• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

selam arkadaşlar,
bende 20 yıldır özel bir sirketde yönetici sekreterligi yapıyorum.
isimi , yöneticimi ve is ortamımı cok seviyorum ve cokda huzurla calışıyorum.
tabii boyle oldugu icin bunca yıl nasıl gectı anlamadım.
Eşimde aynı firmada calısıyor ve umarım emekli olurum burdan.:nazar:
Artık benım ıcın yöneticiden ote bir abi gibi, bakısından bıle ne demek istedigini, ne icmek istedigini yada tel ne cevap verebilecegini biliyorum.
Oda beni cok iyi tanıyor.
iş arayan herkese boyle işler dilerim.
sevgiler

merhabalar arkadaşlar,bende kurumsal bir firmada yönetici asistanlığı yapıyorum işim biraz fazla sorumluluk istesede yinede çalışma ortamımı yöneticimi ve iş arkadaşlarımı seviyorum işin yoğunluğundan şikayetçi değilim önemli olan çalıştığım insanların iyi olması iş zaten bir şekilde çözümleniyor.

Selam,
Bende Sağlık Meslek Lisesinde Tıbbi Sekreterlik okumuştum. Şuan Açıköğretim Fak. - İşletme 3. sınıftayım. 7 yıla yakın süredir ilk işimde Yönetici Sekreterliği yapıyorum. İngilizcem çok iyi değil, daha iyi firmalarda çalışmak için bizim işimizde çok iyi İngilizce şart. Bu yüzden kursa başladım ama hem iş, hem kurs hem ev işleri hem kendime ve eşime vakit ayırmak zor oluyor. Bilemiyorum devam edebilecek miyim...!
Hoşçakalın.

Selam,
Ben Sağlık Meslek Lisesinde Tıbbi Sekreterlik okudum. Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünü kazanmıştım gitmedim. Açıköğretim Fak.-İşletme 3. sınıftayım. 7 yıla yakın süredir ilk işimde Yönetici Sekreterim. İngilizcem çok iyi sayılmaz ama kariyerim için çok önemli olduğu için daha doğrusu işyerim yolluyordu değerlendireyim dedim başladım, notlarımda çok iyi fakat hem iş, hem kurs, hem ev işleri hem kendime ve eşime vakit ayırmak zor oluyor. Bilmiyorum devam edebilecek miyim..! Ben bebeğim olduktan sonra çalışıp, çalışmama konusunda da kararsızım :(

aaa ben burayı yeni gördüm
aşkolsun insan haber verir değil mi?
ben de bir inş. firmasında yönt. asistanlığı yapıyorum
çok çok yorucu bizim mesleğimiz
bir de sürekli kendini yenilemen, her şeyden haberdar olman gerekiyor
ne dersiniz kızlar, hemfikirmiyiz ?

Arkadaşlar merhaba...

Ben de iş görüşmesine gittim bugün, yönetici asistanlığı için..
Daha önce ofis asistanlığı yaptım, fakat bu başka.
Duyduklarımdan gözüm korktu açıkçası..kafamçokkarıştı
Genel olarak ne olduğunu biliyorum, ama biriniz yönetici asistanlığı ile ilgili detaylı bilgi verirse çok sevinirim!!!

Tam olarak görevim ne olacak? Avantajları ve dezavantajları nedir? Tavsiye eder misiniz? benneyaptımki

işlerinden memnun olan hanımlar valla hi yatın kalkın dua edin ..ben en son çalıştığım yerde her işi yapıyordum temizliğinden tutunda azda olsa muhasebeye kadar olan işleri patron en son yemekde yap diyince ..ilk fırsatta işten ayrıldım şimdide maalesef iş bulamıyorum..iş bulmak o kadar zorki dayı lazım oda bende yok:((

arkadaşlar, ben de salı günü işe başlayacagım, yeni bir iş, cok tecrübesizim o konuda ve beni neler bekliyor bilmiyorum!
Açıkçası çok korkuyorum!

merhaba kızlar bende geldim
özel bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum

slm kızlar.. lise ve üniversitede de önlisans büro yönetimi ve sekreterlik okudum.. geçen yıl kısa bi dönem çalıştım.. kadın yöneticiler malum :) depresyone soktu beni resmen ve ayrıldım :) geçen hafta büyük bi holdinge kat asistanlığı pozisyonu için görüşmeye gittim.. şartları çok güzel.. içime çok sindi..dua edin bana inş girerim oraya:))

ben daha lise son öğrencisiyim ve tıbbi sekreterlik okumayı düşünüyorum.. bölüm hakkında bilgisi olan var mıı fisfisfis

bende devlet dairesinde hem fabrika müdürünün sekreterliğini yapıyorum hem imalat bölümünün bütün yazışmalarını yapıyorum ve birde fabrikanın santraline bakıyorum.işimi seviyorum allah herkese böyle iş nasip etsin arkadaşlar.dualarım sizlerle...

