- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
inşaat firması,mekanik tesisat üzerine canım yani şöle açıklıyım alışveriş merkezlerinin yurtdışında otellerin iş merkezlerinin vs. klima soğutma ısıtma havalandırma elektrik sıhhi su gaz tesisatı yani komple havalandırma ve tesisat
günaydın meslektaşlarıımmm :lepi::lepi:
Tünaydın meslektaşlarım uzun zamandır yazamıyorum işler yoğun bu aralar.
Acayip uyku bastırdı bugün hiç bir iş yapasım yok zaten erken çıkıcam yaşasııın:teytey:kardeşimin bugün nişanı var da.Erken çıkmak için izin aldım saat 2de çıkayım mı dedim hayır nişan senin değil 5den sonra çık dedikötükedihüso
bizim bu ara 21;30 da olabiliyor erken gelsen kimse erken geldin demez ,geliş saatimiz belli çıkış saatimizbelli değil sen 5 ten sonra n yapacaksın canım yetirştirebilecekmisin ay kardeşin ya bide offf gıcık şey
evli olsam çalışamamki bide ben tel.lara bakıyorum 800 lü ücretsiz hattımız var hiç durmadan çalan ,fatura kesiyorum,günlük işleyiş,carilere,stoklara herşeye ben bakıyorum normalde müdür var işte ondan sorumluyum herişi ortak yapıyoruz paylaşarak ama o şehir dışında felan oluyor yada müşterilerde bazen varya kendi cebimi bile şirketin ismiyle açtığım oluyor,su üzerine ya iş malum yaz geldi
en kötüsüde sorsan onlara ben bişey yapmıyorum
600 milyon koşturması çok sorun değil benim geç çıkmamda çünkü çalışmam lazım ben eşimden ayrıldım ailemin yanındayım hani bekarken gibi olmaz,herşeyimi söyleyemem kendi harçlığımı çıkarayım yeter diyorum ama müdür sorunlu görmeniz lazım ciddiyim ya zaten anlatınca yaptığı salaklııkları bana hak vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?