Evet çok acı Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah. 3 ceviz ve bir yumurta yedim.Eki Görüntüle 2597713
Bugün 8.gundeyiz..
aci bi gün
Sabahleyin 1 muz, 1 kivi, 3 ceviz yedim.
devam ediyoruz..
Sabah 1 tane patates yedim.Sabah 09:30'da soslu yumurtali kabak ve patates yedim. (Kizartilmadan)
3 ceviz.
Az degilmi. Sekerin cabuk dusup yukselir oyleSabah 1 tane patates yedim.
Hiçbir şey yiyesim gelmiyor kiAz degilmi. Sekerin cabuk dusup yukselir oyle
Bende asiri yemiyorum ama vitaminsiz zayiflamamak icin dikkat etmeye calisiyorum.Hiçbir şey yiyesim gelmiyor ki
Akşam 2 kase çorba, 4-5 köfte ve biraz salata yedim. Öğle yemeği yok.Bende asiri yemiyorum ama vitaminsiz zayiflamamak icin dikkat etmeye calisiyorum.
Ben sabahi zaten gec yaptigim icin.Akşam 2 kase çorba, 4-5 köfte ve biraz salata yedim. Öğle yemeği yok.
Kaç kilo verdiniz ?Başlangıç tarihi ve kilo: 16 ocak- 66.8 kilo
Bitiş tarihi ve kilo: 05 şubat-
Merhabalar, şekersiz 21 günümün 9. Günündeyim. Şeker ve glikoz içeren ürünler ayrıca beyaz un makarna pilav tüketmiyorum bugüne kadar gayet kolay geldim çoğu gün sabahları kendime sebze suları sıktım. Amacım sağlıksız beslenme tarzımı toparlayabilmek ruhen ve bedenen tazelenmek, gerçekten kendimi çok hafif hissediyorum:) ara ara bu diyeti tekrarlamayı planlıyorum
10 gunde 2 kilo verdim inceldim evet.. siskinligim iniyor gittikce..Merhaba konu dikkatimi çekti takip ediyorum sizi.Fark var mı acaba?İncelme ya da kilo kaybı var mı?
11 gun arkada biraktik valla cok sukur 30 gun devam :) sagolunTebrik ederim ☺