Şekersiz 21 günüm ☆

Yenidelhi sesin cikmiyor hic?
P Pelin09 haberler senden?
Herkese iyi aksamlar Iyi gidiyor simdilik sabah 1 yumurtali omlet zeytin peynir 1 hurma yedim klasik,oglen yemedim eğitimdeydim, aksam etli enginar ve marul salatasi yedim.sonra 1 ceviz 2 hurma simdi yoğurt kürümü yaptim yatmadan once onu yicem sonra bitti..bugun su ana kadar 9300 adim atmisim.burasi cok yağmurlu yine de çıktım dışarı.bol bol su ictim 3.gunum 70.5 kilodayim.3.gunde 1.5 gitti ama hepsinin yag olmasi mumkun degil.
esim is dolayisi ile sehir disindaydi rejim yapmak daha kolaydi,geldi iki gozumun cicegi elinde pringleslarla bi de yemek saatimiz daha gec olacak bir sure..o da dezavantaj benim icin.ama simdilik hersey yolunda.✌.sizden naber?kac kg oldu toplamda?full motive olmam lazim

Reactions: H M
Canim bana da supriz olucak daha tartilmadim bi 10 gun bekleyecegim s
Daha heycanli oluyor boyle :)))

Bu şeker orucu mutlaka diyetle birlikte mi yapılmalı? Sadece şekeri bıraksak olmaz mı?
Acikcasi bende genelde
Abur cubur , pasta ve sekerli seyleri birsktim.
Boyle bazen biraz ekmek biraz borek yiyorum ne yalan soylim. Ama dedigim gibi 2 gunde 1 filan yani surekli deģil. Ama şkerli seyleri hic aramiyorum 2 hafta oldu

Bugun 15.günum.
SABAH 07:00 de 1 kivi,1 hurma biraz ceviz ve ciğ badem yedim. Insallah devam ediyoruz

Bu şeker orucu mutlaka diyetle birlikte mi yapılmalı? Sadece şekeri bıraksak olmaz mı?
Diyet degil aslinda beslenme sekli değiştirme bu aslinda.sekeri ekmegi kesin gunde 10.000 adim atin 2.5 litre su icin zaten kilo veriyorsunuz.onemli olan seker iceren sagliga zararli gidalardan uzak durmak,ozellikle islenmislerden.

Benim 4.gunum otlu omlet yaptim 1 yumurtayla birak brüksel lahanasi cay bir de mandalina var ama yiyip yememek de kararsizim.sabah tartildim kilom 70.2.6li sayilari gorcem galiba..

Benim 4.gunum otlu omlet yaptim 1 yumurtayla birak brüksel lahanasi cay bir de mandalina var ama yiyip yememek de kararsizim.sabah tartildim kilom 70.2.6li sayilari gorcem galiba..
Gorursun gorursun insallah..
4 gun olmus bile bak.
Bende derdim ne zaman gecicek zaman.. 2 hafta oldu oyle boyle derken. Diger 2 haftaya darisi insallah..

Acikcasi bende genelde
Abur cubur , pasta ve sekerli seyleri birsktim.
Boyle bazen biraz ekmek biraz borek yiyorum ne yalan soylim. Ama dedigim gibi 2 gunde 1 filan yani surekli deģil. Ama şkerli seyleri hic aramiyorum 2 hafta oldu
Açıkçası benim kilo problemim yok. Sadece bu şeker orucu yapılınca cilt bile güzelleşiyor diyorlar. Çok sağlıksız besleniyorum. Kurtulmak istiyorum şeker bağımlılığından.

Açıkçası benim kilo problemim yok. Sadece bu şeker orucu yapılınca cilt bile güzelleşiyor diyorlar. Çok sağlıksız besleniyorum. Kurtulmak istiyorum şeker bağımlılığından.
Evet benim cildim normalde oyle kotu degildir ama karma bi cildim var biraz.
Yediklerim hemen yuzume vuruyor. Son zamanlarda bende sagliksiz yiyordum yani abur cubur fazlalaşmisti.
Suan biraktim. Benimde cok bi kilom yok ama ikisi olsa fena olmaz:)
Hele ki ac karna meyve yemek cilde cok iyi geliyor muz kivi elma

Sadece bildigimiz seker degil arkadaslar islenmis karhonhidratlar da ( mesela ekmek,kraker,biskuvi ) en az seker kadar zararli ve ekmek kan sekerinizi bildigimiz sekerden daha hizli yukseltiyor.times dergisinin arastirmasina gore seker ve kokain beyinde ayni noktayi ayni sekilde etkiliyor.cilde etkisi muhakkak ama sekeri islenmis paketli tum gidalari hayatinizdan cikardiginizda daha enerjik,daha pozitif,daha mutlu daha saglikli oluyorsunuz tarafimdan denenmiştir tavsiye ederim

ben öğlen patatesli yumurta, 1 krep yedim.

aksam ise sadece salata 1 ceviz , 2 3 badem yedim.
15.gunumde bitti..

16.gunden merhaba

Bugun sabah yemegimi 11:00 de yedim.
2 ceviz 4 adet badem mihlama ve 2 dilim ekmek yedim.
yememeliydim ama mihlamayka dayanamadim :))
Devam ediyoruz

16nci günüde bitirdik.
aksam yemegi biraz salata 4 tane kucük kanat yedim okadar. Saat 17:00 de.

17nci gündeyim
nerdeyse hicbirsey yiyesim yok..
istahim kesildi biraz sanki..
tatli seyleri kesmek kan sekerini nasil duzenliyor daha iyi anliyorsun.
DEVAM

Gunaydin guzel bir pazar gunu olsun insallah ben dun sabah omlet yedim aksam da kofte patlican salatasi ve cibes haslama yedim sonra da 2 hurmadun tartildigimda 69.9dum hepsi yag degil ama 5 günde 2.1 kg vermişim.gunluk 7000 adim mutlaka atiyorum.bugun 6.gunum sanirim.genel olarak hic zorlanmiyorum, aksamlari yanimda surekli cikolata cips atistiran kocayi saymazsakama azimliyim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…