Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

tesekkür ederim simorgcum inan be basardıysam cidden herkes basarır ben bile spor yaptıysam yani iki adım fazla atcam die ödü kopan ben spor yaptım yani,uzun zamandır görmeyenlerden çok güzel sözler duyuyorum ve acayip motive oluyorum.he herseye harfi harfine uyuyomuyum hayır benimde kaçırdıgım oluyo ama mutlaka ve anca iki haftada 1 kilo verebiliyorum.gerçekten canım azmet ben eminim bu topikte bunu basaramıcak hiç kimse yok ramazandan sonra tam gaz tekrar baslayıp bana eslik etceniz yine nasılsa bayrama kadar kilomu korurum ben vermem

kızlar mrb. benm de ihtiyacım olan tam 8 hafta. 1.68-70 arası boyum ve şuan itibariyle 57.7 kilom ve ben bundan 3 sene oncesnde 47 olan biriyim.bu kilo size normal geliyo olabilir ama benm için gerçkten fazla.
bu kiloyada erkek arkadaşımın isteğiyle geldimm ve şuan artık rahatsız olmaya başladım,eskisi kadar zayıf olmak değil niyetim fakat ince olmak istiyorum.yani 52 51 civarı olmak istiyorum vermem gereken 6 kilo varr ve ayda 8 hftada sizinde desteğinizle sanırım bunu başarabilcem cnku gerçkten birbirinize cok güzel moral verip destek oldugunuzu hissettim,aslında bayadır başlamayı düşünuyodum hatta bikaçkrede başladım ama hep bıraktımm.şu tatlılarr beni mafetti:KK43:(
bende size katılmak istiyorum biraz geç oldu ama yarın sbhtan itibaren 8 hafta ve 6 kilo için geri sayımı başlatıorm. sizde deneyimlerinizi bnmle paylasıp bana destek olursanız cok sevinirmm.yrndan itibarende hergn olmasada yediklerimi sporlarımı sizinle paylşmaya çalışıcam.ve 2 hftada 1 tartılmayı duşunyorum cnku bn tartılınca sonuç iyide olsa kötüde olsa diyeti bozuyormm.oyuzden nekdr az tartılırsam bnm için okadar iyi.
hepinize sağlıklı kilo vermeler :**

gunaydınnnn bayanlar.
bugun söylediğim gibi 8 haftalık sürece başladım.
kahvaltıda cornflakes yedim çnkü cornflakes vazgeçemedğim bişy.içine biraz muz attım ki tok tutsun diye.
saat 13.00 gibi 1 armut yedim yarım saat sonrada 4 adet eti form ve sürme beyaz peynir yedim.
akşam yemeğimide 6.30 gibi bamya ve salata yiyerek günü kapamayı umuyorm.7-8 arasıda 1 saatlik yuruyus yaparım.sanırım ilk gn için yeterlidir :KK61:

sevgili serce1989 aramıza hoşgeldin
ben de yaklasık 1 ay oldu bu siteye uye olalı
burada yuzyuze hiç tanısmasak da gercekten buyuk bir sinerji var ve herkes birbirine destek veriyor
eminim sen de aramıza katılarak kilolarına kısa surede veda edeceksin
basarılar diliyorum....

merhaba arkadaslar
dun diyetisyen kontrolum vardı
ve sonuc aynı... bu sefer kacamk yapıp tatlı ve ekmek peynir yerine borek yemiştim kesin kilo aldım demiştim ama almamışım bu kendimce iyi
verememek iyi olmasa da en azından aynı kilodayım 10 gun sonra tekrar gtcem inşallah bu hafta en az 1 kilo vermeyi hedefliyorum
hepinize iyi zayıflamalar...
Ayrıca hepinizin kandili mubarek olsun... Birbirimize dua edelim inşallah...

Son düzenleme:
arkadaşlar biz ilk başlayan grupla güzel güzel devam ederken Ramazan girince ipleri kaçırdık, o yüzden şu an bu konuda pek paylaşım olmuyor ama siz devam etmek isteyen arkadaşlarla edebilirsiniz tabi ki, kolay gelsin :)

Sevgili kayit
surada bayrama ne kaldı ki, en gec 1 hafta sonra herkes eski rutin hayatına doner tekrar bir 8 hafta daha veririz kendimize ne dersin?

Bende bayramdan sonra 8 haftalık maratona başlayayım diyorum, kilom 62, bu süre zarfında en azından 50 olmak istiyorum olur muyum acaba? Leslie+nivea yapıp birde diyetle umarım bu işi çözerim. Ufak tefek olduğum için 45 kilo çok iyi oluyor bana ama artık 8 hafta geçsin bir ondan sonra yine bir 8 haftalık maratona başlarım. Yapanlar ne diyeti yaptılar peki, onu merak ettim.

belki gelemem.herkese huzurlu mutlu bayramlar diliyorum :KK16:

Sevgili kayit
surada bayrama ne kaldı ki, en gec 1 hafta sonra herkes eski rutin hayatına doner tekrar bir 8 hafta daha veririz kendimize ne dersin?

