arkadaşlar bende başladığım yere geri döndüm malesef:26: Allahım nasıl acıkıyorum iftarda sürekli bir atıştırma isteği bir de adet düzenleyici ilaç kullanıyorum ramazanın başından beri doktor onunda iştah artışına neden olacağını söyledi ben ne yapacağımı şaşırdım malum bayrama da az kaldı ne olacak bu halimözetle başlangıç kilom 89 şimdi de 89 2 haftadır çektiğim eziyet boşa gitti
Bize topicçe bir şeyler oldu
Kızlar ben bi türlü spora başlayamıyorum ya en iyisi spor salonuna gitmekama ramazanda gidemem,ramazandan sonra da 2 hafta kalıyor okulların açılmasına. bayramdan sonra hemen gitsem 2 haftada bi şey farkeder mi :44:
ben eskiden böyle değildim ya 2 yıldır filan iyice iradesizleştim:84:
kızlar leslie 3 mil ve 5 mil videosu olan bi arkadaş bana özel msj olarak atabilir mi _?_ yada nerden indirebilirm site adresi de gönderseniz olur sevinirim.pc yükleyemiyorum iyi geceler
bende çok zor indirmiştim.çok aramıştım.sonrasında bir siteden indirdim.oda şu an paralı üyeliğe geçti.tüm kısımlarını kilitledi.mail ile gönderilemiyor malesef dosya boyutu çok büyük geliyor mail için
tesekkür ederim canım bi türlü bulamıyorum yaaa sinir oldum pc ye format atıldı silinmiş ida nasıl bulcam bilmiyorum
domination :canım msj atamamıyorum 100 msj dolmadıgı için verdigin adresi denedim ama malesef açılmadı hata verdi,tesekkür ederim ilgin için