- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Aynen bu hafta belki kirmizi mercimeklisini denerimbizim mercimek krepleri daha güzell
evet o da güzel nedense yeşilden daha güzeldiiAynen bu hafta belki kirmizi mercimeklisini denerim
bana da etiketlenme dışında arada gelmiyor, bilmiyorum nedenBu topigin hala bildirim gelmeme olayini ben anlamadim bi girip bakayim diyorum bir sürü sayfa oluyor hepsini de okuyamiyorum sonra sıkılıp cikiyorum yazasim bile gelmiyor sinirlerimi bozmaya basladi bu durum
Bi kazen ya da mune ile gorussen kazen beyi etiketlemistim ama arada kaynadi heralde belki bi duzenleme yaparlarbana da etiketlenme dışında arada gelmiyor, bilmiyorum neden
bence ekmek hiç gerekli değil ( ki ben ekmek manyağı, trabzon ekmeğini dilim dilim börek niyetine yiyen insanım) gayette ekmeksiz doyuluyormuş. Hani arada hafta sonu vs kahvaltı keyfi yapacağım dersen, siyez ya da karabuğday ekmeği satılıyor artık.İzlediğimde yediklerime üzüldüm. Kendi ekmeğimi kendim yapmak isterdim kaliteli unla. Belki ilerde yapabilirim ekmek mak. pratik oluyormuş
ben halkekmeğe bakıcambence ekmek hiç gerekli değil ( ki ben ekmek manyağı, trabzon ekmeğini dilim dilim börek niyetine yiyen insanım) gayette ekmeksiz doyuluyormuş. Hani arada hafta sonu vs kahvaltı keyfi yapacağım dersen, siyez ya da karabuğday ekmeği satılıyor artık.
bence ekmek hiç gerekli değil ( ki ben ekmek manyağı, trabzon ekmeğini dilim dilim börek niyetine yiyen insanım) gayette ekmeksiz doyuluyormuş. Hani arada hafta sonu vs kahvaltı keyfi yapacağım dersen, siyez ya da karabuğday ekmeği satılıyor artık.
bnim ünide bi arkadaşım vardıBen ekmek düşkünü değilim ama eşim ve çocuk için gerekiyor. Özellikle eşim ekmeksiz yiyemez hiçbirşeyi
göm göm ben yedim 1 tane nasıl tatlı geldi ayy 2 günde insanın ağzının tadı değişir mi yahuAra öğün saati gelmiş gidem de 2 hurma gömem
Sayıyı değiştiremiyor muyuz? 90 yazsan yeter bence.kızlar topiğin başlığını da değişsek mi?
fikirlere açığım
başlığı değişemiyorum mune yapar sanırımSayıyı değiştiremiyor muyuz? 90 yazsan yeter bence.
ben kurabiye kek falan yapınca fırının başında bekliyorumYarın diyette olan bir misafirim var kahvaltıya. Ona yumurtalı ıspanaklı yulaf unlu böreğimsi birşey yapıcam. Geçen gün yanan kurbişlerim gibi fiyasko olmaz inşallah. Yine instagram tarifi çünkü
Ben ekmek düşkünü değilim ama eşim ve çocuk için gerekiyor. Özellikle eşim ekmeksiz yiyemez hiçbirşeyi
Karatay teyzemiz konuyu çok güzel açıklıyor. Ekmek beyinde aynı uyuşturucun tepki verdiği yere hitap ediyormuş...aynı bağımlılık yanii. Yedikçe yiyesin, yedikçe daha çok sevesin geliyor.bnim ünide bi arkadaşım vardı
ben ekmek yemiyorum yani aramıyorum çok bana şey demişti ben ekmeksiz yaşayamam ekmeksiz yemek mi olurtabikide baya kiloluydu kalça ve simit bölgesinin maşallahı vardı
Nisa'nın N nscckts konusunda çok güzel tarifler var. İlk sayfalara bak bi, özellikle kabaklı mücveri denemelisin.Yarın diyette olan bir misafirim var kahvaltıya. Ona yumurtalı ıspanaklı yulaf unlu böreğimsi birşey yapıcam. Geçen gün yanan kurbişlerim gibi fiyasko olmaz inşallah. Yine instagram tarifi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?