Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

ewrencim bende adresi vardı şimdi denedim indiriliyor ücretsiz indiremediysen henüz mesaj atayım sana

ewrencim bende adresi vardı şimdi denedim indiriliyor ücretsiz indiremediysen henüz mesaj atayım sana

bulamadım canım malesef ya varsa sende gönderirsen sevinirim saolsun domination gönderdi 2 defa ama adrese bi bölüm bana ... olarak geliyo açılmıyo sonrada

şimdi başka link atıyorum canım ona da bak ordan 3 mili indirebilirsin inşallah
o niye öyle gelmiş ya :26:

canım yine olmadı yaaa yine adres hata veriyo açmıyo adreste ....com die bi bölüm varmı öle gelmiş bana adres deniyorum olmuyo senide çok ugrastırdım çok saol gercekten ya

Konunuz İçeriği Nedeniyle İlgili Başlığa Taşınmıştır...

Keyifli Paylaşımlar Diliyorum :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zayiflama-deneyimlerimiz-45.html#post20504607

iyi ama bizimkisi deneyim değildi ki hem süremiz de bitmedi, hem de biz daha zayıflayamadık deneyim biraz başarılmış bir şeyi çağrıştırıyor bence, konuya dışarıdan bakanlar için daha zayıflamadan sekiz haftada zayıflamış insanlar görüntüsü vermek istemeyiz :))

ewrem, adreste ... çıkıyor demişsin ya, link paylaşımı yasak oldugundan çıkıyor o, simorgh el atmış olaya sanırım çözüm bulmuşsundur

sanırım düzen bozuldu, yine de ben hala 53 olmanın mutluluğu ile yazmak istedim, çok şükür normal yememe rağmen almadım verdiğim iki kiloyu.. kalan iki haftada iki kilo daha mı versem acaba

prensesperi merak etme canım hepimizinki dağıldı zaten :)

sevgiler arkadaşlar

Canım bölümde yeni düzenlemeler yapıldı ve yeni bir bölüm eklendi;diyet günlükleri.Bu topikte grubunuz oldukça kalabalım maşallah O yüzden grup olanları tek bir başlık altında topladık ve buraya taşıdık:)

simorgcum dedigin siteden indirdim ama video olarak izleyemiyorum ses var görüntü yok bi türlü ayarlayamadım sanırım bwen teknoloji özürlüyüm kaç gündür yok bi türlü olmadı yaaa

konunun baska bir topic altına tasındıgını gormek biraz garip gelmişti bana ama hayırlı olsun inşallah diyelim

bu arada bn tartıda 2 kilo eksik gorunuyorum inşallah salı gunu diyetisyenin yanında da oyle cıkarım
bu arada bnm de ramazandan olsa gerek yuruyusler askıda...

simorg domination kızlarrr çok tesekkür ederim ugrastırdım sizleri sorunu hallettim çalışıyo video indirdim çok saolun

dipteyimm depresyondayım... kızlar... kış uykusunda canlıların metabolizması yavaşlar ya teşbihte hata olmasın kendimi öyle hissediyorum.. elimi kolumu kaldıramıorum 8 yaşından beri oruç tutarım hiç böyle zorlanmamıştım diyette hayal oluyor haliyle aslında ramazan olmasa iyi bir dinamik yaşamıştık ama rahmeti kilo vermeden daha evladır inşallah... ramazandan sonra eski halimize dönerizz sevgiler.

slm arkadaslar
biraz once diyetisyenle gorusmem vardı veeeee......
2.3 kg vermişim hem de sporu az yaptıgım halde demek ki yuruyusleri aksatmasaydım 3 kilo olcakmış
ama cok sevinçliyim bugun
diyet listemdeki yiyecekleri azalttı cok sukur artık içim dışım yemek olmuştu:)))
bu arada yeni diyet listesi verdi daha serbest bi liste her sabah 1 tatlı kaşıgı recel veya bal yiyebiliceğim artık:)))
bu arada yeni listem 1600 kalorilik bir listeymiş demek oluyor ki bir önceki liste en az 1700 kaloriydi
ilerleyen zamanlarda kalori hesabı yapmayı da ogretecekmiş
az cok biliyordum ama profesyonel birinden ogrenmek daha iyi
kısaca "yiye yiye zayıflıyorum!!!"

ben de aynen ya kaçta yatıp kalktığımı söylesem sabah 8 gibi yatıyorum, öğleden sonra 16-16.30 gibi kalkıyorum ve bu yüzden sanırım yine kilo aldım tartıya çıkmaya korkuyorum ya :18:
ben de diyetisyene gitsem mi acaba :26: hep gitmeye niyetleniyorum sonra vazgeçiyorum bi şekilde spor da öyle oluyo

kızlarr ben hala devam ediyorum diyetime ve bugün 57 kilo olmuşum sevincimi paylaşmak istedim hedefe son 2 kilo kaldı

kızlarr ben hala devam ediyorum diyetime ve bugün 57 kilo olmuşum sevincimi paylaşmak istedim hedefe son 2 kilo kaldı

Canım valla maşallahın var taktir ve tebrik ediyorum seniDarısı başımıza inş. Bu arada kendimden de haber vereyim 54.6 olmuşum giderek kilo alıyorum tabi homini gırtlak yiyorum almam kaçınılmaz sporda yapmıyorum ama ramazan bitsin hemen sıkı bir şekilde diyetime devam ediyorum.Ramazan bitene kadar kilomu korusam şimdilik bana yeter:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…