Ah ah sorma.. ne pastalar cikolatalar canim istiyor. Evde kac kere tatli yaptim elimin altindada vardi yemedim.Takip edeceğim konuyu.Ben de başlıyorum.Çay,kahve şekersiz içerim zaten sadece tarlı ve çikolata beni zorlayan bakalım bende durum ne olacak
Merhabalar kac kilo verdiğinizi merak ettimYarın şeker diyetimin son günü açıkçası kendimle gurur duruyorumsonuna kadar gelebilmek çok önemliydi benim için :)))
HoşgeldinMerhabalar ben de bugun ani bir kararla bu beslenme sekline gecis yaptım Insallah tamamlayabilirim.son zamanlarda sıkıntıdan abur cubura cok düşmüştüm . Esim de cok seviyor o yiyip yiyip kilo almayan sinir tiplerden bugun ilk gunum.
Guncel kilom 72
Sabah : 1 yumurta 1 hurma peynir zeytin .
Saat 4 de:kurufasulye tursu borulce ekşilemesi
Saat 7de: 10 cig kaju
Simdi de cayla bir hurma yedim .gece yatmadan da yogurt kürümü yapicam. Dogru mu yapiyorum bilmiyorum ama daha once Karatay yapmistim cok basarili idi.umarim bu da oyle olur.sadece motivasyona ihtiyacim var,hepimize basarilar diliyorum opuyorum
Hosbulduk ,Cok tesekkur ederim ,eksik olmayin, insallah istediğimiz kiloya ineriz saglikla.ben 60 kiloyu gorunce aglayasim gelirdi uzuntuden simdi de gelir ama sevincten galibaHoşgeldin
Bak benim 12 gunum bitti kararli ol seninde biter başlar
Ben hep burdayim insallah. Sıkıldikca yaz kendini motive edicek sekilde.
Kararli olalim yeterki yaza kadar operasyon tamam olur :))Hosbulduk ,Cok tesekkur ederim ,eksik olmayin, insallah istediğimiz kiloya ineriz saglikla.ben 60 kiloyu gorunce aglayasim gelirdi uzuntuden simdi de gelir ama sevincten galiba