• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

Ben de geldim kıslarrrrrrrrrrrr :lepi:

İnşaat sektöründeyim :1closedeyes:

kızlar merhaba;
bende yöetim kurulu başkan asistanıyım,
2 senedir asistanlık yapıyorum.inşaat sektöründeyim. kendimi geliştirmek için sertifika programına katıldım.
benimde başımdan birçok olaylar geçti.olumlu olumsuz ama şimdi bir rayına oturttum.
her zaman şuna inanırım iş işde öğrenilir.
maaşım o kadar fazla değil ama uzun bir iş bulma döneminden sonra burası ilaç gibi geldi
benimle aynı işi yapan arkadaşlarlarla burada yazışmak tecrübelerimi paylaşmak isterim
ben telefonu patronuma aktarırken mutlaka karşı tarafa lütfen bekleyin sizi aktarıyorum derim
ilk günden beri alışkanlığım oldu.tavsiye ederim herkese kolay gelsin

Ben de önlisans muhasebe mezunuydum. İş buldum ama maaş vermiyorlardı deneyim yok diye. E beni kimse işe almazsa ben nasıl deneyim kazanırım di mi. Ben de baktım hakkımı alamıyorum işletmeye dikey geçiş yapıp lisans diplomamı aldım. Çok şükür mezun olduktan sonra birkaç ay sonra şimdiki işimi buldum. Ben hukuk sektöründe asistanım. Gerçi hukuk nerde işletme nerde ama nasipmiş demekki. 3 yıldır çalışıyorum. Çok da memnunum işimden. İş işte öğrenilir sözüne sonuna kadar katılıyorum.

aslında bende güzel sanatlar mezunuyum:) ve inşaat sektöründe yön ast. yapıyorum.
beni en zorlayan şeylerden biri insan ilişkileri. bazen boğazlarını sıkmak geliyor içimden cinnet geçirebilirim her an:) sanırım insanlarla iletişimim zayıf o yüzden arkadaş edinmekte güçlük çekebiliyorum. kendimi hala okulda zannetdiyorum sanırım
ama geçicek bu da geçicek..................

aslında bende güzel sanatlar mezunuyum:) ve inşaat sektöründe yön ast. yapıyorum.
beni en zorlayan şeylerden biri insan ilişkileri. bazen boğazlarını sıkmak geliyor içimden cinnet geçirebilirim her an:) sanırım insanlarla iletişimim zayıf o yüzden arkadaş edinmekte güçlük çekebiliyorum. kendimi hala okulda zannetdiyorum sanırım
ama geçicek bu da geçicek..................

O konuda ben de ilk zamanlar çok sorun yaşadım. Hatta şikayet bile edildim :utangac: Ama ne yapayım ben kaba ve anlamamak için direnen insanlara dayanamıyordum. Bize zaten sorunlu insanlar geliyor hep yıpranmış bir halde.
Hatta bir seferinde o gün çok sinirlenmiştim ama şimdi gülüyorum hatırlayınca. Teyzenin biri gelmiş avukatımızla görüşecek ama kendisi yok şehirdışına çıktı hem de o saatte uçakta gidiyor. Teyze tutturdu illa görüşeceğim. Teyze, avukat bey uçakta gidiyor nasıl görüşeceksin telefon da kapalı. Yok ben anlamam görüşeceğim dedi. Ben de kızarak ; ya ne yapayım uçağı mı indireyim olduğu yere dedim. Ama çok sinirlenmiştim.
Adliye dersen ayrı bir dert. Bir dilekçe için ağlayacak duruma geldiğimi biliyorum adliyede. ama yine de seviyorum işimi. Çünkü patronum çok iyi.

