ben de beyaz ekmek deli gibi yerdim çok kilomda yoktu, aynı yedikçe yiyesin geliyor karnın tok ama hala orasını burasını kırpıyosun falanKaratay teyzemiz konuyu çok güzel açıklıyor. Ekmek beyinde aynı uyuşturucun tepki verdiği yere hitap ediyormuş...aynı bağımlılık yanii. Yedikçe yiyesin, yedikçe daha çok sevesin geliyor.
Diyorum ya, ekşi mayalı ekmekler var ya, benim en büyük hayallerimin baş kahramanıydı kendileri. Yanına katık aramazdım, ama 1 ay yemesem arınıyorum, hiç canım çekmez oluyor...istediği kadar güzel koksun bişey ifade etmiyor. He yiyince de aynı tadı bulamıyorsun. Tekrar bağımlı olana kadar.
Bi oturuşta yarım trabzon ekmeği yiyebilen Samsonn söylüyor bunu, 3 simit + 1 açma da olur hani
ay bilmez miyim? Şalçalı ekmek, nutellalı ekmek, ay kızarmış ucu, yanmış kıtırı derken, yine değerli hocamın dediği gibi tam bi tahıllı beyinli olmuştumben de beyaz ekmek deli gibi yerdim çok kilomda yoktu, aynı yedikçe yiyesin geliyor karnın tok ama hala orasını burasını kırpıyosun falanhatta ben içine bi de patates kızartması yapıyordum 52 kiloydum bunları yaparken tabiki amaaa sen öss zamanıı gel çat ben çıktım 65 kiloya o gün bugündür diyetteym
ay bilmez miyim? Şalçalı ekmek, nutellalı ekmek, ay kızarmış ucu, yanmış kıtırı derken, yine değerli hocamın dediği gibi tam bi tahıllı beyinli olmuştum
peki öyle yapalım :)pofu size özel değildir gülüm ama benim teknik bilgimi aşan bir konu olduğundan bence siz bu topiğin linkini vererek Yeni Sürüme Geçtik topiğine yazın, Kazen ve Curly'i etiketleyerek yazarsanız süper olur
Gecen hafta kendim buzluk icin 3 gun 3 cesit borek yaptim kendin yapiyorsun bi de kokusunu dusun agzima surmedim
hahaha harikaaaa dimiii ne yaptın? split lunge? squat?Didem Fitness-2. gün ile sporumu sürünerek yapmış durumdayım. Bacaklarımın varlığını ilk kez bu kadar derinden hissediyorum.
harikkaasıınnnn dark kekiimmKızlar selam bugün benim için çok zor bir gündü bizimkiler kek kurabiye bisküvi jelibbon çikolata kraker almışlar laflarken sende al sende al bitane den bişey olmaz filan. İtiraf edeyim çok zorlandım ama ifademi tuttum yok dedim şimdide yemeğimi hazırlıyorum
Dark Kek candırharikkaasıınnnn dark kekiimm( dark kek tamamen şekersiz )
böyle devaamm
o zmn kumbaraya para atabilirsin yememişsin
süpersinnn yaaa harikaa tbrk ederim aynen 2. günde şaka maka bittiyyooorrr kalıyor 88 günnnDark Kek candıraynen kuzum kumbaraya parayı atıcam 2.günde bitiyor adım adım hedefe doğru
tabikide şarap-rakı-bira.. vs hepsinde şeker varAlkol yasak mıydı bu şeker olayında?? Sonuçta alkol de şeker...
tabikide şarap-rakı-bira.. vs hepsinde şeker var
hem spor yapıp hem spor sonrası alkol mü??? bence yaptığın spora da yazık olurBu akşam da spordan sonra dışarı çıkacaktık arkadaşla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?