bu arada bu diyet olayını ramazanda nasıl yapıcaz.çok zor olucak ya(
Bir de birbirimize destekleyici gıdalar önerebiliriz, örneğin yersiz açlık hissi için hurma yiyebilirsiniz, hem çok faydalı, bir tanesi 15 kalori ve açlığı bastırıyor
Veya haşlanmış patatesi dilimleyip yağ vs eklemeden baharatla yiyebiliriz sanırım bu da uygun bir tercih olur..
merhaba bende uzun suredır takıp edıordum ama bugne uye olmk nasip oldu kesnlkle bayanlr ıcın son derece ıyı br sıte ozellkle bayanlarn bole brbrlerne destek ve yardm dayansması cok gzel tbrk edıorm bnn ıcın alkşlıorm hepmizi
aslında bunuda lehimize çevirebiliriz.yani ramazanda miğdeler küçülücek.akşamlarıda çok yüklenemzsek belkide zayıflarız bile:)
selamlar,
tesadüfen denk geldim başlığa. ben de sizler gibiyim- 160 boy ve 60a dayanmış kilo...4-5 yıl önce 50 kiloydum, yıllarla birlikte egzersiz de yapmayınca durum bu oldu. kayıt senin yazdıklarını okuyunca kendimle çok benzerlikler gördüm. kilo vermek için şimdiden harekete geçerek çok iyi yapmışsın. ayrıca 8 haftada 7 kilo hiç az değil. ben de gaza gel(ir)dim ama hava çok sıcak bu sıcakta egzersiz yapmam mümkün değil-bir tek yürüyüş yapıyorum haftada 2-3 kez. mart ayında bir diyete başlamıştım dukan diyeti diye. sistemi hiç fena değildi ama ben uyamadım sonuna kadar 2-3 kilo vermiştim onu da geri aldım bıraktıktan sonra. keşke bu kadar sıcak olmasa ben de sizle birlikte yapabilsem diyeti. bakalım ortalık serinleyince inşallah...
bu başlığı takip edicem ama. bana da motivasyon olacak :) bir de atıştırmalık veya açlık bastırmak için bir önerim var: domates suyu. kalorisi çok az-100 ml si 14 kcal. daha fazla da içemiyorsun zaten :) hem sağlığa da faydalı. tadı hoşunuza gitmeyebilir-ilk birkaç sefer zorlayın kendinizi. sonradan alışıyor insan zaten. eğer hiiiç alışamazsanız orta boy bir domates 26 kcal filan. domates yiyin :)
iyi zayıflamalar...
Merhaba, ben de katılmak istiyorum sizlere..Çünki hayatımda olmadığım kadar kiloluyum şu anada ilk defa beslenmeme dikkat edicem inşallah..Doğum sonrası halimdeki gibiyim. O zaman bile 2 ayda vermiştim kendiliğinden fazlalıklarımı.Sanırım hareketsizlikten böyle oldu, bir de yaş arttıkça metabolizma yavaşlıyor tabii..Yazılanları okudum ve kendimi çok yakın hissettim.Ben de yemek yerken kilo alabileceğimi filan düşünmem hiç. Boyum 1.77 kilom evlendiğimde 55'ti. Doğum yapmadan önce 59-60.Doğumdan sonra eski kiloma hiç farketmeden dönmüştüm kendiliğinden.İki sene önce 64-65lere çıktım. şimdi de 68-70 arasında gidip geliyorum.Tekrar 60 kg olmak istiyorum, hem de 8 haftada!
Bakalım kimlerimiz var diye şöyle bir konuyu gözden geçirdim de, işte elemanlarımız
kayit: Evet benim!kayda değer bişeyler yapar inşaallah
superisi87: Bir geldi pir gitti, nerelerde acep.. :44: :92:
simorgh: Boyu boyuma, kilosu kiloma, hadi bakalım düşelim en az kırkdokuzaaa
jelby10: Ramazanı da alır gideriz evelAllah, istersen bebişinle fotolarını gönderirsin sonra bizeee
ewrem_1655: Yaşasın yemek yemek! diyen arkadaşımız da dün görünüp kaybolmuştur, görenler bize bildirsin lütfen :44: Kaçmak yok ewrem gel buraya..
karat: kendileri de zayıflamayı hedeflemekle birlikte bizleri kenardan kenardan takip edeceğini bildirdi
esindrella: 177 boyuyla bayramda sindirella gibi olacak inşaallah
Hoşgeldiniz, tabi ki katılabilirsiniz, bayrama değişmiş olalım inşaallah :) Sıkıldıkça, zorlandıkça yazar içimizi dökeriz motive oluruz inşaallah..
Ve bu aradaaa, 1.77 boy.. Maşaallah ne güzelKilo yersen alırsın, yemezsen verirsin gibi bişey, sporu var vs var ama boy.. ah bu boy.. Neyse lise çağını çoktan geçtik artık napalım kısaysak di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?