O konuda ben de ilk zamanlar çok sorun yaşadım. Hatta şikayet bile edildim :utangac: Ama ne yapayım ben kaba ve anlamamak için direnen insanlara dayanamıyordum. Bize zaten sorunlu insanlar geliyor hep yıpranmış bir halde.
Hatta bir seferinde o gün çok sinirlenmiştim ama şimdi gülüyorum hatırlayınca. Teyzenin biri gelmiş avukatımızla görüşecek ama kendisi yok şehirdışına çıktı hem de o saatte uçakta gidiyor. Teyze tutturdu illa görüşeceğim. Teyze, avukat bey uçakta gidiyor nasıl görüşeceksin telefon da kapalı. Yok ben anlamam görüşeceğim dedi. Ben de kızarak ; ya ne yapayım uçağı mı indireyim olduğu yere dedim. Ama çok sinirlenmiştim.
Adliye dersen ayrı bir dert. Bir dilekçe için ağlayacak duruma geldiğimi biliyorum adliyede. ama yine de seviyorum işimi. Çünkü patronum çok iyi.
patronun konusunda çok şanslısın benimde patronum iyidir.ama müdürler beş para etmez herifler:) bir de bizim şirkette sekreterlere çok küçümseyici gözle bakıyorlar
sanki sekreterler asosyal yaşar hiç hobileri olmaz ya da hayatlarında hiç kitap okumazlar hep dedikodu ve telefonda arkadaşları ile konuşurlar.genel kültürleri yok denecek kadar azdır
bilemiyorum ben mi abartıyorum yoksa. benneyaptımki

merhaba arkadaşlar bende şuan okuyorum
yönetici asistanlığı
aslında ayıptır biliyorum ama ücretlerinizi merak ettim mağlum bu yıl son senem
seneye çalışıcam bana neler önerirsiniz

ben de 2 aydır bir avukatın sekreterliğini yapıyorum maaş az her işi de yapıyorum ama patronum iyi biri
buna da şükür

6 yıl evde oturduktan sonra terapi yerine geçti

maaslar degisiyor, yillarca tecrube kazanirsan ve yabanci dilin cok iyi seviyedeyse iyi bir maas aliyorsun, yoksa kucuk ve orta olcekli sirketler dusuk maas veriyorlar ve maalesef sekreter deyince telefona bakan cay getiren sinirlerini cikartabilecekleri bir eleman gozuyle bakiyorlar dogruya dogru

selam kızlar bende geldim a.s.
otomotiv sektöründeyim yönetici asistanıyım ama birde santral bende :mymeka: işte buna sinir oluyorum :kızgın:

Ben de önlisans muhasebe mezunuydum. İş buldum ama maaş vermiyorlardı deneyim yok diye. E beni kimse işe almazsa ben nasıl deneyim kazanırım di mi. Ben de baktım hakkımı alamıyorum işletmeye dikey geçiş yapıp lisans diplomamı aldım. Çok şükür mezun olduktan sonra birkaç ay sonra şimdiki işimi buldum. Ben hukuk sektöründe asistanım. Gerçi hukuk nerde işletme nerde ama nasipmiş demekki. 3 yıldır çalışıyorum. Çok da memnunum işimden. İş işte öğrenilir sözüne sonuna kadar katılıyorum.

bende aynı durumdayım her yer tecrübe istiyor..
sanki millet anne karnında alıyo tecrübeyibenneyaptımki
işletme 3.sınıfa geçiş yaptım lisans diplomamı alınca bu kez de ben çalışmak istemicem galibabenneyaptımki

şimdilik evdeyim bakalım nasip..

Slm arkadaşlar bu sitede böyle güzel bi köşe olduğu ancak farkedebildim.Çoğunluğun bi işi var ve gayet mutlular.Bende geçen seneye kadar otomotiv sektöründe çalışıyordum ne yazık ki kendini bilmez bi adam yüzünden işten çıkma kararı aldım.Sekreterliğin en kötü yanı telefonda iş gereği konuştuğunuz insanların (yani bazı insanların)bi beklentisi olması.Ve bu kendini bilmez insanlar hayır cevabına tahammül edemiyor.Bana aylarca kan kusturdu artık dayanamayıp işten çıktım ama kimsenin ahı kimsede kalmaz diye boşuna demiyorlar bir kaç ay sonra amcasının olan işyerinde yaka paça kovulmuş.Bu yıl kpss girdim sonuçları bekliyorum.Özel sektörde inanın iş bulamıyorum.Telefonda konuştuğum bazı işverenler tesettürlü olduğum için tel.nerdeyse yüzüme kapatıyorlar.Allah kimseyi işinden etmesin.... Amin[/B][/B]

