler,yönetici asistanları,santral operatörleri,danışmalar nerdesiniz,paylaşımlarda bulunalım hadi gelin buraya....:a015:

sekreterler,yönetici asistanları,santral operatörleri,danışmalar nerdesiniz,paylaşımlarda bulunalım hadi gelin buraya....:a015:

kk'da olduğunuzu biliyorum, paylaşacak şeyleriniz yok mu bayanlar:sm_confused:

Bende hukuk müşavirliğinde çalışıyorum yaklaşık olarak bir 11 yıldır....

şimdi herkes başından gecen bi anıyı ; komik bi olayı anlatsın herkes burdayken.... işle ilgili
tabii

Ben komik değilde ilk işe girdiğim yıl başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum Afuuu

İşyerindeki herkes izne ayrılmıştı ve ben tek çalışacaktım 1. ayımın sonunda ve hiçbir dosya hakkında bilgim yoktu. Acayip kitap kurdu olmuştum o dönemlerde ve her zamanki gibi kitap okurken kapı çaldı ve hiç tanımadığım biri sarhoş ve ne konuştuğunu bilmeyen biri geldi. Avukat yokmu diye soruyordu sürekli ve dosyamı çıkar diyordu. ne olduğunu anlamadım. Benim borcum bu gün silinecek diye söyleniyordu bir yandan da. burda olmadığını şehirdışında olduğunu söylesemde adam anlamıyordu bir türlü. Bir anda silah çıkardı bana hemen onu bul diye. ne yapacağımı şaşırdım, borçlu dediği ve patrona ulaşamadığım için icra Dairesini aradım ve müdüre hemen büroya birilerini göndermelerini, bir borçlunun sarhoş ve silahlı oldunu ve borcunu ödemek istediğini söyledim allahtan icradakiler doğru olduğuna inanmıştı ki bi 5 dk. sonra polisler geldi, bende derin bir nefes aldım. o kadar çok korktum ki işten çıkmayı bile düşündüm o zaman, ama 11 yıldır bu işyerinde çalışıyorum ve bu olaydan başka böyle bir olay hiç başıma gelmedi.

Telefon bağlantısı sırasında,karşı taraf telefonu,
-- nefendim ?
diye açtı.
Ben de ,
-- nayrılmayın lütfen
dedim.

-Alo efendim
-mehmet orda mı? (sorduğu kişi patron)
-mehmet bey mi? kim arıyor
-ali
-nereden arıyorsunuz
-evden
-ne ile ilgili görüşecektiniz
-özel
-kendisi sizi tanıyor mu?
-arkadaşıyım
-soyadınız nedir?
-sen de ne çok soruyorsun !!!
-mehmet orada mı değilmi
-dışarıda efendim gelince aradığınızı söylerim,telefon numaranızı alabilirmiyim?
-kendisinde benim telefonum var (telefon sekreterin yüzüne kapatılır)
:uhm:

merhaba nergis sende hukuk sektöründe çalışıyosun.sizde uyap sistemine geçildi mi acaba?bursa yeni geçti.valla anamız ağlıyo be.bu yeni sistemle.rayına oturana kadar çok cekeceğiz anlaşılan.5 yıldrı bende seni gibi bu sekötürde olduğum için bilirim zorlıklarını.haciz olayları falan,borçlularla kavga etmekvs vs zaten bize sorunsuz insan gelmez ki değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…