- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
hahaha harikaaaa dimiii ne yaptın? split lunge? squat?
wwuu 40 mııı nerde fotosu bakayım severim öyle before afterlarıNisa bu işin piri. @nscckts , 40 kilo verdi kız, hala çok sağlıklı besleniyor. Bir öncesi sonrası fotoları var, efsanee.
Tabii, alkol zaten sıvı şeker...şekerin en yoğun hali.Alkol yasak mıydı bu şeker olayında?? Sonuçta alkol de şeker...
ya topikde aramak lazım...hangi sayfa zor bulmakwwuu 40 mııı nerde fotosu bakayım severim öyle before afterları
ay hemen onları da bulayım ilham olsunNisa bu işin piri. @nscckts , 40 kilo verdi kız, hala çok sağlıklı besleniyor. Bir öncesi sonrası fotoları var, efsanee.
daha bunlar başlanıgıcı ağırlıkla devam edecek sen o zmn gör acıyıNasıl hem de! İyi ki bana önerdin bu video serisini. Çok sağ ol. :)
Öyle etkili ki vücudumun her noktasını hissediyorum neredeyse. Video sonundaki hafiflemem de inanılmaz güzel. :)
Squat ağırlıklıydı bu 2. gün.
kız al al sende derlerse yok bende şekere alerjim var dokunuyor yiyemem deKızlar selam bugün benim için çok zor bir gündü bizimkiler kek kurabiye bisküvi jelibbon çikolata kraker almışlar laflarken sende al sende al bitane den bişey olmaz filan. İtiraf edeyim çok zorlandım ama irademi tuttum yok dedim şimdide yemeğimi hazırlıyorum
tamam cnm sağ olasınpofu ben yazdim yeni surume gectik konusuna
hıım tmm kuzum olurya topikde aramak lazım...hangi sayfa zor bulmakama denk gelirsem link atarım.
banada at :)ya topikde aramak lazım...hangi sayfa zor bulmakama denk gelirsem link atarım.
kuzenim dün bira var abla içer misin dedi diyetteyim şekerim içemem dedim kahkaha attı pislik yakız al al sende derlerse yok bende şekere alerjim var dokunuyor yiyemem deen mantıklı budur:)
diyetteyim deme. insanlar diyetteyim dediğinde üstüne düşüyor al al nolcak yiyiver bi kereden bişey olmaz diyor. şunu demek daha mantıklı bence şekere tuza alerjim var dokunyor çok kötü oluyorum de geç. o zaman uğraşmazlarkuzenim dün bira var abla içer misin dedi diyetteyim şekerim içemem dedim kahkaha attı pislik ya
afiyet olsun tatlımpofu sabah evden çıkarken 1 hurma 1 zeytin yedim, peynirinde tadına baktım.
10 gibi 2 hurma yedim. Başka ara öğün yok. Şimdi de bunu yiyorum. 2-3 de hurma yerim yanında. Bugünü kapatıyorum. Akşam yemem, bilgine
Eki Görüntüle 2249169
arada onu da yapyrm o zaman ısrar olmuyor aynendiyetteyim deme. insanlar diyetteyim dediğinde üstüne düşüyor al al nolcak yiyiver bi kereden bişey olmaz diyor. şunu demek daha mantıklı bence şekere tuza alerjim var dokunyor çok kötü oluyorum de geç. o zaman uğraşmazlar
bende şunu denemişim insulin direncim başlatmak üzere olduğu zamanlarda..buyur çikolata felan.. bende yiyemiyorum şekere alerjim var dedim uğrşmadi sen bilirsin deyip vazgeçti.. böle sölemeyi mantıklı buldum. hayır dedi mi üstüne gelmezarada onu da yapyrm o zaman ısrar olmuyor aynenilk diyetisyenle başladığımda amaannn bi tanecik ye bi kereden bişey olmaz falan filan hiç valla yemedim
ooow harikasınn valla konser bile iptal edildiiiBiz bu akşam konsere gidecektik. Arabayı da almayacaktım. Araba almamam demek alkol tüketeceğim anlamına geldiği için konsere gitmeme kararı verdik. Tıpış tıpış eve gidiyoruz.
Kahkaha attım yaaaakız al al sende derlerse yok bende şekere alerjim var dokunuyor yiyemem deen mantıklı budur:)
Süper kuzum afiyet olsunpofu sabah evden çıkarken 1 hurma 1 zeytin yedim, peynirinde tadına baktım.
10 gibi 2 hurma yedim. Başka ara öğün yok. Şimdi de bunu yiyorum. 2-3 de hurma yerim yanında. Bugünü kapatıyorum. Akşam yemem, bilgine1 adet de yumurta yedim. Yazmayı unuttum
Eki Görüntüle 2249169
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?