Slm arkadaşlar bu sitede böyle güzel bi köşe olduğu ancak farkedebildim.Çoğunluğun bi işi var ve gayet mutlular.Bende geçen seneye kadar otomotiv sektöründe çalışıyordum ne yazık ki kendini bilmez bi adam yüzünden işten çıkma kararı aldım.Sekreterliğin en kötü yanı telefonda iş gereği konuştuğunuz insanların (yani bazı insanların)bi beklentisi olması.Ve bu kendini bilmez insanlar hayır cevabına tahammül edemiyor.Bana aylarca kan kusturdu artık dayanamayıp işten çıktım ama kimsenin ahı kimsede kalmaz diye boşuna demiyorlar bir kaç ay sonra amcasının olan işyerinde yaka paça kovulmuş.Bu yıl kpss girdim sonuçları bekliyorum.Özel sektörde inanın iş bulamıyorum.Telefonda konuştuğum bazı işverenler tesettürlü olduğum için tel.nerdeyse yüzüme kapatıyorlar.Allah kimseyi işinden etmesin.... Amin[/B][/B]

çok haklısın canım ben de tesettürlüyüm yıllarca bu sebepten mesleğimi yapamadım şimdi sekreterlik yapıyorum kıyafetime karışan yok şükür
ama telefondaki insanlar da bir garip hakikaten geçen hafta biri de bana musallat oldu elimden geldiğince işi konusunda yardımcı oldum dün yine aradı neymiş borcunun kalanını 10 kasımda ödese olurmuymuş doğumgünüymüş de özel bir gün olsun istiyormuş

adı sekreter olunca potansiyel .. görüyorlar sanki ben evli ve çocukluyum konuyu bir açsa zaten alacağı cevap belli de abuk sabuk tavırlarla konuşmanın derdinde adam eline ne geçiyorsa telefonun öbür tarafından konuşurken artıksengözlerimebaksanab

emel42 allah yardımcımız olsun.işbulmak ayrı bir dert bulduğun işte doğru düzgün çalışmak ayrı bir dert.hele bi de tesettürlüysen insanlar daha bi farklı bakıyo.tesettürlüyüm değince karaçarşaflıymışsın hissi uyanıyo insanda.ama biraz bakımlı giyimine dikkat eden biriysen olay daha da farklı oluyo.inan şuan kafayı yemek üzereyim.bu yıl kpss girdim sınav sonuçlarını bekliyorum.özel sektörden bıktım.çünkü bu insanlardan her yerde var.en iyisi devlet olsun bi güvencem olsun.tesettür burda en büyük sorun ama mecbur mesai saatlerinde açıcam çünkü başka çarem kalmadı bizi bu hale getirenler utansın.senin de kafanı ütüledim kusura bakma lütfen.umarım sen benim yaşadığım sorunları yaşamazsın. A.E.O

estağfirullah neden ütüleyesin kafamı,
ben de sağlam iş bulsam örtümü çıkarırım derken bu işi buldum
bir yanda vicdan azabı sanki paraya örtümü değişiyormuşum gibi geliyor bir yanda nefis şeytan
sanki Allahın tek emri bu örtümü diyor
böyle gelgitler arasında şimdiki işimi buldum daha doğrusu eşim buldu bir vesileyle
şimdilik memnunum çünkü sadece sekreter gözüyle bakılmıyorum işverenlerim tarafından ben o büronun yöneticisiyim adeta insiyatif kullanmama izin veriyorlar mesleğim olmamasına rağmen adli konularda da yardımcı oluyorum onlara
anlıyacağın çok büyük beklentilerim yok kariyer derdinde değilim çünkü sınırlarım var eşim ve çocuğum
bu iş beni emekliliğe götürür Allah nasip ederse tabi kolay kolay çıkmam ben bu işyerinden

