- 27 Ekim 2008
- 5.963
- 2.394
- 723
ilk önce soruna cevap vereyim tabikide seeeeeeeeen bakıyorsun.günaydın kk'nın asistan güzelleri a.s. güzel bi gün diliyorum hepimize delikafadulden
temizliğimizi ablamız var o yapıyo zaten bizim burası ev gibi yemeğimizi de ablamız yapıyo mutfakta yiyoruz temizliğe de çaya da o bakıyo o olmadığı zaman izinli olduğu zaman biliniz bakalım yerine kim bakıyo delikafadulden
kızlar temizliğini sizmi yapıyorsunuz odanızın mesela ben bugün odamı temizledim(gerçi işçilerden birini çağırdım bana yardım etti ama,2-3 ayda bir kadın alıyoruz biz temizlik için ve çok pisleniyor bizim ora şantiye gibi sürekli araçlar giriyor içeri kapı kapalı ama bir şeklide toz giriyor içeri yoruldm ya
Günaydın hatunlarkaydirigubbakcemile2
Ben çok pis biriyimdir kaydirigubbakcemile3
Masamının tozunu alırım sadece arada bir aklıma gelirse yada birşeyler tıkınırken birşey dökülürse ancak o zaman -tatlicadiarzu-
Temizliğe gelen bir ablamız var
Ben ne temizliği yapam ayol bide :mymeka:
Bir sürü işimin arasında:ecrin_bebek:
Canım superisi noldu sana naptılar yinesinirlerim tepemde valla birini öldürcem yada gidecem ahh şu para yokmu herşey onun için ya
sinirlerim tepemde valla birini öldürcem yada gidecem ahh şu para yokmu herşey onun için ya
noldu canım anlat buraya yazınca insanın biraz siniri geçiyo,ben öle yapmıştım a.s
ya canım hangi birini anlatayım bizim işyeri çok gıcık bir yerde arabasız gelinmiyor köyde daha doğrusu bunu bile bile 1 haftadır sabahları beni almıyorlar kendi işleri olunca yataktan kaldırmayı biliyor adam,ben ilaç alıyorum bu sora elimde değil madem çıkışımı versin gideyim ben bunu onada söylüyorum sağlık problemler var çıkmak istiyorum diyorum anlamıyor 10 da yattığım halde kalkamıyorum geç kalıyorum hadi diğer günler geç kalıyordum salak bugün servisi göndermemiş mazot yakıyormuş işçilerden biri izinliymiş o alacakmış bizi ama beni almadı tabi ve ben gene geç kaldım 2 araba değiştim 600 mt yol yürüdüm bi de köy içinden geçiyorsun köpek felan cidden sinirlerim tepemde
ya canım hangi birini anlatayım bizim işyeri çok gıcık bir yerde arabasız gelinmiyor köyde daha doğrusu bunu bile bile 1 haftadır sabahları beni almıyorlar kendi işleri olunca yataktan kaldırmayı biliyor adam,ben ilaç alıyorum bu sora elimde değil madem çıkışımı versin gideyim ben bunu onada söylüyorum sağlık problemler var çıkmak istiyorum diyorum anlamıyor 10 da yattığım halde kalkamıyorum geç kalıyorum hadi diğer günler geç kalıyordum salak bugün servisi göndermemiş mazot yakıyormuş işçilerden biri izinliymiş o alacakmış bizi ama beni almadı tabi ve ben gene geç kaldım 2 araba değiştim 600 mt yol yürüdüm bi de köy içinden geçiyorsun köpek felan cidden sinirlerim tepemde
canım bu aralar başka iş baksan
ah canım yaa,hayvanlık resmen bu yaptıklarıne kadar düşüncesizler,sen bide bayansın ne işin var dağlarda tepelerde tek başına nasıl geleceksin hiç düşünmüyorlar bunu,resmen kıro seninkilerkötükedihüso
Topla kendini onlara karşı zayıf durma önemli olan senin sağlığın. En kısa zamanda iş bul ve onları yüzüstü bırak akşam 10a kadar çalışıp 8de iş başı yapmaya hangi bünye dayanır yaa.Onlar seni iyi eziyolar bırak boşwer senin gibisini zor bulurlar gözdağı ver onlara bak nasıl yumuşuyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?