Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

hahaha harikaaaa dimiii ne yaptın? split lunge? squat?

Nasıl hem de! İyi ki bana önerdin bu video serisini. Çok sağ ol. :)

Öyle etkili ki vücudumun her noktasını hissediyorum neredeyse. Video sonundaki hafiflemem de inanılmaz güzel. :)

Squat ağırlıklıydı bu 2. gün.

daha bunlar başlanıgıcı ağırlıkla devam edecek sen o zmn gör acıyı
ama cidden severim didem ablayı
çok güzel anlatıyor ve özetliyor
hata ve sakatlanma ihtimali bi nebze düşüyor
sevindim sevmene, harika videolar bitirince yine devam edeceksindir eminim
2 günün daha var sonra offf yapacaksın

kız al al sende derlerse yok bende şekere alerjim var dokunuyor yiyemem de en mantıklı budur:)

kuzenim dün bira var abla içer misin dedi diyetteyim şekerim içemem dedim kahkaha attı pislik ya
diyetteyim deme. insanlar diyetteyim dediğinde üstüne düşüyor al al nolcak yiyiver bi kereden bişey olmaz diyor. şunu demek daha mantıklı bence şekere tuza alerjim var dokunyor çok kötü oluyorum de geç. o zaman uğraşmazlar

afiyet olsun tatlım
bende helim peynir yumurta falan yapcam sanırım hiç cnm yemek modunda değil sonra da 2 saat spor

arada onu da yapyrm o zaman ısrar olmuyor aynen ilk diyetisyenle başladığımda amaannn bi tanecik ye bi kereden bişey olmaz falan filan hiç valla yemedim

arada onu da yapyrm o zaman ısrar olmuyor aynen ilk diyetisyenle başladığımda amaannn bi tanecik ye bi kereden bişey olmaz falan filan hiç valla yemedim
bende şunu denemişim insulin direncim başlatmak üzere olduğu zamanlarda..buyur çikolata felan.. bende yiyemiyorum şekere alerjim var dedim uğrşmadi sen bilirsin deyip vazgeçti.. böle sölemeyi mantıklı buldum. hayır dedi mi üstüne gelmez

Süper kuzum afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…