ay günaydın şekerler.
haftanın ilk iş günü
uykusuz,yorgun,aksi bi tavır takınıyorum sizler ne alemdesiniz..şakkıdıgamyoncuiremsu
günaydın arkadaşlar
benim öle bir tavır takınmama hiç gerek yok zaten öleyim:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay günaydın şekerler.
haftanın ilk iş günü
uykusuz,yorgun,aksi bi tavır takınıyorum sizler ne alemdesiniz..şakkıdıgamyoncuiremsu
ay günaydın şekerler.
haftanın ilk iş günü
Bende taşınacam die evi toparlamakla geçti yorucuyduuu.
zaten o iş olmasa muhakkak misafirim olurdu.... :1ninca:
of patronun kızına kanada bileti ayarlamakla uğraşıyorum ne gıcık bu uçak işleri be:mymeka:
kızlar ben rahatsızdım öğleye kadar izin aldım doktora gittim tahliller felan derken işe geldim 2 gibi çok izin alıyormuşum,doktorlar benden bişey anlamıyormuymuş,bir gün izin alıp bütün işlerimi halledecekmişim vs vs vs,hastayım sanki mahsustan yapıyorum moralim çok bozuk bu hafta netede girmicem onlar şirketteyken öptüm hepinizi
haftaya p.tesine kadar patron yok.fransaya gitti..değmeyin keyfime
Benimkide öle:)) Adamın heryerde eli ayağı var sanki mail atar mail olmazsa sms atar sms olmazsa şimdi Msnimi istedi msnden karışıyor:))))Oh tadını çıkart hihoyyyt benimki ordan da yetişir , dönüş biletinde değişiklik yapar onu ayarlarız, cep mesajı çeker 'ne var ne yok' diye ben de cevap yazarım :mymeka:malum konuşmak pahalı SMS ucuz:lepi:
iş mi yapalım onların özel işleriyle mi uğraşalım dün çıkışta müdürün hanımın eteği terzideymiş onu almayada beni gönderdi
Buna yuhh demek isterim izniniz olursa neyseki ben onlarla uğraşmıyorum.Burdaki Ofisboy hallediyor onları.
Sinir oluyorum kendimize göstermediğimiz özenleri onlara gösteriyoruz ya beni çok üzüyor bu.
Allah sana kolaylık versin canım gerçekten işin zor senin.buda bişeymi canım ya çocuklarının defterlerini bile ben kaplamıştım,bizim ofisboyumuz unutmuşta eşi kızarmış delikafadulden bide ben bişey yapsam yada istesem özel hayatını işe karıştırma der
Allah sana kolaylık versin canım gerçekten işin zor senin.