Herkese iyi aksamlar
Canim bana da supriz olucak daha tartilmadim bi 10 gun bekleyecegim sHerkese iyi aksamlarIyi gidiyor simdilik sabah 1 yumurtali omlet zeytin peynir 1 hurma yedim klasik,oglen yemedim eğitimdeydim, aksam etli enginar ve marul salatasi yedim.sonra 1 ceviz 2 hurma simdi yoğurt kürümü yaptim yatmadan once onu yicem sonra bitti..bugun su ana kadar 9300 adim atmisim.burasi cok yağmurlu yine de çıktım dışarı.bol bol su ictim 3.gunum 70.5 kilodayim.3.gunde 1.5 gitti ama hepsinin yag olmasi mumkun degil.
esim is dolayisi ile sehir disindaydi rejim yapmak daha kolaydi,geldi iki gozumun cicegi elinde pringleslarlabi de yemek saatimiz daha gec olacak bir sure..o da dezavantaj benim icin.ama simdilik hersey yolunda.✌.sizden naber?kac kg oldu toplamda?full motive olmam lazim
Acikcasi bende geneldeBu şeker orucu mutlaka diyetle birlikte mi yapılmalı? Sadece şekeri bıraksak olmaz mı?
Diyet degil aslinda beslenme sekli değiştirme bu aslinda.sekeri ekmegi kesin gunde 10.000 adim atin 2.5 litre su icin zaten kilo veriyorsunuz.onemli olan seker iceren sagliga zararli gidalardan uzak durmak,ozellikle islenmislerden.Bu şeker orucu mutlaka diyetle birlikte mi yapılmalı? Sadece şekeri bıraksak olmaz mı?
Gorursun gorursun insallah..Benim 4.gunum otlu omlet yaptim 1 yumurtayla birak brüksel lahanasi cay bir de mandalina var ama yiyip yememek de kararsizim.sabah tartildim kilom 70.2.6li sayilari gorcem galiba..✌
Açıkçası benim kilo problemim yok. Sadece bu şeker orucu yapılınca cilt bile güzelleşiyor diyorlar. Çok sağlıksız besleniyorum. Kurtulmak istiyorum şeker bağımlılığından.Acikcasi bende genelde
Abur cubur , pasta ve sekerli seyleri birsktim.
Boyle bazen biraz ekmek biraz borek yiyorum ne yalan soylim. Ama dedigim gibi 2 gunde 1 filan yani surekli deģil. Ama şkerli seyleri hic aramiyorum 2 hafta oldu
Evet benim cildim normalde oyle kotu degildir ama karma bi cildim var biraz.Açıkçası benim kilo problemim yok. Sadece bu şeker orucu yapılınca cilt bile güzelleşiyor diyorlar. Çok sağlıksız besleniyorum. Kurtulmak istiyorum şeker bağımlılığından.
Aynen benimdeEvet benim cildim normalde oyle kotu degildir ama karma bi cildim var biraz.
Yediklerim hemen yuzume vuruyor. Son zamanlarda bende sagliksiz yiyordum yani abur cubur fazlalaşmisti.
Sadece bildigimiz seker degil arkadaslar islenmis karhonhidratlar da ( mesela ekmek,kraker,biskuvi ) en az seker kadar zararli ve ekmek kan sekerinizi bildigimiz sekerden daha hizli yukseltiyor.times dergisinin arastirmasina gore seker ve kokain beyinde ayni noktayi ayni sekilde etkiliyor.cilde etkisi muhakkak ama sekeri islenmis paketli tum gidalari hayatinizdan cikardiginizda daha enerjik,daha pozitif,daha mutlu daha saglikli oluyorsunuz tarafimdan denenmiştirAçıkçası benim kilo problemim yok. Sadece bu şeker orucu yapılınca cilt bile güzelleşiyor diyorlar. Çok sağlıksız besleniyorum. Kurtulmak istiyorum şeker bağımlılığından.