Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

@ Yenilik

Benimde malesef kemiklerim iri.... galiba 60 kilo olsam yeter cünkü cok kilo verince malesef yüzüm cok cirkin oluyor yani yüzdende veriyorum ama 60 herhalde iyi olur..

Verdigin bilgi icin tskler :)

sema_can oncelikl merhaba
ideal kilon 55-71 arası kilon 55ken beden kitle indeksin 19,48, 71ken ise 25,15
yani bu aralık senin olabileceğin kilo aralıkları
bence 60a inmen senin için yeterli olabilir cunku bu kilo işini fazla takıntı da etmemek lazım değil mi ama?
sana zayıflamada basarılar dilerim inşallah hep beraber zayıflayıp guzellesecegiz....:)

arkadaşlar bende başladığım yere geri döndüm malesef:26: Allahım nasıl acıkıyorum iftarda sürekli bir atıştırma isteği bir de adet düzenleyici ilaç kullanıyorum ramazanın başından beri doktor onunda iştah artışına neden olacağını söyledi ben ne yapacağımı şaşırdım malum bayrama da az kaldı ne olacak bu halim :KK50::KK50::KK50:özetle başlangıç kilom 89 şimdi de 89 2 haftadır çektiğim eziyet boşa gitti :KK58::KK58::KK58:

arkadaşlar sayfamız niye bu kadar sessiz ya da ben görünmez oldum:KK59:

aramıza hosgeldin umutlugunler
evet bu aralar bu sayfa biraz agır ilerliyor ben her gun giriyorum buraya ama pek hareket yok Ramazan telaşesi heralde

Arkadaşlar kusura bakmayın, ben de pek giremedim bikaç gündür, yeni gele narkadaşlar hoşgelmişler, tablolarla da ilgilenemedim geçen haftaki gibi, inşaallah fırsat bulunca sonradan yazan arkadaşları da ekleyeceğim..

Bu arada bu benim 4. haftam ve istediğim gibi istikrarlı olamadım.. Yine de sizler de bana katıldınız diye devam ediyorum buraya da :) Sonradan katılan arkadaşlarda kendilerine ister sekiz hafta ister farklı bir zaman dilimi ayarlayıp burada paylaşıma devam edebilirler.. Ne iradesiz kızım ben ya :KK59:

kızlarr nasılsınız ben oruç artı yoğun iş temposu yüzünden kış uykusundaki canlılar gibiyim harektlerim öyle yavaşladıki anlatamam... çalıştığım zamanlar harici neredeyse hiç kıpırdamıyorum yerimden yürüyüşte yok kaç gündür...çldırcam ben.. kayıtcım bize bir 8 hafta daha lazım heraldeee

günaydın kızlarrr noldu böle yaaa topik olarak dökülmüş hani azimliydik basarıcaktık olmuyor böle ama

hepiniz çok haklısınız arkadaşlar Ramazan öncesi iyiydik de Ramazan yine bizi alt etti :KK70:
Aslında düzenimizi bozmasak daha iyi faydalanırdık Ramazandan ama bizi asıl alt eden boğazlarımız ve tembelliğimiz oldu galiba.. Sayfayı bile takip edemiyorum.. Bence de bunu Ramazan sonrasına erteleyelim çünkü güzel güzel yazdığımız hedeflerin yarısına bile gelemedim ben, 54'e de geri döndüm bu arada :)

Gerçi Ramazandan sonra benim okul var, ne kadar katılabilirim bilmiyorum ama.. Bakarız..

Kızlar ben bi türlü spora başlayamıyorum ya en iyisi spor salonuna gitmek :KK31: ama ramazanda gidemem,ramazandan sonra da 2 hafta kalıyor okulların açılmasına. bayramdan sonra hemen gitsem 2 haftada bi şey farkeder mi :44:
ben eskiden böyle değildim ya 2 yıldır filan iyice iradesizleştim :KK25: :84:

Kızlar ben bi türlü spora başlayamıyorum ya en iyisi spor salonuna gitmek :KK31: ama ramazanda gidemem,ramazandan sonra da 2 hafta kalıyor okulların açılmasına. bayramdan sonra hemen gitsem 2 haftada bi şey farkeder mi :44:
ben eskiden böyle değildim ya 2 yıldır filan iyice iradesizleştim :KK25: :84:

bende öyle canım ya hiç spor yapasım gelmiyor zor geliyor nasıl gitcek bu böyle hiç bilmiyorum:44:

kızlar benimde durumum sizden farklı degil sadece kilomu loruyorum yedgimie dikkat ediyorum ve 5 dk hareketlerni hem aksam hemde sahurda yapıyorum ama biırakmıcam ben devam etcem en azından kilo vermesemde korumuş olurum diye düşünüyorum

kızlar leslie 3 mil ve 5 mil videosu olan bi arkadaş bana özel msj olarak atabilir mi _?_ yada nerden indirebilirm site adresi de gönderseniz olur sevinirim.pc yükleyemiyorum iyi geceler:KK16:

kızlar leslie 3 mil ve 5 mil videosu olan bi arkadaş bana özel msj olarak atabilir mi _?_ yada nerden indirebilirm site adresi de gönderseniz olur sevinirim.pc yükleyemiyorum iyi geceler:KK16:

bende çok zor indirmiştim.çok aramıştım.sonrasında bir siteden indirdim.oda şu an paralı üyeliğe geçti.tüm kısımlarını kilitledi.mail ile gönderilemiyor malesef dosya boyutu çok büyük geliyor mail için :KK5:

bende çok zor indirmiştim.çok aramıştım.sonrasında bir siteden indirdim.oda şu an paralı üyeliğe geçti.tüm kısımlarını kilitledi.mail ile gönderilemiyor malesef dosya boyutu çok büyük geliyor mail için :KK5:

tesekkür ederim canım bi türlü bulamıyorum yaaa sinir oldum pc ye format atıldı silinmiş ida nasıl bulcam bilmiyorum

domination :canım msj atamamıyorum 100 msj dolmadıgı için verdigin adresi denedim ama malesef açılmadı hata verdi,tesekkür ederim ilgin için

tesekkür ederim canım bi türlü bulamıyorum yaaa sinir oldum pc ye format atıldı silinmiş ida nasıl bulcam bilmiyorum

domination :canım msj atamamıyorum 100 msj dolmadıgı için verdigin adresi denedim ama malesef açılmadı hata verdi,tesekkür ederim ilgin için

niye açılmadı ki ya :26: ben bi daha bakıyım canım :44:

X