aslında bende güzel sanatlar mezunuyum:) ve inşaat sektöründe yön ast. yapıyorum.
beni en zorlayan şeylerden biri insan ilişkileri. bazen boğazlarını sıkmak geliyor içimden cinnet geçirebilirim her an:) sanırım insanlarla iletişimim zayıf o yüzden arkadaş edinmekte güçlük çekebiliyorum. kendimi hala okulda zannetdiyorum sanırım
ama geçicek bu da geçicek..................
patronun konusunda çok şanslısın benimde patronum iyidir.ama müdürler beş para etmez herifler:) bir de bizim şirkette sekreterlere çok küçümseyici gözle bakıyorlarO konuda ben de ilk zamanlar çok sorun yaşadım. Hatta şikayet bile edildimAma ne yapayım ben kaba ve anlamamak için direnen insanlara dayanamıyordum. Bize zaten sorunlu insanlar geliyor hep yıpranmış bir halde.
Hatta bir seferinde o gün çok sinirlenmiştim ama şimdi gülüyorum hatırlayınca. Teyzenin biri gelmiş avukatımızla görüşecek ama kendisi yok şehirdışına çıktı hem de o saatte uçakta gidiyor. Teyze tutturdu illa görüşeceğim. Teyze, avukat bey uçakta gidiyor nasıl görüşeceksin telefon da kapalı. Yok ben anlamam görüşeceğim dedi. Ben de kızarak ; ya ne yapayım uçağı mı indireyim olduğu yere dedim. Ama çok sinirlenmiştim.
Adliye dersen ayrı bir dert. Bir dilekçe için ağlayacak duruma geldiğimi biliyorum adliyede. ama yine de seviyorum işimi. Çünkü patronum çok iyi.
Ben de önlisans muhasebe mezunuydum. İş buldum ama maaş vermiyorlardı deneyim yok diye. E beni kimse işe almazsa ben nasıl deneyim kazanırım di mi. Ben de baktım hakkımı alamıyorum işletmeye dikey geçiş yapıp lisans diplomamı aldım. Çok şükür mezun olduktan sonra birkaç ay sonra şimdiki işimi buldum. Ben hukuk sektöründe asistanım. Gerçi hukuk nerde işletme nerde ama nasipmiş demekki. 3 yıldır çalışıyorum. Çok da memnunum işimden. İş işte öğrenilir sözüne sonuna kadar katılıyorum.
Slm arkadaşlar bu sitede böyle güzel bi köşe olduğu ancak farkedebildim.Çoğunluğun bi işi var ve gayet mutlular.Bende geçen seneye kadar otomotiv sektöründe çalışıyordum ne yazık ki kendini bilmez bi adam yüzünden işten çıkma kararı aldım.Sekreterliğin en kötü yanı telefonda iş gereği konuştuğunuz insanların (yani bazı insanların)bi beklentisi olması.Ve bu kendini bilmez insanlar hayır cevabına tahammül edemiyor.Bana aylarca kan kusturdu artık dayanamayıp işten çıktım ama kimsenin ahı kimsede kalmaz diye boşuna demiyorlar bir kaç ay sonra amcasının olan işyerinde yaka paça kovulmuş.Bu yıl kpss girdim sonuçları bekliyorum.Özel sektörde inanın iş bulamıyorum.Telefonda konuştuğum bazı işverenler tesettürlü olduğum için tel.nerdeyse yüzüme kapatıyorlar.Allah kimseyi işinden etmesin.... Amin[/B][/B]
emel42 bu devirde bir mucizeyi yaşıyorsun şuan. :) iyi bir eş,iyi bir iş ve dünya tatlısı bir çocuk.Allah her kula bunu nasip etsin.Dilerim mutluluğun hiç bozulmaz.
slm arkadaşlar bende yönetici asistanıyım sigortacılık sektöründe sigorta acentesinde çalışıyorum iişim çok rahat kendimide geliştirebiliyorum ama maaşım çok az ve sigortam yok buna canım çok sıkılıyor acaba ayrılsam iş bulabilirmiyim yani maaşım ancak kiramı ödüyor akşam eşimle konuştum burda sadece iki bayanız o nedenle onunda içi rahatmış çıkarsan evde otur dedi ama o da çok kazanmıyorki uff napsam ben yaa hergünde zam üstüne zam geliyor geçinmek çoooooooook zor...:çok üzgünüm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?