- 22 Ağustos 2015
- 29.571
- 86.120
Dengelersin yer iken.Zararlı değil sarma falan var onun içinde de pirinç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dengelersin yer iken.Zararlı değil sarma falan var onun içinde de pirinç
İnşallahDengelersin yer iken.
Ben daha hiçbir şey yemedim yeşil çay içtim sadeceBugüne Merhaba
Sabah 08:00 de 1 bardak süt , 5 adet bademli hurma, 3 adet ceviz yedim.
Devam
Ben de dün bir yumurta iki haşlanmış patates ve bir kaç bardak çay içtim. Öğlen 3 yk nohut yemeği yedim. Akşam da çok küçük bir ekmeğin içinde tavuk yedim günü bu şekilde bitirdimSaat 11: 00' de ceyreğin yarisi kucucük ekmek yedim sadece normal kahvaltimi.yaptim.
şekerli birsey yemedim
Tamam oyleyse.Kusura bakmayın bir kaç gündür takip edemedim. Ama hala diyetteyim devam
Ben erkenden kestigim icin acikiyorum.Ben daha hiçbir şey yemedim yeşil çay içtim sadece
Yeşil çay icebilirsin çok iyi geliyor. Çiğ kuruyemiş tüketebilirsin. Bir de internette okudum akşamdan bir bardak suyun içine ceviz içi atıp sabah suyunu için ve cevizi yiyin. Bu hem kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş hem de kolestrol düşüyor.Ben erkenden kestigim icin acikiyorum.
Su ictikten sonra biraz bekleyip yiyorum
Bunlarla doyabiliyor musunÖğlen 12:00 de mercimek koftesi 4 5 tane yedim.1 Ceviz yedim. Devam
Yok canim normal yemekte ayni faydayi gosteriyorYeşil çay icebilirsin çok iyi geliyor. Çiğ kuruyemiş tüketebilirsin. Bir de internette okudum akşamdan bir bardak suyun içine ceviz içi atıp sabah suyunu için ve cevizi yiyin. Bu hem kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş hem de kolestrol düşüyor.
Hemde nasil şuan bi suru yemiş gibiyim:)Bunlarla doyabiliyor musun
Çünkü ben doyamıyorum su içmiyorum gün içinde çok fazla o yüzden galiba.Hemde nasil şuan bi suru yemiş gibiyim:)
Su ic bide yemeden once 2 bardak.
Bitki caylarini biraktim ben bebis dusundugum icin yoksa cok icerdim cer cop:)) o yuzden kullanmiyorum srtikYeşil çay icebilirsin çok iyi geliyor. Çiğ kuruyemiş tüketebilirsin. Bir de internette okudum akşamdan bir bardak suyun içine ceviz içi atıp sabah suyunu için ve cevizi yiyin. Bu hem kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş hem de kolestrol düşüyor.
Yemek once icsene 2 ser bardak. Beyinde bitiyor is. Sabah mis gibi kek yaptim elimi uzatmadim. Gofret gordum elimi atamadimÇünkü ben doyamıyorum su içmiyorum gün içinde çok fazla o yüzden galiba.
Valla ben de hormon düzeltmek için içiyorumBitki caylarini biraktim ben bebis dusundugum icin yoksa cok icerdim cer cop:)) o yuzden kullanmiyorum srtik