Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben de beyaz ekmek deli gibi yerdim çok kilomda yoktu, aynı yedikçe yiyesin geliyor karnın tok ama hala orasını burasını kırpıyosun falan hatta ben içine bi de patates kızartması yapıyordum 52 kiloydum bunları yaparken tabiki amaaa sen öss zamanıı gel çat ben çıktım 65 kiloya o gün bugündür diyetteym

ay bilmez miyim? Şalçalı ekmek, nutellalı ekmek, ay kızarmış ucu, yanmış kıtırı derken, yine değerli hocamın dediği gibi tam bi tahıllı beyinli olmuştum

ay bilmez miyim? Şalçalı ekmek, nutellalı ekmek, ay kızarmış ucu, yanmış kıtırı derken, yine değerli hocamın dediği gibi tam bi tahıllı beyinli olmuştum
kız sus sus can bu çekiyor neyseki evde ekmek yok
ama eskiden cidden çok yiyorduk ailecekkk
şimdi yesem bana tatlı gelir içinde çok şeker var
aslında bu marketlerden aldıklarımızında öyle yediğinde tatlı geliyor

Didem Fitness-2. gün ile sporumu sürünerek yapmış durumdayım. Bacaklarımın varlığını ilk kez bu kadar derinden hissediyorum.

Kızlar selam bugün benim için çok zor bir gündü bizimkiler kek kurabiye bisküvi jelibbon çikolata kraker almışlar laflarken sende al sende al bitane den bişey olmaz filan. İtiraf edeyim çok zorlandım ama irademi tuttum yok dedim şimdide yemeğimi hazırlıyorum

harikkaasıınnnn dark kekiimm ( dark kek tamamen şekersiz )
böyle devaamm
o zmn kumbaraya para atabilirsin yememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…