Sekreterler,Yönetici Asistanları

onlar ne karışıyomuş kimle gittiğine yok artık dahada neler :mymeka:

onlar ne karışıyomuş kimle gittiğine yok artık dahada neler :mymeka:

oda bişeymi bizim işyeri evle şehir merkezi arasında bzane çıkışta merkeze gidiyorum çarşıya felan evi arayıp soruyor aaaa kübra gelmedimi hala diyormuş eve kafamçokkarıştı

o kadar merak ediyorduysa niye o zaman dağların başına tek başına işe gelmek zorunda bırakıyo seni dengesiz

Nüfusuna kaydetsin istiyosa bide salak mıdır nedir yaaaa.Yakın bir dostunuz yada akrabanız felan mı?

yok canım ya aynı mahhalede oturduğumuzuda işe girdikten sonra öğrendim bende karısını aradım ...bey beni aramış önemli bişey varmı dedim ,oda demişki aradım teli kapalıydı bende evini aradım bişey sormak için bende geri aradım dedimki yooo benim tel.açıktı süprizzzzz

Selam tatkişkom okadar yorgun argın bitkinimki pazar günü taşınacam ve işden çık eve git eşya toparla canım çıktı uykusuzluktan geberiyorummmmmmsenağlama

aman kimse girmemiş benim sorunlarımdan mı sıkıldınız artık da gelmiyorsunuz

günaydın kızlar,,kurabiye....
haftasonum yorucuydu aöf sınavlar...bacaklarım ağrıyo...

günaydın fıstıklar nasıl geçti nix sınavlar of ya hep tatil olsa dinlenemedimki ben

su çok zordu zaten hiç çalışmamıştım....neyse geçti gitti...

noldu su prensesim gıcıklar yinemi ağlattılar seni yaaa çok oldular bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…