Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar ben bu sabah itibari ile tekrar rejime başladım bu defa rejimimi bozacak hiçbir engel de yok inş. kilolarımı vereceğim

Biraz gec kalsamda katılmak istiyorum.Bana da yer var mı? :) Ekime kadar 5 kilo vermem gerek..

Sabah : 07.15-08.05'e kadar yürüyüş

08.10: 1 kase meyveli nesfit

Öğle: 11.30 : 2 bugday ekmeği ve yumurtasız menemen, 4catal yogurt

hosgeldin pufy
umarım istediğin hedefe ulaşırsın
kucuk bir tavsiye, yogurdu 4 kasıktan daha fazla yemeye calış yogurt gobek yaglarını eritmeye yardmcı oluyor
basarılar diliyorum...
hepinize sevgiler arkadaslar.....

kıızlar beni alın aranızaa =) ben de bu sekiz haftada sizinle zayıflamak istiyorummm
kahvaltımı da yaptım
sabah uyanınca bi incir
kahvaltıda
1 kase nesfit-yarım yağlı sütle
1 yumurta
sigara böreğinin ucundan azıcık yedim ama bi ısırık bile sayılmaz maksat aklım kalmasın =)

bu arada kalori hesabı da yapıyorum , günlük kaloriyi 1300de tutmaya çalışıyorum( dün malesef başaramadım ) spora da bayram dolayısıyla ara vermek zorunda kalmıştım artık son hızla geri dönüyorummm =)

selam kızlar bende pazartesi başlamak istiyorum..inşallah yine toplanır yine birbirmize güzel destek oluruz

slm kızlar hadi artık ramazanda bittigine göre burda hareket görmek istiyorum ben bu hafta kilomu korumayı basardım biraz zorlansamda şükür 56 dayım hala ilk hedefime ulasmaya 1 kilom kaldı ama benim göbek problemim oldugu için ikinci hedef olarak yeni 8 haftalık sürede 50ye inmek istiyorum inş. yine birbirimizi motive ederek aynı hızla devam diyoruz,yeni katılan arkadaslar sizlerde hoşgeldiniz

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Ramazan ayında listeye uyamadım sadece 2 kilo verebildim.En azından kilo almadığıma şükrediyorum çünkü ben her Ramazan kilo alırım davet edilen iftarlarda zorla doldurulan yemekler yüzünden..Sonuç itibariyle 81 kiloda çakılı kaldım

sabah kahvaltısında nasıl becerdim bilmiyorum ama yaklaşık 600 kalorilik bi kahvaltı yapmışım =) gün içinde toplam 1300 kalori alıyorum yaklaşık10 gündür falan ve bu akşama kadar çok dkktli ymem gerektiği anlamına geliyor =) bu arada bu kalori hesabına 71.1ken başladım şu an 70.5im.. kalori hesabına 26 ağustosta başlamıştım ama bayram nedeniyle kaçamaklarım oldu malesef..

Son düzenleme:
selam kızlar bende pazartesi ciddi kurban bayramına kadar zamanım var(anneme sözüm varda) buda 8 haftayı geçiyor zaten..
boy 1.66 kilo 91 hedef şimdilik 75
neler yapıyoruz belli takip ettiğiniz bi liste varmı herkez bireysel mi takılıyor

canım walla bayram dönüşü henüz olmadı sanırım topic.e =) ama görülen o ki ortak amaç 8 haftada zayıflamak ama yapılacaklar bireysel.

ben bugün çok halsiz hissettim kendimi leslie 2 mil ve 10 dk pilates yaptım.

kalori hakkım dolduğu ve zaten saat de geç olduğu için su içiyorum sadece şimdi =)

bugun 5 günde 5 kilo diyetine başladım..Allah yüzümü kara çıkartmasın inşallah...

