8 bucuk yıldır aynı yerde calısıyorum santral da bana aıt hem sekreter hem asıstan bunun dısında bı suru sorumlulugum daha var 1700 tl alıyorum bence az cunku soz konusu olan 8 bucuk yıl.
Canım ben yönetici asistanıyım bir yıldır daha önce santral operatörlüğü ve sekreterlik yaptım o zamanlar 1400 alıyordum, asistan olarak 1650 alıyor cnm
ben 3 yıl santral olarak calıştm. şimdi yönetici sekreteri ılanı gordum basvurdum ne gıbı işler yapıyorsun cay temızlık olur mu ofısın tum sorumlulugu on muhasebe bılen yazıyoda bır akıl verın
ben 3 yıl santral olarak calıştm. şimdi yönetici sekreteri ılanı gordum basvurdum ne gıbı işler yapıyorsun cay temızlık olur mu ofısın tum sorumlulugu on muhasebe bılen yazıyoda bır akıl verın
Canım ben santraldayken de çay temizlik yapmıyordum şimdide yapmıyorum. Eğer kurumsal kalabalık bi firmaysa her görevi yapan kişiler farklı oluyor.
Ben hep yabancı bağlantılı şirketlerde çalıştığım için bu sorunla hiç karşılaşmadım.Mülakata gittiğinde görev tanımlarını iyice öğren gerekirse sor tam olarak ne yapacağını
Kizlar gorustum ama ikinci gorusmeye cagirilirsam bunlar gorusulecekmis
.Ya bisey diycem bana misafirlerime cay getireceksiniz derse ne diyeyim kucuk bir daire ofis cayci goremedim..
.ve nasil sorayim bu soruyu cay temizlik yaptiriyor musunuz diyeyim???
Sikinti yptim ya ben niye boyle hassasim