Şekersiz 21 günüm ☆

Yarın ilk iş uyandığım andan itibaren denemeye koyuyorum. Sadece kahve kısmı benim için sorun olacak 2si birarada içmezsem günüm geçmiyor
Bak biz basladik.. 7.gundeyiz zaman akip geciyor. Yapabilirsin bencede.. bu iş aninda başlamakla kararini beyninde vermekle oluyor.
Sadece seker yerine koyabilcegin seyler yap.
Ben mesela hurma yiyorum ya da
1 dilim ekmek uzerine pekmez surup yiyoeum. Ama bu cok dayanamadigim zamanlarda oluyor. Cok pekmz tuketmiyorum bu surecte.. cunku basta zor oluyor biraz.
Inan ben de şekeri cok seven biriyim abur cuburlar tatlilar vs.
Ama 7 gundur kendjmi tutuyorum.

7.günden Merhaba
Bugune de geldik şukür.Hayirli Kandiller diliyorum herkese.

Gece 1 muz, 2 hurma, 2 ceviz yedim birde 1 dilim kasarli ekmek yedim sadece.
Devam ediyoruz

merhaba hayirli kandiller size de.sadece tatli hamurisi vs mi tuketmiyorsunuz.yoksa pilav ekmek gibi daha buyuk capli mi.
ekmek mecbur olmadikca yemiyoruz.
pirinci dikkatli tuketiyoruz munkunse hic yemiyoruz.
bulguru yiyorum.
ekmegide aşiri midemizin kazindigi durumlarda 1 2 dilim yiyoruz gun icinde.. ama fazlasini degil. Abur cubur hamurişi yok genelde. Bunlarda zaten yeterince zayiflamaya yardimci..
baklagillerden sebzelerden nişastali olanlari makul miktarda tuketiyoruz.
onemli olan hazir gidalara yonelmemek.
aslinda diyetten ziyade yasam tarzi haline getirmek.. once saglikli kiloya varip tabiki.. amac bu yani.

a
anladim.bebegim 5 aylikken hemen hemen bu anlattigin gibi bi beslenme sekline gectim ve guzel kilo vermistim.tabi sonradan bozdum ama geri almadim o kilolari.tekrar boyle dikkat etmek istiyorum.ah su eslerin asiri tatli duskunlugu ve davetler olmasa :)

Eşim de ayni şey var valla.. bana surekli beni kekle kandiriyorsun vs baski yapiyor... ama direnmeye calisiyorum.

Motiveniz için çok teşekkür ederim güne başladım bakalım kahveyi normal toz halinde içerisine süt koyarak içicem benim için ne kadar zor olsada 7gündür hiç tartıldınız mı?

Ama bu işte hemen kilo vermek yerine vucudun adabte olup yağ yakimina gecmesini gozlemek gerek. Işin kilo kismi hemen olmayabilir.. yani surekli tartilmiyorum. Belim inceliyorsa bu benim icin yeterli anliyorum cnju

7.gunumuzde bitti çok şükür.
aksam yemeğim 06:10' da
Salata, bulgur pilavi, az çorba , yemek.
hepsinden azar azar yedim.
yarina gorüsmek uzere

7.gunumuzde bitti çok şükür.
aksam yemeğim 06:10' da
Salata, bulgur pilavi, az çorba , yemek.
hepsinden azar azar yedim.
yarina gorüsmek uzere
Salata, bulgur pilavı ve yeşil mercimek yemeği yedim.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…