Sorma yahuGunaydin guzel bir pazar gunu olsun insallahben dun sabah omlet yedim aksam da kofte patlican salatasi ve cibes haslama yedim sonra da 2 hurma dun tartildigimda 69.9dum hepsi yag degil ama 5 günde 2.1 kg vermişim.gunluk 7000 adim mutlaka atiyorum.bugun 6.gunum sanirim.genel olarak hic zorlanmiyorum, aksamlari yanimda surekli cikolata cips atistiran kocayi saymazsak ama azimliyim bu sefer
Sorma yahu
Benim esim tatli kek kurabiyede diye dolaniyor bi tatli yapmaya ara bile verdirmiyor.
2 gundur yapmadim alt tarafi..
Abur cubur da yetmiyor yani.
Bugun kurabiye dusunuyorum bakalim ama hic agzima surmucem tabikiO da bizim sinavimiz demek ki, Allah başımızdan eksik etmesin deSorma yahu
Benim esim tatli kek kurabiyede diye dolaniyor bi tatli yapmaya ara bile verdirmiyor.
Bugun kurabiye dusunuyorum bakalim ama hic agzima surmucem tabiki
Bugun dunden 300 gr fazla ciktim,dun kofte yediydim biraz fazla ondan galiba,her gun tartilmicam bundan sonra asabim bozuluyor.bugun de uzerinize afiyet bi migrenim tuttu feciydi yani.yurudum gene ama cok degil 5500 adim bu sefer.aksam da balik yiyecegim bol salata yapicam bikac cesit sabaha 400 kg cikarim herhalde haftada 2 tartilcam artik pazartesi persembe.ya bi de tuvalete cikamiyorum ben eskisi gibi ona da bi form cayi denerim artik napiimm..bizden havadisler bu kadar,guzel bir haftaya baslayalim iyi dusunelim iyi olsun hersey..
Sorma yahu
Bugun kurabiye dusunuyorum bakalim ama hic agzima surmucem tabikiSuper bir haber..ayakta alkisliyorum✌17. Gunde 3 bucuk kilo vermisim..
ama vitaminleri almaya calistim mumkun oldugunca.. ( muz kivi badem ceviz, ve sebze yemekleri sebzeler )
ama ara siskinlikler yasadim. Vucut once bi alismaya calisiyor.
vazgecmeyin tartida eksiliyor muhakkak..
bazen 1 hafta ayni kiloda ciktiğim oldu..
vucut alisiyor ve mideyi kucultuyor yavas yavas..
ben suan daha cabuk doyuyorum.
1 ay tatli yemeyi dusunmuyorum. Belki daha uzun sure.
Yaza daha hafif ve saglikli cikmak uzere şekere veda
Merhaba18 gunden merhaba..
BuGun sabah 06:00 da 1 elma 1 kivi ceviz badem yedim.
saat 14:30 dada kasarli yufka yedim:)
bugun bi halsizim. Ama gecer insallah
Devam ediyoruz
aksama yemek yemem sanirim.
Kactin ki hic sesin cikmadi:) kacirdinmi arada birsey yoksaMerhababayadır giremedim bir türlü. En son tattildigimda 56 kiloya kadar düşmüşüm devam inşallah