• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

Oh tadını çıkart hihoyyyt benimki ordan da yetişir , dönüş biletinde değişiklik yapar onu ayarlarız, cep mesajı çeker 'ne var ne yok' diye ben de cevap yazarım :mymeka:malum konuşmak pahalı SMS ucuz:lepi:

yok bilet işine ben bakmıyorum kendileri seyahat acentasından ayarlıyolar....mesajda cekmez gunde 1 kere arayıp önemli bişey varmı diye sorar o kadar...:delphin:
çalışın yavrularımdelikafadulden

Benimkide öle:)) Adamın heryerde eli ayağı var sanki mail atar mail olmazsa sms atar sms olmazsa şimdi Msnimi istedi msnden karışıyor:))))
Yakında evimide arayıp iş vermesinden korkuyorum.

Evim işyerimle karşı karşıya cepten arar beni işyerinde bir telefon numarası lazımdır gelirim buradan söylerim birkaç kere oldu ama eşim bir yandan söylenir bir de ona dert anlatırım mecbur kalmasa aramaz filan derim:delphin:

buda bişeymi canım ya çocuklarının defterlerini bile ben kaplamıştım,bizim ofisboyumuz unutmuşta eşi kızarmış delikafadulden bide ben bişey yapsam yada istesem özel hayatını işe karıştırma der

Ben her sene okul açıldığında 20-30 tane defter kitap kaplarım yani yalnız değilsin hihoyyyt

yok bilet işine ben bakmıyorum kendileri seyahat acentasından ayarlıyolar....mesajda cekmez gunde 1 kere arayıp önemli bişey varmı diye sorar o kadar...:delphin:
çalışın yavrularımdelikafadulden

Çalıştığımız seyahat acentası var tabii de Shop&Mıles kartlarında biriken puanlarla uçmak istiyorlar bu arada benim 3 patronum var, acentaların o yetkisi olmadığı için mecburen ben yapıyorum çok sinir bir şey bir sürü incelikleri var :sm_confused:

Evim işyerimle karşı karşıya cepten arar beni işyerinde bir telefon numarası lazımdır gelirim buradan söylerim birkaç kere oldu ama eşim bir yandan söylenir bir de ona dert anlatırım mecbur kalmasa aramaz filan derim:delphin:

Ben her sene okul açıldığında 20-30 tane defter kitap kaplarım yani yalnız değilsin hihoyyyt

Çalıştığımız seyahat acentası var tabii de Shop&Mıles kartlarında biriken puanlarla uçmak istiyorlar bu arada benim 3 patronum var kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso acentaların o yetkisi olmadığı için mecburen ben yapıyorum çok sinir bir şey bir sürü incelikleri var :sm_confused:

esyn sende rehberin bi kopyasını eve götür...yakında santralıda cebimize yönlendirirlerse şaşırmayalım:kızgın:

allahtan kitap kaplama gibi bi derdim yok evdeki yardımcıları yapıyo o işihihoyyyt

benimde 4 patronum var karı-koca oğlu ve kızı aynı şirketteler...:1ninca:

bu arada kızlar en nefret ettiğim olay internetin kesilmesi,çünkü böyle bir durumda bütün bi ofis bana hücum ediyo internetmi kesildi neden kesildi sanki ben kestim tee Allaaahımmmkötükedihüso

bu arada kızlar en nefret ettiğim olay internetin kesilmesi,çünkü böyle bir durumda bütün bi ofis bana hücum ediyo internetmi kesildi neden kesildi sanki ben kestim tee Allaaahımmmkötükedihüso

iç hatlar zır zır çalar durur modemde yanımda değil yanımda olmadığınıda biliyorlar kalkın bakın Çok üzgünüm çoook

ondan sonra uğraş dur genel arıza mı var,yoksa bizim hatta modemde arıza mı var, adsl arıza teknik servis aranır,faksı modemden ayırın öle bakın denir,bisürü anlamadığın bişiler sölenir ama genel arıza varsa rahat bi nefes alıyorum genel arıza varmış diyorum rahatlıyorum,ama yok arıza bizdeyse uğraş dur teknik servis gelene kadar,ofisin serzenişlerini dinlemek de cabası nezaman gelcek net,noldu vs. aayy nefretlik bi olaaay

ondan sonra uğraş dur genel arıza mı var,yoksa bizim hatta modemde arıza mı var, adsl arıza teknik servis aranır,faksı modemden ayırın öle bakın denir,bisürü anlamadığın bişiler sölenir ama genel arıza varsa rahat bi nefes alıyorum genel arıza varmış diyorum rahatlıyorum,ama yok arıza bizdeyse uğraş dur teknik servis gelene kadar,ofisin serzenişlerini dinlemek de cabası nezaman gelcek net,noldu vs. aayy nefretlik bi olaaay

bide yapmak için uğraşırsınya onada laf ederler neymiş iş yapılıyormuş,dengesiz yaratıklar

Merhaba canıma.s.
Bugün o kadar çok yoruldumki
Artık telefonla bile wc ye gider oldum-tatlicadiarzu-
Hiç susmadı bugün ne kapımız ne telimiz ya :uhm:

benim telsiz hep yanımda wc de yemekte...ayrılamam ben ondan-tatlicadiarzu-

Benimde uykum var valla dilek -tatlicadiarzu-
Patron olmasa , bekleme odasındaki koltuklardan birine gömülür uyurdumkaydirigubbakcemile2
Ama işte patron içerde , bende kös kös çalışıyormuş süs veriyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar yardımınıza ihtiyacım var..

daha önce 2 yıl satınalma biriminde çalıştım ama şimdi 3 katlı bi büro söz konusu kendi işimizi kurduk ama iş büyük..

yönetme konusunda bi becerim yok.. ama bana bu mesleğin inceliklrini öğretebilirmisiniz.. öz güveimi kaybetmiş durumdayım.. desteğinize ihtiyacım var..

off ya saat kaç oldu hala işyerindeyim gıcık oluyorum sinir oluyor öldürücem bu adamı boş boş oturuyorum bide ya keyfini bekliyorum resmen

kızlar temizliğini sizmi yapıyorsunuz odanızın mesela ben bugün odamı temizledim :((gerçi işçilerden birini çağırdım bana yardım etti ama,2-3 ayda bir kadın alıyoruz biz temizlik için ve çok pisleniyor bizim ora şantiye gibi sürekli araçlar giriyor içeri kapı kapalı ama bir şeklide toz giriyor içeri yoruldm ya

kızlar temizliğini sizmi yapıyorsunuz odanızın mesela ben bugün odamı temizledim :((gerçi işçilerden birini çağırdım bana yardım etti ama,2-3 ayda bir kadın alıyoruz biz temizlik için ve çok pisleniyor bizim ora şantiye gibi sürekli araçlar giriyor içeri kapı kapalı ama bir şeklide toz giriyor içeri yoruldm ya

Günaydın herkese...........

Bizim işyerinde de herkes kendi bulunduğu bölümü temizler benim çalışma alanımı da ben temizliyorum zaten bütün gün ben çalışıyorum bulunduğum ortamın temiz olmasını isterim, burası şirket girişi olduğu için dışardan gelen müşterilere karşı temiz olmasını da gerektiriyor:delphin:

Back