Sekreterler,Yönetici Asistanları

ay günaydın şekerler.
haftanın ilk iş günü
uykusuz,yorgun,aksi bi tavır takınıyorum sizler ne alemdesiniz..şakkıdıgamyoncuiremsu

Günaydınlar..........

Bende öyleyim maalesef dün evi temizleyeceğim diye kendimi çok yormuşum bugün çıkıyor acısı hiç konuşmak bile istemiyorum
senağlama

günaydın meslektaşlarım ve kader arkadaşlarım, güzel sorunsuz olaysız hatasız bi hafta olsun inşallah hepimizeea.s.

benim haftasonum çok güzel geçti.......iyiyim bugün.

Bende taşınacam die evi toparlamakla geçti yorucuyduuu.
zaten o iş olmasa muhakkak misafirim olurdu.... :1ninca:

Bende taşınacam die evi toparlamakla geçti yorucuyduuu.
zaten o iş olmasa muhakkak misafirim olurdu.... :1ninca:

neden taşınıyosun canım...bende taşınıcam evimiz küçük ve nem var ev arıyoruz ...kiralarda ateş pahası... okullar kapanmasını bekliyorum..

of patronun kızına kanada bileti ayarlamakla uğraşıyorum ne gıcık bu uçak işleri be:mymeka:

kızlar ben rahatsızdım öğleye kadar izin aldım doktora gittim tahliller felan derken işe geldim 2 gibi çok izin alıyormuşum,doktorlar benden bişey anlamıyormuymuş,bir gün izin alıp bütün işlerimi halledecekmişim vs vs vs,hastayım sanki mahsustan yapıyorum moralim çok bozuk bu hafta netede girmicem onlar şirketteyken öptüm hepinizi

Günaydın bayanlar.
Yazamıyorum işler çok yoğun ve yorucu hiç fırsatım olmuyor yazmaya benimde h.sonu misafirim vardı resmen evi yaladım yuttum tertemiz yaptım.Pazarteside yorgun yorgun işe geldim hiç bir hafta dinlenemiyoum ki zaten.
Su perisi canım neyin var senin geçmiş olsun .Boşwerrr 1 gün izin alsan da yarımşar gün izin alsan da bunların gözüne batar o yzden takma kafana

haftaya p.tesine kadar patron yok.fransaya gitti..değmeyin keyfime

Günaydınlar herkese, kolaylıklar dilerim.....kaydirigubbakcemile2

of patronun kızına kanada bileti ayarlamakla uğraşıyorum ne gıcık bu uçak işleri be:mymeka:

Bilet işleri çok sinirdir iyi bilirim, ben de uğraşıyorum ...THY Müşteri Hizmetleri acemilerle dolu yanlış bilgiler veriyorlar, mil puanlarla yer bulmaya çalışıyorum, uykularım kaçıyor hem santral hem bilet işi zor oluyor, onların seyahati benim kabusum oluyor valla...kötükedihüso

Geçmiş olsun, umarım önemli birşey değildir....a.s.

haftaya p.tesine kadar patron yok.fransaya gitti..değmeyin keyfime

Oh tadını çıkart hihoyyyt benimki ordan da yetişir , dönüş biletinde değişiklik yapar onu ayarlarız, cep mesajı çeker 'ne var ne yok' diye ben de cevap yazarım :mymeka:malum konuşmak pahalı SMS ucuz:lepi:

bizim patronda yarın izmire gidiyo yazlığına ama arkasında bisürü kırığım var 7 kocalı hürmüzü de geçtim mübarek :roflol:zaten patronun bize bi zararı yok asıl diğerleriyle uğraşıyorum,müdür mühendisler vs.esyncim biz bi seyahat şirketi aracılığıyla alıyoruz biletleri,öyle daha rahat oluyo thy ile uğraşmıyosun,ama o zaman bile sorunlar çıkıyo uçak saatleri uymuyo uçaklarda yer olmuyo tarihler sorun oluyo,mesela dün patronun kızına kanada bileti ayarlarken dönüşü 2010 temmuz olsun dedi mecburi dönüş tarihi verilmek zorundaymış o havayolundan bilet almak için, sistem temmuz 2010u göremiyo vs bisürü sıkıntı çıktı

iş mi yapalım onların özel işleriyle mi uğraşalım dün çıkışta müdürün hanımın eteği terzideymiş onu almayada beni gönderdi

Benimkide öle:)) Adamın heryerde eli ayağı var sanki mail atar mail olmazsa sms atar sms olmazsa şimdi Msnimi istedi msnden karışıyor:))))
Yakında evimide arayıp iş vermesinden korkuyorum.

iş mi yapalım onların özel işleriyle mi uğraşalım dün çıkışta müdürün hanımın eteği terzideymiş onu almayada beni gönderdi

Buna yuhh demek isterim izniniz olursa neyseki ben onlarla uğraşmıyorum.Burdaki Ofisboy hallediyor onları.

Sinir oluyorum kendimize göstermediğimiz özenleri onlara gösteriyoruz ya beni çok üzüyor bu.

Buna yuhh demek isterim izniniz olursa neyseki ben onlarla uğraşmıyorum.Burdaki Ofisboy hallediyor onları.

Sinir oluyorum kendimize göstermediğimiz özenleri onlara gösteriyoruz ya beni çok üzüyor bu.

buda bişeymi canım ya çocuklarının defterlerini bile ben kaplamıştım,bizim ofisboyumuz unutmuşta eşi kızarmış delikafadulden bide ben bişey yapsam yada istesem özel hayatını işe karıştırma der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…