Sekreterler,Yönetici Asistanları

evet önemli olan kaç lira olursa olsun kendi paranı kazanabilmek sanırım bazen bende tak diyorum ama bekarım annemle yaşıyorum ilerisi için birikim yapmam gerek

600 mü çok az canım yaa evet kendince haklı nedenlerin var eşinden ayrıldıysan ailenin yanındaysan 5 kuruş bile olsa kendi paran olmuş oluyor işte. E bide samsun gibi bir yerde sanırım çok olmasada yeter sana

5 yıl önce istanbulda çalışıyordum 550 alıyordum ama orda yetmiyordu tabiki şimdi en azındankendi ihtiyaclarımı alsam yetiyor çok bile paradan şikayetim o kadar yok 2 bilezik bile yaptım güne girip,işten yoğunluktanda yok aslında seviyorum zaman geçiyor,anlamıyorum zamanı ama müdür bi değişik tip,ya bekar olsam kesinlikle çalışmazdım benim evde oturup iş aramaya harcayacak zamanım yok,hem tedavi görüyorum psikolojik doktor kesinlikle çalışmamı söylüyor,bide maddi ailemi maddi olarak çok borca soktumnerdeyse 2 ev parası harcadılar o dönem şimdi ben evde oturup iş arayıp nasıl söylerim babama,baba ayakkabı alcam,çantam yok vs vs vs,mecburum allah sabır versin yeter bu adama katlanmaya,sizde bana dua edin lütfen

kızlar çıldırıcam valla yaa,belki buraya yazarsam sinirim geçer sinirden ölüyorum resmen yaa,oturmuş akşam yemeği yiyolar içerde,bana önce diyoki işin varsa çık,peki benle işiniz yoksa çıkayım dedim,sonra diyoki bizim daha bir iki saat işimiz var yemek söleyelim size söliyim ben yemiycem falan dedim,sanada yazı vercem içerdekilerin işi bitince diyo,bide demezmi bi işin varsa falan çık ay allahım sinirden gebermek üzereyim yaaaaa mahsusmu yapıyo bunu yaaaaaaaaa klava: bu nasıl bi meslek yaaa kötükedihüso

Son düzenleme:
kızlaar kimse yokmu sesimi duyaaannnn suprensesim senin olman lazımdı burda geç çıkıyosun sende ay sinirden ağlıycam senağlama

bunları yazdıımda işteydim canım şimdi evdeyim 9u geçe geldim eve ölüyorum yorgunluktan

bende yemekte yiyemedim yorgunluktan kimseyle konuşasımda gelmiyor,canım akşam ben 6 dan sonra çok yoğun oluyorum nasıl biliyonmu odamda en az 3 kişi oluyor hepsiyle ilgilenmem lazım ondan girmedim yani yatarken ayaklarının altına yastık koy iyi geliyor

ne demek işin varsa çık! ille çıkmak için işimizin olmasımı lazım mesai saatimi doldurmuşum çıkıcam tabi...yada dışarda işim yok diye işte mi yatıcam ne biçim insan bunlar ya...
bende akşam 6 da çıkıyorum şu sıralar işler yoğun akşam 8 e kdr mesai var...patron dün ben 6 da cıkarken seni mesaiye bırakcam bundan sonra diyo bende hiçbişi demeden cıktım...mesai yazılsa kalırım hiç değilse maaşım 3-5 kuruş artar...idari personele mesaide yok...1.5 senedir aynı maaşa çalışıyorum valla tak ettirmeye başladılar...
hiç kusura bakmasın valla gunde 10 saat çalışıyorum...c.teside bedavadan mesaisiz çalıştırıyo..akşam bide 8 e kadar çalışamam..zorlarsa verir çıkışımı bulur yeni birini... möt gibi sezon ortasında ortada kalırlar.... bnm yaptığım işi anca 2 kişi yapar ve 2 senede anca öğrenir..

Son düzenleme:

biz çalışıyoruz geç saatlere kadar ama bize fazla mesai de yok nix'cim.şu son zamanlarda en erken çıktığım saat 7 ve giderek de ileriye gidiyo
ayrıca 23 nisan hariç bütün resmi tatillerde 7lere kadar çalıştım mesaisiz:mymeka:

Günaydın arkadaşlar
Yazılanları okudum biliyosunuz erken çıkmıştım dün.
Ne demek işin varsa çık ne aptal bir cümledir bu yaaa gülmekten başka bişey yapamıyorum.Allah sabır versin bide bol para versin yanında :))

ben de varım kızlar yönetici asistanıyım ya bizler sürekli stres altında çalışmaya mahkummuyuz:içelim:

günaydın kızlar
birde ben tatilllerde daha geç çıkıyorum normal saatten

Alıntı:
balbocee kullanıcısından alıntı
ben de varım kızlar yönetici asistanıyım ya bizler sürekli stres altında çalışmaya mahkummuyuz

ruh hallerine göre çalışmaya mahkumuz

haklısın canım ya nasıl iştir anlamadım gitti tüm sorumluluk üzerimde bazen bu kadarda olmaz dedirttiriyo yöneticim bayan buarada annem yaşında!her sabah acaba bugun ne olacak diye uyanmaktan bıktım kadın sevgilisiyle iyiyse en bariz hatayı bile tınlamıyo ama yook araları kötüyse o gün yandın en nefret ettğimde özel hayatın iş yaşamına yansıması...tüm sorumluluğu üzerime yüklemekle kalmıyo zaman geliyo kendi yapacağı işi bana bırakıyo ama adı o yaptı oluyo...sanırım hep vermemek lazımmış ama iş hayatında başka nasıl tutunabılırsınkı... sabrediyorum bakalım nereye kadarr

anlıyorum seni onu görünce acaba yüz ifadesin nasıl moralı nasıl diye düşünmekten bıktım ya bir gün bakıyorsun melek ertesi gün bütün uyuzluğu üstünde

aayy kimsecikler uğramamış buraya bugün de ben öğleden sonra izin alıp geldim yattım uyumuşum başım çok ağrıyordu

ay günaydın şekerler.
haftanın ilk iş günü
uykusuz,yorgun,aksi bi tavır takınıyorum sizler ne alemdesiniz..şakkıdıgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…