Sekreterler,Yönetici Asistanları

anladım canım tşkler benimki su üzerine

bizim bugün kabul günümüz var bir milletvekilide var misafirlerimiz içinde tabi servis bana ait sabahtan beri koşturmaktan öldüm off ya bide kendi müdürümde bana darıldı ona servis açmamaışım :s

bizimde yemeğe çaya bakan abla yok gene,herşey bana bakıyo ayağımda topuklu ayakkabı var öldüm yorgunluktaaann mirmirmirmir

Tünaydın meslektaşlarım uzun zamandır yazamıyorum işler yoğun bu aralar.
Acayip uyku bastırdı bugün hiç bir iş yapasım yok zaten erken çıkıcam yaşasııın:teytey:kardeşimin bugün nişanı var da.Erken çıkmak için izin aldım saat 2de çıkayım mı dedim hayır nişan senin değil 5den sonra çık dedikötükedihüso

yuh yaa ne demek nişan senin deil Çok üzgünüm çoook

Normalde buraya girmeden 18:30 diye anlaşmıştık ama ben daha hiç 18:30 da çıkamadım.19:00 buluyor benim çıkmam Bazen 19:30 bazen 20:00

bizim bu ara 21;30 da olabiliyor erken gelsen kimse erken geldin demez ,geliş saatimiz belli çıkış saatimizbelli değil sen 5 ten sonra n yapacaksın canım yetirştirebilecekmisin ay kardeşin ya bide offf gıcık şey

bizim bu ara 21;30 da olabiliyor erken gelsen kimse erken geldin demez ,geliş saatimiz belli çıkış saatimizbelli değil sen 5 ten sonra n yapacaksın canım yetirştirebilecekmisin ay kardeşin ya bide offf gıcık şey

neee 21:30 mu çok geç canım yaa Allah yardımcın olsun.Bide evli olsan daha zor olurdu senin için.
Ben burdan hemen kuaföre gidicem saçlarımı yaptırıcam eşim alıcak beni ordan sonrada eve gidip üstümü giyinip hemen salona geçicez.Zatn h.içi olduğu için davetlilerde geç gelirler.

evli olsam çalışamamki bide ben tel.lara bakıyorum 800 lü ücretsiz hattımız var hiç durmadan çalan ,fatura kesiyorum,günlük işleyiş,carilere,stoklara herşeye ben bakıyorum normalde müdür var işte ondan sorumluyum herişi ortak yapıyoruz paylaşarak ama o şehir dışında felan oluyor yada müşterilerde bazen varya kendi cebimi bile şirketin ismiyle açtığım oluyor,su üzerine ya iş malum yaz geldi
en kötüsüde sorsan onlara ben bişey yapmıyorum

Müdürün senden sorumlu olması gerekirken sen mi ondan sorumlusun:))) Ama onun adı müdürrrr

suprensesi canım 21.30 'da çıkılır mı işten bu ne ya?Onca iş birde geç çık.Off Allah yardımcın olsun arkadaşım.

artı birde salak bir müdürüm var okuma yazma noksanı babam okul müdürü,okuma yazma seferberliği başlamış babama diyorumki müdürüde alın,cahil,uyuzun teki ama ne yapacam samsun kücük şehir iş olanakları çok kısıtlı sigortam yapılıyor en azından sadece onun için çalışıyorum

suprensesim kaç lira alıyosun sorması ayıptır bu kadar koşturmaya hakkını veriyolarmı bari

600 milyon koşturması çok sorun değil benim geç çıkmamda çünkü çalışmam lazım ben eşimden ayrıldım ailemin yanındayım hani bekarken gibi olmaz,herşeyimi söyleyemem kendi harçlığımı çıkarayım yeter diyorum ama müdür sorunlu görmeniz lazım ciddiyim ya zaten anlatınca yaptığı salaklııkları bana hak vereceksiniz

600 mü çok az canım yaa evet kendince haklı nedenlerin var eşinden ayrıldıysan ailenin yanındaysan 5 kuruş bile olsa kendi paran olmuş oluyor işte. E bide samsun gibi bir yerde sanırım çok olmasada yeter sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…