bende bayramdan sonra başlamak istiyorum hayırlısıyla..bir 8 hafta daha verebiliriz.bencede süper olur :KK16:

bayramdan sonra çıkmam bu topic.ten 2 ay =)) ilk etapta gitmesi gereken 8 kilo var, sonraki 2 ayda da 5-6 kilo versem neeee güzel olur :KK55:

Bende bayramdan sonra 8 haftalık maratona başlayayım diyorum, kilom 62, bu süre zarfında en azından 50 olmak istiyorum olur muyum acaba? Leslie+nivea yapıp birde diyetle umarım bu işi çözerim. Ufak tefek olduğum için 45 kilo çok iyi oluyor bana ama artık 8 hafta geçsin bir ondan sonra yine bir 8 haftalık maratona başlarım. Yapanlar ne diyeti yaptılar peki, onu merak ettim.

hoşgeldin akulina bende hemen hemen sen gibi başlamıştım 64 le başladım şuan 56 kiloyum ramazandan sonra yine devam etcem istedigim kiloya eriştim çok öşükür ama bende göbek problemi var sanırım biraz daha vermem lazım ben ekstra bi diyet yapmadım ama yediklerime asırı dikkat ettim kaçırdıgım zamanlar oldu tabi ama yarıda bırakmadım saolsun burda kızlarda çok motive ettik birbirmizi ben leslie ve mekik çektim hergün şimdiden kolay gelsin kilosuz günlere ulasmak dilegiyle :))

merhaba akulina aramıza hosgeldin
bu aralar diyeti birazcık astım ve tatlı yedim ama az kaldı birkaç gun sonra eski disiplinime geri doneceğim iradeli olacagım:)))
ben diyetisyen esliğinde zayıflıyorum sana diyet konusunda bir kac tavsiyede bulunabilirim
gunde 6 ogun yemeye calış
ana ogunlerini sabah klasik peynir,ekmek,domates-salatalık 4-5 zeytin seklinde yapabilirsin ya da bir kaseyi yarıya kadar müsli/kornfleks 1 bardak yarım yaglı/yagsız sutle yapabilrsin
öğlen-aksam değiştirebilirsin
haslanmış tavuk bol salata 1 dilim ekmek veya
tavuk yerine yagsız ton balığı kullanabilirsin veya
5-6 yemek kasıgı sebze yanında 1-2 dilim ekmek 1 kase yogurt ya da 1 bardak ayran ve bol yagsız salata
az yagllı menemen yanında ayran-salata
kısaca az yaglı yemek yanında bol yagsz salata ve yogurtla desteklersen eminim kısa surede sonuc alırsın
aralarda meyveyi unutma tavsiyem cok sekerli meyveleri azaltman seftali,elma,armut gibi glisemik indeksi dusuk meyveleri tercih et, kavun karpuz gibi gıdalarda 2 ucgen dilim karpuz olcusuyle ye, uzum kucuk bir salkım(ben pek uzum tercih etmiyorum kendi diyetimde) incir 2-3 tane (normalde dikkat edilmeli ama ben incir hastasıyım o yuzden meyve ogunumde yiyorum)
bir de haftada en az 3 sefer yarım saatlik egzersizle hem saglıklı hem de zorlanmadan kilo verebilirsin
merak ettiğin sormak istediğin bir sey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım
sana basarılar diliyorum

arkadaslar leslie videolarına nasıl ulaşabilrim internette buldum ama indiriliyor mu bilmiyorum bilgisi olanlar yazabilir mi?

şimdiden herkesin Ramazan bayramını kutlar güzel seker tadında bir bayram gecirmenizi dilerim
saglıkla ve sevgiyle kalın...

arkadaslar leslie videolarına nasıl ulaşabilrim internette buldum ama indiriliyor mu bilmiyorum bilgisi olanlar yazabilir mi?

şimdiden herkesin Ramazan bayramını kutlar güzel seker tadında bir bayram gecirmenizi dilerim
saglıkla ve sevgiyle kalın...

canım benim bildiğim bi kaç site vardı ama linkleri kaldırmışlar. eğer torrent programın varsa link verebilirim.

İyi geceler arkadaşlar...

Hepinizin bayramını kutlar
Sevdiklerinizle mutlu, neşeli ve incecik bayramlar geçirmenizi dilerim:)

Kızlar iyi bayramlar öncelikle, çok teşekkür ederim ilginize, bayram geçsin bende başlayacağım inat ettim, hep beraber incecik olalım. Bu yaz Leslie'yi yaptım ben baya faydası oldu onun, birde diyetle yapsaydım süper olacaktı. Torrentten indirmiştim ben. Zaten şimdiye kadar ya sadece diyet yaptım, yada spor, ikisini bir arada hiç yapmadım. Motivasyon eksikliği var bende, başlıyorum sonra bırakıyorum, bu şekilde hep beraber yaparsak daha şevke gelirim diye düşündüm. Siz 8 haftada harika kilo vermişsiniz maşallah diyeyim hepinize. Kocaman öpüyorum sizi.

X