Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bu topigin hala bildirim gelmeme olayini ben anlamadim bi girip bakayim diyorum bir sürü sayfa oluyor hepsini de okuyamiyorum sonra sıkılıp cikiyorum yazasim bile gelmiyor sinirlerimi bozmaya basladi bu durum

Bu topigin hala bildirim gelmeme olayini ben anlamadim bi girip bakayim diyorum bir sürü sayfa oluyor hepsini de okuyamiyorum sonra sıkılıp cikiyorum yazasim bile gelmiyor sinirlerimi bozmaya basladi bu durum
bana da etiketlenme dışında arada gelmiyor, bilmiyorum neden

İzlediğimde yediklerime üzüldüm. Kendi ekmeğimi kendim yapmak isterdim kaliteli unla. Belki ilerde yapabilirim ekmek mak. pratik oluyormuş
bence ekmek hiç gerekli değil ( ki ben ekmek manyağı, trabzon ekmeğini dilim dilim börek niyetine yiyen insanım) gayette ekmeksiz doyuluyormuş. Hani arada hafta sonu vs kahvaltı keyfi yapacağım dersen, siyez ya da karabuğday ekmeği satılıyor artık.

bugün legs and back günüm ve ayrıca salı günü yapamadığım antremanımı da yapmayı düşünüyorum tabikisi akşam ve ip atlama challange na başlıyoruz Birbardakcay ile bugün 100 iple başlıyoruz inş

ben halkekmeğe bakıcam
zerdaçallı vardı onu alıyodum çok da güzeldi
rengi sarımsıydı kimse yemiyodu evde bana 2-3 hafta gidiyordu
halk ekmekte muhakkak vardır

Ben ekmek düşkünü değilim ama eşim ve çocuk için gerekiyor. Özellikle eşim ekmeksiz yiyemez hiçbirşeyi

Ben ekmek düşkünü değilim ama eşim ve çocuk için gerekiyor. Özellikle eşim ekmeksiz yiyemez hiçbirşeyi
bnim ünide bi arkadaşım vardı
ben ekmek yemiyorum yani aramıyorum çok bana şey demişti ben ekmeksiz yaşayamam ekmeksiz yemek mi olur tabikide baya kiloluydu kalça ve simit bölgesinin maşallahı vardı

bnim ünide bi arkadaşım vardı
ben ekmek yemiyorum yani aramıyorum çok bana şey demişti ben ekmeksiz yaşayamam ekmeksiz yemek mi olur tabikide baya kiloluydu kalça ve simit bölgesinin maşallahı vardı
Karatay teyzemiz konuyu çok güzel açıklıyor. Ekmek beyinde aynı uyuşturucun tepki verdiği yere hitap ediyormuş...aynı bağımlılık yanii. Yedikçe yiyesin, yedikçe daha çok sevesin geliyor.
Diyorum ya, ekşi mayalı ekmekler var ya, benim en büyük hayallerimin baş kahramanıydı kendileri. Yanına katık aramazdım, ama 1 ay yemesem arınıyorum, hiç canım çekmez oluyor...istediği kadar güzel koksun bişey ifade etmiyor. He yiyince de aynı tadı bulamıyorsun. Tekrar bağımlı olana kadar.
Bi oturuşta yarım trabzon ekmeği yiyebilen Samsonn söylüyor bunu, 3 simit + 1 açma da olur hani

Yarın diyette olan bir misafirim var kahvaltıya. Ona yumurtalı ıspanaklı yulaf unlu böreğimsi birşey yapıcam. Geçen gün yanan kurbişlerim gibi fiyasko olmaz inşallah. Yine instagram tarifi çünkü
Nisa'nın N nscckts konusunda çok güzel tarifler var. İlk sayfalara bak bi, özellikle kabaklı mücveri denemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…