• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

günaydın kk'nın asistan güzelleri a.s. güzel bi gün diliyorum hepimize delikafadulden
temizliğimizi ablamız var o yapıyo zaten bizim burası ev gibi yemeğimizi de ablamız yapıyo mutfakta yiyoruz temizliğe de çaya da o bakıyo o olmadığı zaman izinli olduğu zaman biliniz bakalım yerine kim bakıyo delikafadulden

günaydın kk'nın asistan güzelleri a.s. güzel bi gün diliyorum hepimize delikafadulden
temizliğimizi ablamız var o yapıyo zaten bizim burası ev gibi yemeğimizi de ablamız yapıyo mutfakta yiyoruz temizliğe de çaya da o bakıyo o olmadığı zaman izinli olduğu zaman biliniz bakalım yerine kim bakıyo delikafadulden
ilk önce soruna cevap vereyim tabikide seeeeeeeeen bakıyorsun.
bizimkiside senin gibi ev gibi olduğu için ofisimiz temizliğe yemeğe çaya bakan bir ablamız var.

ben sadece kendi masamı siliyorum o kadar....temizliğe ve çaya bakan 2 abla var....zaten bizim işyerimiz çok büyük....

Günaydın hatunlarkaydirigubbakcemile2

kızlar temizliğini sizmi yapıyorsunuz odanızın mesela ben bugün odamı temizledim :((gerçi işçilerden birini çağırdım bana yardım etti ama,2-3 ayda bir kadın alıyoruz biz temizlik için ve çok pisleniyor bizim ora şantiye gibi sürekli araçlar giriyor içeri kapı kapalı ama bir şeklide toz giriyor içeri yoruldm ya

Ben çok pis biriyimdir kaydirigubbakcemile3
Masamının tozunu alırım sadece arada bir aklıma gelirse yada birşeyler tıkınırken birşey dökülürse ancak o zaman -tatlicadiarzu-
Temizliğe gelen bir ablamız var
Ben ne temizliği yapam ayol bide :mymeka:
Bir sürü işimin arasında:ecrin_bebek:

Günaydın hatunlarkaydirigubbakcemile2

Ben çok pis biriyimdir kaydirigubbakcemile3
Masamının tozunu alırım sadece arada bir aklıma gelirse yada birşeyler tıkınırken birşey dökülürse ancak o zaman -tatlicadiarzu-
Temizliğe gelen bir ablamız var
Ben ne temizliği yapam ayol bide :mymeka:
Bir sürü işimin arasında:ecrin_bebek:

canım benim bende çok pis biriyimdir,bide iğrenirim çok herşeyden annem derki :''pis adam çok iğrenir'' ....

ya bugün çok işim vardı gerçi bitmedi ya araç dosyası hazırlıyorum resmen bittim ya ancak ara verdim ondada size bakayım dedim naptınız bugün diye a.s.

her sabah masamı silerim öyle duramam ben bide camdan parmak izi bile gördüm mü delleniom :icecream::icecream:

sinirlerim tepemde valla birini öldürcem yada gidecem ahh şu para yokmu herşey onun için ya

noldu canım anlat buraya yazınca insanın biraz siniri geçiyo,ben öle yapmıştım a.s

ya canım hangi birini anlatayım bizim işyeri çok gıcık bir yerde arabasız gelinmiyor köyde daha doğrusu bunu bile bile 1 haftadır sabahları beni almıyorlar kendi işleri olunca yataktan kaldırmayı biliyor adam,ben ilaç alıyorum bu sora elimde değil madem çıkışımı versin gideyim ben bunu onada söylüyorum sağlık problemler var çıkmak istiyorum diyorum anlamıyor 10 da yattığım halde kalkamıyorum geç kalıyorum hadi diğer günler geç kalıyordum salak bugün servisi göndermemiş mazot yakıyormuş işçilerden biri izinliymiş o alacakmış bizi ama beni almadı tabi ve ben gene geç kaldım 2 araba değiştim 600 mt yol yürüdüm bi de köy içinden geçiyorsun köpek felan cidden sinirlerim tepemde

ya canım hangi birini anlatayım bizim işyeri çok gıcık bir yerde arabasız gelinmiyor köyde daha doğrusu bunu bile bile 1 haftadır sabahları beni almıyorlar kendi işleri olunca yataktan kaldırmayı biliyor adam,ben ilaç alıyorum bu sora elimde değil madem çıkışımı versin gideyim ben bunu onada söylüyorum sağlık problemler var çıkmak istiyorum diyorum anlamıyor 10 da yattığım halde kalkamıyorum geç kalıyorum hadi diğer günler geç kalıyordum salak bugün servisi göndermemiş mazot yakıyormuş işçilerden biri izinliymiş o alacakmış bizi ama beni almadı tabi ve ben gene geç kaldım 2 araba değiştim 600 mt yol yürüdüm bi de köy içinden geçiyorsun köpek felan cidden sinirlerim tepemde

ah canım yaa,hayvanlık resmen bu yaptıkları :kızgın:ne kadar düşüncesizler,sen bide bayansın ne işin var dağlarda tepelerde tek başına nasıl geleceksin hiç düşünmüyorlar bunu,resmen kıro seninkilerkötükedihüso

Canım eğer parasal sıkıntın yoksa bu ayki maaşını al ve sırra kadem bas bence-tatlicadiarzu-

Ve bu sabah hiç gitmeseydin işe sende , madem araba göndermiyorlar
Benim gibi az cazgır olun biraz ya kaydirigubbakcemile2

ah canım yaa,hayvanlık resmen bu yaptıkları :kızgın:ne kadar düşüncesizler,sen bide bayansın ne işin var dağlarda tepelerde tek başına nasıl geleceksin hiç düşünmüyorlar bunu,resmen kıro seninkilerkötükedihüso

söylüyorum adama 2 yıldır çalışıyorum güzel güzel ayrılalım tamam geç geliyorum ha bide geç dediğimde 8 de işbaşı ben 8.30 da geliyorum akşam 10 da çıkıyoruz onu kimse düşünmüyor ya çok kötüyüm ağlıyorum sinirden hala

Topla kendini onlara karşı zayıf durma önemli olan senin sağlığın. En kısa zamanda iş bul ve onları yüzüstü bırak akşam 10a kadar çalışıp 8de iş başı yapmaya hangi bünye dayanır yaa.Onlar seni iyi eziyolar bırak boşwer senin gibisini zor bulurlar gözdağı ver onlara bak nasıl yumuşuyolar.

Topla kendini onlara karşı zayıf durma önemli olan senin sağlığın. En kısa zamanda iş bul ve onları yüzüstü bırak akşam 10a kadar çalışıp 8de iş başı yapmaya hangi bünye dayanır yaa.Onlar seni iyi eziyolar bırak boşwer senin gibisini zor bulurlar gözdağı ver onlara bak nasıl yumuşuyolar.

arkadaşımı aradım akşam beni almaya gelecek onlar kızıyorlar beni burdan akşamları biri alınca bana soracaklar neyle gidecen diye bende dicemki nasıl geldiysem öyle giderim kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar allah razı olsun varya anneme anlatsam onuda üzüyorum

annene anlatma canım o da kafasına takar üzülür gel burda anlat dertleş ama ailene fazla anlatmamaya çalış.

Back