Aramıza hoşgeldin neffin
yaklaşık 3 ayda 16 kilo guzel bir hedef inşallah emeline ulaşırsın
burada herkes kendine gore bir beslenme duzeni olusturup ona uymaya calışıyor, bu bazen liste oluyor, bazen kalori hesabı... Diyet yanında spor yapmak da önemli tabii...
Eger liste olusturmanda yardım istersen sen buraya beslenme şeklin hakkında bilgi verirsen (sevdiğin yiyecekler, zaafların, gunde kac ogun yersin vs..) sana liste olusturmada yardımcı olabilirim(buradaki herkes olur...)
Kendimden örnek verecek olursam gunde 3 ana 3-4 ara ogunum var ama diyetisyen kontrolundeyim kendim hazırlamadım bnm listem 1500-1600 kalori civarında... ben su an 77-78 kilodayım bu yoldan gidersek senin 1700-1800 kalori ile baslayıp kilo verdikce biraz biraz dusurmen gerekir

bugun 5 günde 5 kilo diyetine başladım..Allah yüzümü kara çıkartmasın inşallah...

PrensesPeri yeni başladıgın diyet hayırlı olsun inşallah en kısa zamnda topiğimize dönersin malum bayram rehaveti herkes dağıldı:)))
kimse bişey yazmıyor...(yani pek giren olmuyor)
sevgiler...

Arkadaslar... Bugun diyetisyen kontrolum vardı, 700g almışım((
ama kafaya koydum önümüzdeki 2 haftada listeme harfi harfine uyup bol yuruyus yapıp 3 kilo vereceğim, aldıgım gramları dengelemek için... yeni liste verdi ama cok guzel uyulması acayip kolay... inşallah bu sefer basaracagım malum bayramda ben de nefsime hakim olamadım ve tatlı yedim o da bana gramcıklar olarak geri dondu maalesef((

kızlaar, pek kimse uğramıyo buralara ama gene yazayım ben =))
ramazana 73.5le başladım. bu sabah itibariyle 69.8im... gerisi çook kolay olucak şu 7li sayılardan kurtuldum yaaa

ayrıca dün slim in 6.e başladım yalnız boğazım iltihaplanmış her gün banyo yaptıkça geçmek bilmiyo hastalık biraz hassasım da:S ama gene de şartları zorliicam.. =))

PrensesPeri yeni başladıgın diyet hayırlı olsun inşallah en kısa zamnda topiğimize dönersin malum bayram rehaveti herkes dağıldı:)))
kimse bişey yazmıyor...(yani pek giren olmuyor)
sevgiler...

yapamadım canım o 5 gündeyi çok acıktım elim ayagım titredi akşama dogru.yiyorsun 10 dk hiç yememiş gibi oluyorsun.bıraktım bugun normal diyet yapıyorum başlayanlar varmı başka?kaç kişiyiz?

Merhaba kızlar bayadır yoktum yarın itibariyle diyete yeniden başlıyorum,spor da yapabilirsem süper olur
tabi bu sefer inşallah başlamayı başarabilirim

kızlar bugün slim in 6.in start it up.ını yapıcam 2. kez. 2 gündür zaten gün boyu yürüyorum nerdeyse ve dünkü start it up'ın da etkisiyle bacaklarımdaki her kası ayrı ayrı hissediyorum ağrı şeklinde aslında kısa yavaş ve kolay gelmişti yaparken ama etkisi çokmuş demekki.. bir de esneme hareketlerini daha çok yapıcam bugün yeterli değil sanki videodaki.

tebrikler :)))))

kızlar bende geri döndüm bayram, sınavlar, yıllık izin derken çok uzak kaldım hala yalnızca 1 kg vermiş durumdayım :)))

kızlar ben bu sabah uyanınca tartıldım 93 olmuşum birkaç gündür çarşıda filan koşturuyorum baya,abur cubur yemeye de fırsat olmadı demek ki aldığım 1-2 kiloyu tekrar vermişim inşallah geri almam ama hala doğru düzgün diyete başlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…