Şekersiz 21 günüm ☆

Takip edeceğim konuyu.Ben de başlıyorum.Çay,kahve şekersiz içerim zaten sadece tarlı ve çikolata beni zorlayan bakalım bende durum ne olacak

Reactions: H M
Takip edeceğim konuyu.Ben de başlıyorum.Çay,kahve şekersiz içerim zaten sadece tarlı ve çikolata beni zorlayan bakalım bende durum ne olacak
Ah ah sorma.. ne pastalar cikolatalar canim istiyor. Evde kac kere tatli yaptim elimin altindada vardi yemedim.
Cünkü beynimde kitledim durumu.
Ve bunu bi sure boyle devam ettirecegim.
Kirintisni bile yemiyorum :))

Sabah 06:00 dan sonra öglen 12:00 de 1 dilim tereyaģli ekmek ve 3 ceviz yedim.

Aksam 18:00 de kivircik ve salatayla ciğkofte yedim 4 tane.. 1 kaşik bezelye yemeği.
bugunude bitirdik sükür..

Bugun 12.gunden merhaba

Sabah: 07:00 de 1 muz 1 kivi ceviz ve badem yedim.
öglen 12 de ise 2 dilim kşarli borek yedim:)
aksam olmayacak.

Merhabalar ben de bugun ani bir kararla bu beslenme sekline gecis yaptım Insallah tamamlayabilirim.son zamanlarda sıkıntıdan abur cubura cok düşmüştüm. Esim de cok seviyor o yiyip yiyip kilo almayan sinir tiplerden bugun ilk gunum.
Guncel kilom 72
Sabah : 1 yumurta 1 hurma peynir zeytin .
Saat 4 de:kurufasulye tursu borulce ekşilemesi
Saat 7de: 10 cig kaju
Simdi de cayla bir hurma yedim .gece yatmadan da yogurt kürümü yapicam. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum ama daha once Karatay yapmistim cok basarili idi.umarim bu da oyle olur.sadece motivasyona ihtiyacim var,hepimize basarilar diliyorum opuyorum

Hoşgeldin
Bak benim 12 gunum bitti kararli ol seninde biter başlar
Ben hep burdayim insallah. Sıkıldikca yaz kendini motive edicek sekilde.

Hoşgeldin
Bak benim 12 gunum bitti kararli ol seninde biter başlar
Ben hep burdayim insallah. Sıkıldikca yaz kendini motive edicek sekilde.
Hosbulduk ,Cok tesekkur ederim ,eksik olmayin, insallah istediğimiz kiloya ineriz saglikla.ben 60 kiloyu gorunce aglayasim gelirdi uzuntuden simdi de gelir ama sevincten galiba

Hosbulduk ,Cok tesekkur ederim ,eksik olmayin, insallah istediğimiz kiloya ineriz saglikla.ben 60 kiloyu gorunce aglayasim gelirdi uzuntuden simdi de gelir ama sevincten galiba
Kararli olalim yeterki yaza kadar operasyon tamam olur :))

13.gündeyim..
Sabah 08:00 de 1 muz ,4 5 adet cig badem,
2 tane ceviz yedim. Naneli cayimi ictim.

Gunaydin hepinize,tartildim bugun 70.6
Kahvaltida 1 yumurta 2 hurma zeytin peynir filan yedim

bugun ekmeģi biraz kacirdim.
3 dilim yedim birde tereyağli en sevdigimden:)
ama sorun degil normalde hic yemiyorum zaten. Aksam yemeģi olarak birsey yemedim pek fazla sadece 1 soslu tavuk havuc ve patatesle okadar. Bugunde bitti sükur

Ben de saat 5te bi kase kelle paca ,bir de iki parva etli ekmek yedim,simdi 10 15 kavrulmamis kaju gece yatmadan da yogurt yemeyi planliyorum yarina Allah kerim

14.gundeyim.
Sabah 06:30 da 1 kivi badem ve ceviz yedim.
naneli limonlu cayimi ictim..

oglen 11:00 de 2 dilim borek yedim ( eyvah eyvah)
1 2 kaşik menemen okadar.

Aksam 17:00 de 3 4 kasik bulgur pilavi.
2 3 soslu tavuk ve 2 dilim patates yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…