Oh tadını çıkart hihoyyyt benimki ordan da yetişir , dönüş biletinde değişiklik yapar onu ayarlarız, cep mesajı çeker 'ne var ne yok' diye ben de cevap yazarım :mymeka:malum konuşmak pahalı SMS ucuz:lepi:
Benimkide öle:)) Adamın heryerde eli ayağı var sanki mail atar mail olmazsa sms atar sms olmazsa şimdi Msnimi istedi msnden karışıyor:))))
Yakında evimide arayıp iş vermesinden korkuyorum.
buda bişeymi canım ya çocuklarının defterlerini bile ben kaplamıştım,bizim ofisboyumuz unutmuşta eşi kızarmış delikafadulden bide ben bişey yapsam yada istesem özel hayatını işe karıştırma der
yok bilet işine ben bakmıyorum kendileri seyahat acentasından ayarlıyolar....mesajda cekmez gunde 1 kere arayıp önemli bişey varmı diye sorar o kadar...
çalışın yavrularımdelikafadulden
Evim işyerimle karşı karşıya cepten arar beni işyerinde bir telefon numarası lazımdır gelirim buradan söylerim birkaç kere oldu ama eşim bir yandan söylenir bir de ona dert anlatırım mecbur kalmasa aramaz filan derim
Ben her sene okul açıldığında 20-30 tane defter kitap kaplarım yani yalnız değilsin hihoyyyt
Çalıştığımız seyahat acentası var tabii de Shop&Mıles kartlarında biriken puanlarla uçmak istiyorlar bu arada benim 3 patronum var kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso acentaların o yetkisi olmadığı için mecburen ben yapıyorum çok sinir bir şey bir sürü incelikleri var :sm_confused:
Selam hatunlarkaydirigubbakcemile2
selam kurabiyemkaydirigubbakcemile5
bu arada kızlar en nefret ettiğim olay internetin kesilmesi,çünkü böyle bir durumda bütün bi ofis bana hücum ediyo internetmi kesildi neden kesildi sanki ben kestim tee Allaaahımmmkötükedihüso
ondan sonra uğraş dur genel arıza mı var,yoksa bizim hatta modemde arıza mı var, adsl arıza teknik servis aranır,faksı modemden ayırın öle bakın denir,bisürü anlamadığın bişiler sölenir ama genel arıza varsa rahat bi nefes alıyorum genel arıza varmış diyorum rahatlıyorum,ama yok arıza bizdeyse uğraş dur teknik servis gelene kadar,ofisin serzenişlerini dinlemek de cabası nezaman gelcek net,noldu vs. aayy nefretlik bi olaaay
Merhaba canıma.s.
Bugün o kadar çok yoruldumki
Artık telefonla bile wc ye gider oldum-tatlicadiarzu-
Hiç susmadı bugün ne kapımız ne telimiz ya :uhm:
benim telsiz hep yanımda wc de yemekte...ayrılamam ben ondan-tatlicadiarzu-
kızlar temizliğini sizmi yapıyorsunuz odanızın mesela ben bugün odamı temizledim(gerçi işçilerden birini çağırdım bana yardım etti ama,2-3 ayda bir kadın alıyoruz biz temizlik için ve çok pisleniyor bizim ora şantiye gibi sürekli araçlar giriyor içeri kapı kapalı ama bir şeklide toz giriyor içeri yoruldm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?