emel42 bu devirde bir mucizeyi yaşıyorsun şuan. :) iyi bir eş,iyi bir iş ve dünya tatlısı bir çocuk.Allah her kula bunu nasip etsin.Dilerim mutluluğun hiç bozulmaz.

emel42 bu devirde bir mucizeyi yaşıyorsun şuan. :) iyi bir eş,iyi bir iş ve dünya tatlısı bir çocuk.Allah her kula bunu nasip etsin.Dilerim mutluluğun hiç bozulmaz.

Allah razı olsun canım, amin diyeyim dualarına da. işimden memnunum da eşim baya üzüyor beni bayramda ayrılmaya kalktık ama oğlum var diye sabır deyip oturdum yerime yine her seferinde olduğu gibi
özünde iyi biri ama henüz eş olmayı beceremiyor yavaş yavaş öğrenecek diye umut ediyorum ama baya bi düzeldi son olaydan sonra
annesinin kuzusu bir erkek hayatında sıkıntı görmemiş herşey onun adına halledilmiş olunca bir erkeğin sadece eve gelip gitmesinin yeterli olduğunu sanıyordu 6 yıldır ama baya bir yol katetti eş olmak konusunda :asigim:

slm arkadaşlar bende yönetici asistanıyım sigortacılık sektöründe sigorta acentesinde çalışıyorum iişim çok rahat kendimide geliştirebiliyorum ama maaşım çok az ve sigortam yok buna canım çok sıkılıyor acaba ayrılsam iş bulabilirmiyim yani maaşım ancak kiramı ödüyor akşam eşimle konuştum burda sadece iki bayanız o nedenle onunda içi rahatmış çıkarsan evde otur dedi ama o da çok kazanmıyorki uff napsam ben yaa hergünde zam üstüne zam geliyor geçinmek çoooooooook zor...:çok üzgünüm::uhm:

slm arkadaşlar bende yönetici asistanıyım sigortacılık sektöründe sigorta acentesinde çalışıyorum iişim çok rahat kendimide geliştirebiliyorum ama maaşım çok az ve sigortam yok buna canım çok sıkılıyor acaba ayrılsam iş bulabilirmiyim yani maaşım ancak kiramı ödüyor akşam eşimle konuştum burda sadece iki bayanız o nedenle onunda içi rahatmış çıkarsan evde otur dedi ama o da çok kazanmıyorki uff napsam ben yaa hergünde zam üstüne zam geliyor geçinmek çoooooooook zor...:çok üzgünüm::uhm:

eftelya benim de ilk is deneyimim Turkiye'nin en guclu sigorta acentesinde calismakti. tam 3 yılımı verdim. deli gibi satis yapan bir acente olmasina ragmen maas uc kurustu. yani asgari ucretten hallice. en sonunda piyasa arastirdim. sigorta sirketlerinin genel mudurluklerinde bile maaslar cok dusuk. ben de sigorta defterini kapattim.

adam gibi yonetici asistanligi yapabilecegim bir yer aradim. su anda cok memnunum. ararsan her zaman daha iyi is bulursun eger egitim ve yabanci dilin varsa. el altindan is ara derim. hastayim filan diyip gidersin is gorusmelerine. zırt pırt izin aliyorsun diyip kovarlarsa da canina minnet. daha rahat is ararsin.

isten cikmani da nacizane tavsiye etmem. isteriz ki kocalarimiz tomar tomar para getirsin ama olmuyor tek erkegin calismasi ile eger kiradaysaniz cok zor. Allah hepimize kolaylik versin.Ya da zengin kocakaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Back