• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Karatay teyzemiz konuyu çok güzel açıklıyor. Ekmek beyinde aynı uyuşturucun tepki verdiği yere hitap ediyormuş...aynı bağımlılık yanii. Yedikçe yiyesin, yedikçe daha çok sevesin geliyor.
Diyorum ya, ekşi mayalı ekmekler var ya, benim en büyük hayallerimin baş kahramanıydı kendileri. Yanına katık aramazdım, ama 1 ay yemesem arınıyorum, hiç canım çekmez oluyor...istediği kadar güzel koksun bişey ifade etmiyor. He yiyince de aynı tadı bulamıyorsun. Tekrar bağımlı olana kadar.
Bi oturuşta yarım trabzon ekmeği yiyebilen Samsonn söylüyor bunu, 3 simit + 1 açma da olur hani :KK70:
ben de beyaz ekmek deli gibi yerdim çok kilomda yoktu, aynı yedikçe yiyesin geliyor karnın tok ama hala orasını burasını kırpıyosun falan :D hatta ben içine bi de patates kızartması yapıyordum :D 52 kiloydum bunları yaparken tabiki amaaa sen öss zamanıı gel çat ben çıktım 65 kiloya :D o gün bugündür diyetteym :D

ben de beyaz ekmek deli gibi yerdim çok kilomda yoktu, aynı yedikçe yiyesin geliyor karnın tok ama hala orasını burasını kırpıyosun falan :KK70: hatta ben içine bi de patates kızartması yapıyordum :KK70: 52 kiloydum bunları yaparken tabiki amaaa sen öss zamanıı gel çat ben çıktım 65 kiloya :KK70: o gün bugündür diyetteym :KK70:
ay bilmez miyim? Şalçalı ekmek, nutellalı ekmek, ay kızarmış ucu, yanmış kıtırı derken, yine değerli hocamın dediği gibi tam bi tahıllı beyinli olmuştum :D :D

ay bilmez miyim? Şalçalı ekmek, nutellalı ekmek, ay kızarmış ucu, yanmış kıtırı derken, yine değerli hocamın dediği gibi tam bi tahıllı beyinli olmuştum :KK70::KK70:
:D kız sus sus can bu çekiyor neyseki evde ekmek yok :D:D
ama eskiden cidden çok yiyorduk ailecekkk
şimdi yesem bana tatlı gelir içinde çok şeker var
aslında bu marketlerden aldıklarımızında öyle yediğinde tatlı geliyor

Didem Fitness-2. gün ile sporumu sürünerek yapmış durumdayım. Bacaklarımın varlığını ilk kez bu kadar derinden hissediyorum. :KK53:

Kızlar selam bugün benim için çok zor bir gündü bizimkiler kek kurabiye bisküvi jelibbon çikolata kraker almışlar laflarken sende al sende al bitane den bişey olmaz filan. İtiraf edeyim çok zorlandım ama irademi tuttum yok dedim şimdide yemeğimi hazırlıyorum😘😘🌺🤗

Kızlar selam bugün benim için çok zor bir gündü bizimkiler kek kurabiye bisküvi jelibbon çikolata kraker almışlar laflarken sende al sende al bitane den bişey olmaz filan. İtiraf edeyim çok zorlandım ama ifademi tuttum yok dedim şimdide yemeğimi hazırlıyorum😘😘🌺🤗
harikkaasıınnnn dark kekiimm :D ( dark kek tamamen şekersiz :D:D )
böyle devaamm
o zmn kumbaraya para atabilirsin yememişsin :D

Back