- 27 Ekim 2008
- 5.963
- 2.394
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
600 mü çok az canım yaa evet kendince haklı nedenlerin var eşinden ayrıldıysan ailenin yanındaysan 5 kuruş bile olsa kendi paran olmuş oluyor işte. E bide samsun gibi bir yerde sanırım çok olmasada yeter sana
bide mıy mıy mıy yiyolar yemeği yok Allahım sana geliyorummmm:mymeka:
canım iştemisin evdemi
bunları yazdıımda işteydim canım şimdi evdeyim 9u geçe geldim eve ölüyorum yorgunluktan
kızlar çıldırıcam valla yaa,belki buraya yazarsam sinirim geçer sinirden ölüyorum resmen yaa,oturmuş akşam yemeği yiyolar içerde,bana önce diyoki işin varsa çık,peki benle işiniz yoksa çıkayım dedim,sonra diyoki bizim daha bir iki saat işimiz var yemek söleyelim size söliyim ben yemiycem falan dedim,sanada yazı vercem içerdekilerin işi bitince diyo,bide demezmi bi işin varsa falan çık ay allahım sinirden gebermek üzereyim yaaaaa mahsusmu yapıyo bunu yaaaaaaaaa klava: bu nasıl bi meslek yaaa kötükedihüso
ne demek işin varsa çık! ille çıkmak için işimizin olmasımı lazım mesai saatimi doldurmuşum çıkıcam tabi...yada dışarda işim yok diye işte mi yatıcam ne biçim insan bunlar ya...
bende akşam 6 da çıkıyorum şu sıralar işler yoğun akşam 8 e kdr mesai var...patron dün ben 6 da cıkarken seni mesaiye bırakcam bundan sonra diyo bende hiçbişi demeden cıktım...mesai yazılsa kalırım hiç değilse maaşım 3-5 kuruş artar...idari personele mesaide yok...1.5 senedir aynı maaşa çalışıyorum valla tak ettirmeye başladılar...
hiç kusura bakmasın valla gunde 10 saat çalışıyorum...c.teside bedavadan mesaisiz çalıştırıyo..akşam bide 8 e kadar çalışamam..zorlarsa verir çıkışımı bulur yeni birini... möt gibi sezon ortasında ortada kalırlar.... bnm yaptığım işi anca 2 kişi yapar ve 2 senede anca öğrenir..
ben de varım kızlar yönetici asistanıyım ya bizler sürekli stres altında çalışmaya mahkummuyuz:içelim:
Alıntı:
balbocee kullanıcısından alıntı
ben de varım kızlar yönetici asistanıyım ya bizler sürekli stres altında çalışmaya mahkummuyuz
ruh hallerine göre çalışmaya mahkumuz
haklısın canım ya nasıl iştir anlamadım gitti tüm sorumluluk üzerimde bazen bu kadarda olmaz dedirttiriyo yöneticim bayan buarada annem yaşında!her sabah acaba bugun ne olacak diye uyanmaktan bıktım kadın sevgilisiyle iyiyse en bariz hatayı bile tınlamıyo ama yook araları kötüyse o gün yandın en nefret ettğimde özel hayatın iş yaşamına yansıması...tüm sorumluluğu üzerime yüklemekle kalmıyo zaman geliyo kendi yapacağı işi bana bırakıyo ama adı o yaptı oluyo...sanırım hep vermemek lazımmış ama iş hayatında başka nasıl tutunabılırsınkı... sabrediyorum bakalım nereye kadarr