Canım çok az alıyorsun ya, tabi ki bence yani. Ben seni etkilemiş olmayayım.

Benim bir tanıdığım vardı sakın kimse yanlış anlamasın ilkokul mezunlarını küçümsemiyorum. Kız İstanbul'a gelin geldi ilkokul mezunu. İş buldu bir borsa şirketinde 700 YTL maaş+ssk+yemekle çalışıyor hemde cumartesileri bile tatil. Üstelik orda yaptığı tek şey telefonlara bakıp çay yapmakmış.
Ben bile çevirmenlik yaptığım halde onun kadar maaş alamıyorum.

Sende canım şimdiki yeridne deneyim kazanırsın hiç olmazsa biraz sabret.

Bende şimdi başımdan geçen bir şeyi anlatacağım size. Sekreter olarak girdiğim bir tekstil firmasında patron bozulan bozdolabını yaptırmak için bir tamirciyi aramamı istemişti.
Aradım, Merhaba ben XXX'ten arıyorum YYY Bey sizinke görüşecek dedim. Adam tamam dedi bağladım. Sonra patronum tekrar bana bağladı adresi yazdırmam için. Ben adresi yazdırırken adam "Hanım efendi nolur beni yanlış anlamayın ama sesiniz çok güzelmiş. Kaç yaşındasınız siz" diye sormuştu. Ne cevap vereceğimi şaşırmıştım. :)

merhaba canım aynı sorun bende de oluyo bir çok insan da oğlu için kız arıyor.evli mi bekar mısınız diyor insan ne cvp vereceğini şaşırıyor.allah yardımcımız olsun zor valla

Aşağıdaki yazı rahmetli gazeteci Yılmaz ÇETİNER'in bir yazısından alıntıdır;
Geçenlerde bir işyerine telefon etmem gerekti, dostum olan sahibini aradım. Bülbül gibi şakıyan sesiyle sekreter hanım telefonun öbür ucunda sordu: - Kim diyeyim efendim? Adımı verdim. - Sizi şimdi bağlıyorum efendim, dedi, işveli sesiyle... veya bana öyle geldi! Allah Allah! Ben ne yaptım ki beni "bağlıyor" bu kızcağız diye huysuzlandım! Bir an kafamdan geçti; "Acaba beni Michael Douglas mı zannetti, demir karyolaya mı bağlayacak? Yoksa bu işveli sesli hanım kız Sharen Stone mu?" Yoksa koyun mu zannetti? Şırrak karşıma dostum çıkınca bir anlık hayallerim söndü gitti! O anda söylemedim ama bir başka gün dostuma: - Yahu, dedim, senin sekreter hanım beni "bağlamaya" kalktı! Güldü, geniş yürekli, hoşgörülü dostum: - Napiim, o hep öyle konuşur ama, dedi, yeni kuşak gençler birtakım kelimeler üretiyorlar ki, düzeltene kadar bir yenisi geliyor yerlerine! İyi ki "Size geçiriyorum" dememiş!" - Ama çok çirkin, ikaz etsen de öğrenseler! -

siz telefonları aktarırken ne şekilde aktarıyorsunuz?

bende hep bağlıyorum diyorum çünkü müdürüm de DDD beyi bağlarmısın diyor.arkadaşlarım diyorlar aman sıkı bağlada kopmasın ha diyorlar ağız alışkanlığı işte ama istemeden yapıyoruz:roflol:

Dünya Sekreterler Gününüz Kutlu Olsun
İlk defa Amerika'da başlatılan Dünya Sekreterler Günü 1952 yılından beri her yıl Nisan ayının son çarşambası kutlanmaktadır.a.s.

kizlar isimden memnunum artik...maasima baya zam yaptilar iyice alistirdim kendimi bunlara,,,,
evimede yakin....allahtan bizey gelmezse burda yaslanirim...
a.s.

Back